ملیساا 5015 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ متن استعفای رئیس هیات کشتی استان فارس ریاست محترم تربیت بدنی استان فارس باسلام نظر به اینکه این اداره به خاطر عدم توجه به هیئت کشتی استعفاء خود را از مسئولین هیئت کشتی استان را دارم انشااله با مدیریت جنابعالی در ورزش استان هیئت کشتی را موفق باشد من که متوجه نشدم کی استعفا داده ، کی عدم توجه کرده ، کی موفق شده ، کی مدیریت کرده ، کی کشتی گرفته ، کی ورزش کرده ، و کی . . . به سواد این آقایون 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ من اين نامه رو قبلا خوندم يه چيزاي جا انداختي كه اگه اشتباه نكنم مزمومشون اين بود وقتي اسكندر تخت جمشيد و به اتش كشيد و ايران رو گرفت از دانشمندان يوناني راهي خواست تا بتونه بر ايران بهتر حكومت كنه و اونها گفتن اگه ميخواي سربازات بيشتر غارت كنند و به مال و ناموس مردم تجاوز راهش اينه كه : كارها و مسوليت هاي بزرگ را به دست ادم هاي نالايق و كوچيك و پست ها و مسوليت هاي كوچيك رو به دست ادم هاي بزرگ بدي دسته اول توانايي انجام اون كارا رو ندارن و دسته دوم از انجام اون كارها دلزده و خسته ميشن در نتيجه مملكت هميشه دچاره هرج مرج و تو بهتر ميتوني بازور حكومت كني درست مثل الان 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده