smmoosavian 1993 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ فکر می کنم ایده مناسبی باشه که یه تاپیک بزنیم و چالش های طراحی رو در پروژه های عملی و کاربردی مطرح کنیم. از ساده ترین ها شروع می کنیم. من در یک پروژه بر اساس نیروهای وارد شده به اجزای مکانیزم باید pin طراحی کنم. * اصول طراحی پین چه چیزهایی است؟ * محاسبات تنش برای طراحی پین ها چگونه انجام می گیرد ؟ با توجه به شکل ، قطعه شماره 1 همان پین است که طول و قطر آن مجهول مسئله است. زاویه قرارگیری قطعه شماره 3 در طول حرکت مکانیزم تغییر می کند و ماکزیمم نیروی وارد شده به آن F است. در ضمن ضخامت قطعه 3 در طراحی پین مهم است. یعنی علاوه بر طراحی پین ، باید ضخامت و شکل دقیق قطعات شماره 2 و 3 نیز تعیین شود. همچنین جوش قطعات شماره 2 به پایه باید طراحی شود. پارامترهای مورد نیاز : 1- مدول یانگ تمامی قطعات 200 GPa 2- تنش تسلیم 250 Mpa 5 لینک به دیدگاه
smmoosavian 1993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ ماکزیمم نیروی وارد شده به قطعه شماره 3 برابر با 88 kN می باشد ! 5 لینک به دیدگاه
smmoosavian 1993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ :w00: اينجا يه مهندس پيدا نميشه ؟؟؟؟ :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ نه خداییش از شنیدن موضوعات طراحی اجزا :banel_smiley_52:میشم دی: چشم سید میاییم خدمتتون 4 لینک به دیدگاه
smmoosavian 1993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ دوستان زیاد به مختون فشار نیارید ، می دونم خیلی دوست داشتید کمک کنید و حسابی خودتون رو درگیر این مسئله کرده بودید !!! این فایل pdf گویای همه جیز هست : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ دیدم تاپیک فوق العاده مفیدیه ... آپ میشود ... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده