masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ دكتر" حسن عباسی، رییس مركز دكترینال بدون مرز با حضور پیاپی در دو برنامه راز نادر طالب زاده اظهارات جالبی درباره فلسفه، استراتژی و كارتونهای كودكان بر زبان آورد. به گزارش سرویس فرهنگی «آینده»؛ عباسی كه در این دو برنامه مكررا به ستایش جی جی آبراهامز "متفكربزرگ قرن بیست ویكم" می پرداخت گفت: آبراهامز فیلسوفی بزرگتر از هگل، كانت و حتی افلاطون است. عباسی با اشاره به كارتون سوپرمن افزود: این كارتون آمریكایی ها را برای ابرقدرت شدن آماده می كند و لباس سوپرمن چون از رنگ قرمز و آبی است و در رنگ پرچم آمریكا نیز قرمز و آبی وجود دارد. سوپر من نمایش امپراطوری آمریكا است. عباسی همچنین كارتون خانواده دكتر ارنست را نماد دیگری از دكترین آمریكا برای اداره جهان دانست. نادر طالب زاده، مجری برنامه كه از شخصیت و اظهارات عباسی به وجد آمده بود، گفت: كارگردان لاست باید به خاطر تحلیلهای منحصر بفرد شما از شما دعوت كند و عباسی ادعا كرد در چند مدت اخیر روزنامه گاردین نوشته كه من به خاطر تحلیل سریال لاست میلیونها دلار از جمهوری اسلامی دریافت كرده ام. عباسی در توضیح سریال فرنچ گفت: این سریال به دلیل آنكه امكان دسترسی به اطلاعات ذهنی فرد پس از مرگ را مطرح می كند، ضد دینی است. اما من خوشحالم كه در مقابل من به عنوان یك متفكر، آبراهامز متفكری بزرگ است. اظهارات عباسی در حالی بیان شد كه آبراهامز (جفری جیكوب آبرامز Jeffrey Jacob "J. J." Abrams) متولد ۲۷ ژوئن ۱۹۶۶ شهر نیویورك، از كارگردانان و تهیهكنندگان مطرح آمریكا است كه كارهایی همچون لاست، فرینج، آلیاس، پیشتازان فضا را در كارنامه دارد و برنده جایزه امی و گلدن گلوب نیز شدهاست. اما وی نه تنها فیلسوف نیست و فلسفه نمی داند، بلكه حتی یك مقاله كوتاه فلسفی نیز تاكنون ننوشته است و بزرگتر دانستن وی از هگل، كانت و افلاطون تنها نشان دهنده آن است كه جناب (دكتر!) عباسی كه با شدت مشغول تماشای فیلمها و سریالهای ماهوارهای است و روزانه نیز چند ساعت درباره فیلمهایی كه تماشا كرده صحبت می كند، حتی یك صفحه از آثار اصلی این فیلسوفان را مطالعه نكرده كه یك كارگردان معمولی هالیودی را از نظر فلسفی بزرگتر از انها می داند. تحلیل كارتون ژاپنی خانواده دكتر ارنست و كارتون سوپرمن با دكترینال امپراطوری ایالات متحده نیز نشان دهنده عمق نگاه دكترینال جناب عباسی دارد ، البته پیچیده دانستن اكثر تولیدات بازاری و دسته چندم هالیوود با این اظهار نظر جناب طالب زاده به نقل از یك كارگردان ایرانی تبار برنده اسكار هالیوودی مبنی براینكه هالیود یعنی سرگرم كردن مردم بین دو آگهی تجاری همخوانی ندارد. طالب زاده در بخش دیگری از این برنامه گفت: تعدادی از متفكران برجسته اروپایی كه به ایران سفر كرده اند و مهمان جمهوری اسلامی هستند، در یك كنفرانس سخنرانی كرده اند و وی از یك خانم مسن فرانسوی پرسیده است آیا می تواند در فرانسه نظراتش را بگوید و او گفته هرگز و در ایران است كه می تواند نظرش رابگوید و اگر در فرانسه نظراتش رابگوید، به زندان می افتد. البته جناب طالب زاده توضیح نداد اگر در فرانسه چنین خفقانی وجود دارد، چرا این خانم بعد از بازگشت به دو دلیل یك گفتن این نظرات و دیگری ارتباط با دولت ایران و سفر به اجلاسی دولتی مربوط به مهمترین مخالف غرب در جهان به زندان نمی افتد. عباسی در ادامه با تمجیدهای مكرر از عمق نگاه محصولات هالیوودی گفت: آن موقع در ایران درباره موضوعات پیش پا افتادهای مثل قصاص فیلم و سریال می سازند و یك بار هم كه دولت 5 میلیون دلار پول می دهد كه ملك سلیمان ساخته شود، همه اعتراض می كنند كه چرا رانت دادهاید؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ به نظرم باید برنامه اصلی رو دید ... اینجور بر حسب نوشته نمیشه قضاوت کرد ...!!! 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ بابا این بنده خدا با حرف های قلمبه سلمبه زنده است...... هیچوقت این حرفش یادم نمیره که سال گذشته کارتون تام و جری را یکی از عوامل جنگ نرم ، برای تهییج کودکان معرفی کرده بود !!! 6 لینک به دیدگاه
masoume 5751 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ بابا این بنده خدا با حرف های قلمبه سلمبه زنده است...... هیچوقت این حرفش یادم نمیره که سال گذشته کارتون تام و جری را یکی از عوامل جنگ نرم ، برای تهییج کودکان معرفی کرده بود !!! اخه دکتر ارنست که همش داشت زحمت میکشید از جزیره بیاد بیرون اسنکبارش کجاش بود 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ بدبختی اینجاست که دکتر ، داور جشنواره بین المللی فیلم فجر شده !!!! انگار محسن ترکی را بذارن داور فینال جام جهانی !!!! 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ عجب!! حالا اگر بفهمه عمه بازیگر اصلیFringe، نزدیک 30 سال زن روپرت مرداک بوده از خوشحالی غش میکنه بعد که به هوش اومد پابرهنه میاد تو کوچه میدوئه و جیغ میزنه: دیدین گفتم!!! 3 لینک به دیدگاه
H A M I D 1194 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ مطلبی از وبلاگ علیرضا رضایی درمورد وصف حسن عباسی که " یدالله قزوینی" بودن او همچنان در حال بررسی است! عباسی در ادامهی تئوریهای تکان دهندهی خود معتقد است تمدن آنگلوساکسون در آینده بدست خود آنگلوساکسون نابود میشود و در همین راستا تلاوت نموده است که امریکا هیچ راهی جز مقابله با ایران ندارد و هر کسی که با ایران مقابله بکند، دشمن اسلام است و هر کسی هم که دشمن اسلام باشد، شیطان است. (به جان مادرم از خودم حرف درنمیآورم اینرا عیناً خودش تلاوت کرده). بر این اساس وی خیلی راحت ثابت کرد که امریکا شیطان است، حال آنکه همین حرف را سی سال پیش امام هم گفته بود؛ منتها همه فکر می کردند حالا این وسط امام هم یک تلاوتی کرده روی الباقی تلاوتها که میکند. لکن بعد از این کشف عباسی بشریت با زاویهای دیگر از معجزات امام آشنا شد و فهمید که علم قادر است از ثروت بهتر باشد و اگر آدم یکوقتی همینجوری یک چیزی بپراند علم میتواند سی سال بعد ثابت بکند که یارو همینطوری الکیه الکی هم نپرانده. حسن عباسی سال 88 پس از سخنرانی در مورد تئوری جدیدش "خامنهایسم" و "چرا میخواهند احمدی نژاد نباشد" به شکایت پدر فائزه هاشمی بازداشت شد؛ ولی چون بعداً معلوم شد که نظر رهبری به نظر رئیس جمهور نزدیکتر است و برادرفائزه هم باید بازداشت بشود؛لذا بلافاصله بعد از آزادی با حضور مجدد و آستین کوتاه در تلویزیون به تحلیل فیلم کنستانتین پرداخت تا نشان بدهد چگونه می توان ملتی رافیلم کرد. این تحلیل بقدری سنگین و دقیق و درست و فجیع و تکان دهنده بود که تهیه کنندهی فیلم از دست کارگردان و تمام بازیگران و عوامل فیلم شکایت کرد و گفت اینها من را گول زدند تا از طریق این فیلم بشریت را فریب بدهند و به تباهی بکشانند. عباسی همچنین نظریات مشابهی در مورد فیلمهای تایتانیک، خوب-بد-زشت، آخرین سامورائی و امثالهم دارد. از نظر او فیلم خوب فیلمی است که به اصول سینمای معناگرا یعنی مغز و اعصاب و عروق نزدیک باشد.مانند حمله به اچ-3، الو الو من جوجوام، کانی مانگا و خصوصاً هر دویست قسمت اخراجیها که خیلی به معنا نزدیک و بلکه از آنطرف معنا هم زده بیرون. به همین مناسبت فرخنده عباسی در یک تغییر مسیر تاریخی جغرافیائی از آنجا که توی تلویزیون خیلی خوب مخچه ملت را با تفسیر فیلم سالاد می کرده بعنوان "داور" جشنواره فیلم فجر امسال که تقریباً با حضور تمام کارگردانان مطرح سینمای کشور در بخش تحریم جشنواره برگزار میشود، انتخاب شد و باری دیگر باعث زنده شدن شعار جاودانهی "داور شیر سماور" گردید. گفته میشود که در جشنواره امسال همزمان با این شعار کوبنده در سالنهای سینما، تماشاگرها با ایجاد موج مکزیکی حمایت همه جانبهی خود را از حسن عباسی بطور خودجوش اعلام نموده و در پایان گمان میرود که با داوری دقیق و تکنیکی نامبرده در نهایت فیلمهای "انگشت راست توی دماغ چپ"، "چرا بقیهی ملت را نکشتید تا راحت بشویم" و اخراجیهای 28 تمام سیمرغهای جهانی جشنواره را تصرف کنند تا باری دیگر دست استکبار که از آستین کوتاه حسن عباسی زده بیرون درجا قلم بشود. باشد تا ایشان دیگر از این به بعد فقط آستین بلند بپوشد تا دست کسی از آستینش بیرون نزند ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ کی هست این مگه انقدر تحویلش میگیرن!!! 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ کی هست این مگه انقدر تحویلش میگیرن!!! کسینجر ایناااا و به قول خودش کسینجر اسلام 5 لینک به دیدگاه
masoume 5751 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ بدبختی اینجاست که دکتر ، داور جشنواره بین المللی فیلم فجر شده !!!! انگار محسن ترکی را بذارن داور فینال جام جهانی !!!! بخاطر بصیرتشه . از کارتون 20 سال پیش جنگ نرم در میاره ، کم چیزیه ؟؟ عجب!! حالا اگر بفهمه عمه بازیگر اصلیFringe، نزدیک 30 سال زن روپرت مرداک بوده از خوشحالی غش میکنه بعد که به هوش اومد پابرهنه میاد تو کوچه میدوئه و جیغ میزنه: دیدین گفتم!!! این کلا شاده !! 5 لینک به دیدگاه
H A M I D 1194 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ کی هست این مگه انقدر تحویلش میگیرن!!! رئیس مرکز بررسیهای دکترینال بدون مرزه دیگه!!! پ ن :بررسی های دکترینال یعنی چی ؟؟چی کارمیکنن ؟! 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ بخاطر بصیرتشه . از کارتون 20 سال پیش جنگ نرم در میاره ، کم چیزیه ؟؟ به خدا سوپر من اصلا زمینی نبود!!! از فضا اومده!! قرمز و آبی هم دوتا رنگ پرکاربرد و خوبی هستن.. اصلا آمریکا برای تبلیغ خودش کارتون نسازه پس برای کی بسازه؟؟؟؟؟ کارتون خودشونه....هرچی دلشون بخواد میتونن بسازن 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ رئیس مرکز بررسیهای دکترینال بدون مرزه دیگه!!! پ ن :بررسی های دکترینال یعنی چی ؟؟چی کارمیکنن ؟! یه چیزی تو مایه های "اداره شعر و ترب همایونی" 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ رئیس مرکز بررسیهای دکترینال بدون مرزه دیگه!!! پ ن :بررسی های دکترینال یعنی چی ؟؟چی کارمیکنن ؟! من هر چی از این دیدم نقد فیلم و کارتون بوده ، فکر کنم همین معنی میده به خدا سوپر من اصلا زمینی نبود!!! از فضا اومده!!قرمز و آبی هم دوتا رنگ پرکاربرد و خوبی هستن.. اصلا آمریکا برای تبلیغ خودش کارتون نسازه پس برای کی بسازه؟؟؟؟؟ کارتون خودشونه....هرچی دلشون بخواد میتونن بسازن مریم جون دکتر ارنست که بدتره . کل کارتون بدبختی بود. بعدشم نویسنده داستان سوئدیه و ژاپنی ها درستش کردن . حالا امریکا رو این وسط پیدا کن 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ مریم جون دکتر ارنست که بدتره . کل کارتون بدبختی بود. بعدشم نویسنده داستان سوئدیه و ژاپنی ها درستش کردن . حالا امریکا رو این وسط پیدا کن :ws54: 2 لینک به دیدگاه
H A M I D 1194 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ دکتر ارنست که بدتره . کل کارتون بدبختی بود. بعدشم نویسنده داستان سوئدیه و ژاپنی ها درستش کردن . حالا امریکا رو این وسط پیدا کن طبق همون تئوریش امریکا شیطان است !! به جزئیات کاری نداشته باش!:167: 3 لینک به دیدگاه
masoume 5751 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ چند تا از نظرای ملت: در كارتون استكباری هاچ زنبور عسل، دلیل اینكه مادر هاچ در كنارش نبود و هاچ همیشه به دنبال مادرش می گشت، این هست كه، در غرب خانواده ها از هم گسسته هستند و خانواده نقش مهمی در آنجا ندارد. البته در همان زمان، ما برنامه ی هادی و هدا را داشتیم كه با این تهاجم فرهنگی مقابله كند. پیشنهاد می كنم آقای دكتر عباسی حتما روی این مساله پژوهش كنند، كارتون استكباری و صهیونیستی هاچ زنبور عسل، باید بیشتر مو شكافی شود تا ابعاد پنهان آن بر همه آشكار گردد. از آقای عباسی بخواهید 1- بالتزار 2- یوگی و دوستان 3- سنباد را بخاطر افزایش بصیرت مردم تحلیل نمایند. لطفا كارتون واتو واتو و كارتون پسرشجاع رو هم تحلیل كنند، به نظرم اینها هم در جهت اهداف صهیونیسم جهانی، ساخته شده بود. خصوصا واتو واتو كه وقتی سوت می زد، تكثیر می شد و این یعنی صهیونیست ها می خوان خاورمیانه رو اشغال كنند. 5 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ نمیشه Glee رو تلویزیون بذاره بعد آخرش آقای عباسی بیاد برامون تحلیل کنه؟ 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ نمیشه Glee رو تلویزیون بذاره بعد آخرش آقای عباسی بیاد برامون تحلیل کنه؟ نمیشه خودش تنهایی میبینه ، تحلیلشو میده بخونی . 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ من قول میدم اگر Glee و The Mentalist رو پخش کنن بعدش تحلیلشو حتما ببینم یا بخونم!!! قول ِ قول ِ قول میدم!!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده