spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ به اشغال فروشی ما خوش امدید! خب برای همه ما فرایندی به اسم خرید واژه اشنا وبرای یک عده موضوعی جذاب وشاید همیشگی باشد ما برای رفع احتیاج های ضروری وهمانگونه که درادامه توضیح میدهم گاها کاملا غیر ضروری از داشته واندوخته ای به اسم پول برای تامین نیازهایمان بهره میبریم اما این پول را برای چه چیزی خرج میکنیم ایمیل خودرا باز میکنید علاوه برپوشه اسپم که پرمیشود از ایمیل های به دردنخور همیشگی وگاها ایمیل هایی که اشتباهی وارد این پوشه میشوند با ایمیل هایی مواجه میشوید که موضوعات جذاب واغوا کننده ای به عنوان تیتر به همراه خود دارند! ولی وقتی داری میخونیشون فقط تاسف میخوری بابت وقتی که برای بازکردن وخوندنشون گذاشتی! گوشواره مغناطیسی برای خانم ها سنگ ماه تولد شما با معجزه فراوان دستبد عشق عطر فلان کاره وهزار ویک کوفت وزهرمار دیگر که با رنگ ولعاب های فراوانی شما را به خود میخواند اخر یکی نیست بگوید بدبخت اگر سنگی چنین قدرتی داشت مردم چه نیازی به هزار ویک نوع کار داشتند لابد سنگی هم پیدا میشد که گرسنگی مردم را دوا کند وبقیه ماجرا هم که با دست کردن یک دستبند وعاشق کردن یک دختر ویا با اویزان کردن گوشواره ای وعاشق کردن پسری ختم به خیر میشد!!! عجب تلویزیون را که باز میکنی تبلیغ هرچیزی را میبینی الا یک کالای واقعا به درد بخور از تجمل وتجمل گرایی تا تبلیغ سرمایه گذاری درروستای دورافتاده ننه قمراباد سفلی همه چیز توش پیدا میشه وحالا خوبه از برکات سانسور وهزار ویک نوع ممیزی کار بیخ پیدا نمیکنه ومجبوری خودت رو به انواع واقسام ات واشغالی چون پفک وچیپس ونوشابه دلخوش کنی اه میری تو کار شبکه های اونوراب کرم میدن یه ماه مصرف کن 8-10 سانت قدت بلند بشه نه بابا بقول اون یارو پشت گوش مو مخملی رفته؟ اینجوری که همه میشدن مایکل جوردن! کرم بخر خوشگل شو کرم فلان رو بخر مثل یه جوون بیست ساله باش اخه بابا پیرمرد هشتادساله نمیتونه کمرشو راست کنه این خزعبلات به چه دردش میخوره؟ با این یواس پی به 10 هزار کانال دسترسی پیدا میکنید مرتیکه ما اینترنتمون پیج اول گوگل رو به زور لود میکنه بشینیم انلاین کانال ماهواره ای ببینیم؟ وهزار ویک اراجیف دیگر که گفتنش اطاله کلام است میری تو کوچه وبیابون ببخشید خیابون(اخه منظر شهری ما کشته مارو!) بکش وخوشگلم کن برنامه امروز سینماهای دکترهای جراحی زیبایی ما دخترخانم بینی عقابی میخوای یا کشیده وقلمی لیپوساکشن با اخرین متد از فرانسه درمان چاقی با متد انگلیسی درمان لاغری با اخرین متد از امریکا همشون هم فوق تخصص هستند!! حالا بگذریم از هزار ویک نوع مسخره بازی دیگر که به اسم انواع واقسام دکتر ومهندس مزین شده اند وتنها نتیجش خالی کردن جیب مبارک میباشد دعای عشق! معجون مبارک نمیدونم چی چی الله درمان هرنوع میگرن پیش فلان سید! وقتی بتونی از احساسات مردم متدین بخوبی سواری بگیری باید هم منتظر این اراجیف باشی که ابروی دکتر وروانپزشک رو هم برباد میدن حالا بعضیاشون درعین پررویی از این پروفسور وفلان استاد هم تاییدیه برات میارن خلاصه به اشغال فروشی ما خیلی خیلی خوش امدید با جیب پرپول بیایید ما چنان خدمتی به شما بکنیم تا هفت جدتان درگور ویبره به جان مبارکشان برسد واین داستان ادامه دارد 18 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ رسيسجاد جان.همونطور كه ميخوندم تمامشو تو ذهنم تصور ميكردم.خيلي سخت نبود.همه اون چيزيه كه تو جامعه وجود داره.باور كن بعضي روزها كه تو خيابون سردر ميگيرم از بس به هرجا نگاه ميكنم تبليغات مي بينم.حالا اگه يه چيز به درد بخور هم باشه بين اون همه تبليغ كالاهاي چرند گم ميشه. 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ رسيسجاد جان.همونطور كه ميخوندم تمامشو تو ذهنم تصور ميكردم.خيلي سخت نبود.همه اون چيزيه كه تو جامعه وجود داره.باور كن بعضي روزها كه تو خيابون سردر ميگيرم از بس به هرجا نگاه ميكنم تبليغات مي بينم.حالا اگه يه چيز به درد بخور هم باشه بين اون همه تبليغ كالاهاي چرند گم ميشه. ممنون محسن جان قدرت فروش امروز محصولات به تبلیغات موثر وکارا بستگی داره ولی مهم اینه که چه محصولی! ایا به افکار وخواستهای مشتری احترام میگذاریم؟ ایا به براورده شدن نیازهای مشتریان درقبال هزینه ای که میکنند توجهی میشه؟ ایا خدمات پس از فروشی هست واین خدمات تا چه حدی مشتری را ساپورت میکنند؟ 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ ممنون محسن جانقدرت فروش امروز محصولات به تبلیغات موثر وکارا بستگی داره ولی مهم اینه که چه محصولی! ایا به افکار وخواستهای مشتری احترام میگذاریم؟ ایا به براورده شدن نیازهای مشتریان درقبال هزینه ای که میکنند توجهی میشه؟ ایا خدمات پس از فروشی هست واین خدمات تا چه حدی مشتری را ساپورت میکنند؟ قبل از اينكه به جواب سوالها بپردازيم بايد ببينيم مردم ما تا چه ميزان از حق و حقوق خودشون آگاهي دارن و چقدر از اون رو از مسولين مطالبه ميكنن.متاسفانه هنوز خيلي از ما از حقوق شهروندي خودمون شناخت نداريم و مطمئنا" تا به حقوق شهروندي خودمون آگاه نباشيم مطالبه اي هم نخواهيم داشت.يه مثال ميزنم: چند روز پيش براي خريد دفترچه ارشد دانشگاه آزاد به اداره پست شهرمون رفتم.متصدي قبل از اينكه دفترچه رو بهم بده فرمي رو بهم داد و گفت اول اينو پر كن و امضاش كن و بعد دفترچه رو از همكارم تحويل بگير.ديگراني هم كه براي خريد دفترچه آمده بودن امضا ميكردن و دفترچه رو ميگرفتن.قبل از امضا خوندمش ديدم توش مشخصات و شماره موبايل رو خواسته و زيرش تقريبا" به اين مضمون نوشته كه لطفا" پيامهاي تبليغاتي و آگهيهاي آموزشي را به همراه من ارسال كنيد.به متصدي باجه گفتم من اينو نميخوام.گفت نميشه كه بايد امضاش كني تا دفترچه رو بگيري.منم لج كردم و گفتم به هيچ عنوان نميخوام.بحث بالا گرفت ....خلاصه آخرش بدون اينكه اون فرم رو پر كنم دفترچه رو گرفتم....منظور اينه كه حتي كسايي كه متقاضي تحصيلات تكميلي هستن هم از حق جزئي خودشون اطلاع ندارن.خصوصا" وقتي تو جامعه ما از حقوق شهروندي به عنوان اولويت هاي دسته چندم ياد ميشه فعلا" نميشه انتظار زياد داشت... خيلي اهل خيابونگردي و گشت و گذار تو شهر نيستم ولي هر وقت كه به ضرورتي توفيق نصيبم ميشه اونقدر بي اعتنايي به خودم (بعنوان شهروند)ميبينم كه اعصابم بهم ميريزه....خيلي از ما تعرض به حقوق ديگران رو بعنوان حق خودمون شناختيم.... 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ این متن را دست به دست کنید ! برسد به آقای ... عزیز! آقای ... ! نوکرتم ! داداش ! من کت شلوار نمیپووووووووووشم. صبح به صبح، ساعت ٧ منو با اس ام اس فروش ویژه بیدار نکن. من هر وقت خواستم دوماد شم، خودم سرمو میندازم پائین، عین بچه های خوب میام دم در حجره، دست بوس! نکن برادر ِ من ! نکن پدر ِ من ! نکن! من تا حالا از شما کت شلوار خریدم؟ مادرم خریده؟ خواهرم خریده؟ چی میخوای از جوووون ِ من ؟ 3 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ این متن را دست به دست کنید ! برسد به آقای ... عزیز! آقای ... ! نوکرتم ! داداش ! من کت شلوار نمیپووووووووووشم. صبح به صبح، ساعت ٧ منو با اس ام اس فروش ویژه بیدار نکن. من هر وقت خواستم دوماد شم، خودم سرمو میندازم پائین، عین بچه های خوب میام دم در حجره، دست بوس! نکن برادر ِ من ! نکن پدر ِ من ! نکن! من تا حالا از شما کت شلوار خریدم؟ مادرم خریده؟ خواهرم خریده؟ چی میخوای از جوووون ِ من ؟ حالا این که خوبه...من صبحا با sms حراج مبلمان از خواب پا میشم:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ اصلا به این تبلیغاتا که تو اینترنت یا ماهواره یا حتی تلویزیون خودمون است اعتمائ ندارم من هرچی میخرم فقط چیزیه که واقعا بهش احتیاج دارم اونم اکثر از مغازه ای که اطمینان دارم بقیش همش کشکه مخصوصا اگر در مورد لاغری باشه چون اعتقاد دارم لاغری فقط با کم خوردن و نه رژیم حاصل میشه اونم تو طولانی مدت تا ÷یدار باشه 3 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ من یه مدت 24 ساعت با تبلیغ گوشی GLX بیدار میشدم دیگه هر وقت صدا اس ام اس گوشیم میومد میدونستم از طرفGLXهه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده