barane eshgh 228 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ تلویزیون داره یه تبلیغ نشون میده؛ تبلیغِ بانک ملت: به رویاهایت فکر کن! خودش هم یه سری رویا! پیشنهاد میده: یه آینه و شمعدون + یه هواپیما! . دارم فکر میکنم چه قدر بدبختیم ما، که ازدواج و سفر به عنوان رویاهامون باید حساب شه!!! 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ منم همینو می گفتم رویای افریقایی گشنه یه بشقاب پر غذاست رویای ما .................... رویای اروپایی ها .................................. 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ منم همینو می گفتمرویای افریقایی گشنه یه بشقاب پر غذاست رویای ما .................... رویای اروپایی ها .................................. طبق قوانین انجمن باید جاخالی ها رو پر کنید والا اخطار میگیری... 2 لینک به دیدگاه
barane eshgh 228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ منم همینو می گفتمرویای افریقایی گشنه یه بشقاب پر غذاست رویای ما .................... رویای اروپایی ها .................................. آره بابا هنوز جای امیدواری هست! ایشالا این مقصد هدفمندی هاست تا 5 سال دیگه همینم آرزومون میشه! 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ منظورش ار رویاهای ما ، پول شدن جیب صاحبان بانک ها که همون آقازاده ها هستند و سپاه و...... است. چون ببخشیدا، رویای یک گوسفند ، خورده شدن توسط چوپانش است !!!! 2 لینک به دیدگاه
barane eshgh 228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ منظورش ار رویاهای ما ، پول شدن جیب صاحبان بانک ها که همون آقازاده ها هستند و سپاه و...... است. چون ببخشیدا، رویای یک گوسفند ، خورده شدن توسط چوپانش است !!!! خوشبختانه یا بدبختانه دیگه پولی نداریم که تو بانک بذاریم که اونا بخورن که بعد ما گوسفندا توسط اون گرگا خورده بشیم!! 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ خوشبختانه یا بدبختانه دیگه پولی نداریم که تو بانک بذاریم که اونا بخورن که بعد ما گوسفندا توسط اون گرگا خورده بشیم!! اشتباه نکنین،اونها به هیچ وجه گرگ نیستن.... گرگ مستقیم بهت حمله میکنه،اما چوپان با فریب و دغل سرت را میبره،در واقع تربیتت میکنه واسه کشتن. واقعا اونکسیکه بیشتر از 100000 تومان تو حساب قرض الحسنه بذاره چی پیش خودش فکر کرده؟ 1 لینک به دیدگاه
barane eshgh 228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ اشتباه نکنین،اونها به هیچ وجه گرگ نیستن.... گرگ مستقیم بهت حمله میکنه،اما چوپان با فریب و دغل سرت را میبره،در واقع تربیتت میکنه واسه کشتن. واقعا اونکسیکه بیشتر از 100000 تومان تو حساب قرض الحسنه بذاره چی پیش خودش فکر کرده؟ مهم نیته اسی خان وگرنه خورده میشی در هر صورت لابد فکر کرده اگه اونجا نذاره توسط موجود دیگه ای خورده میشه! 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ دوستان برای اینکه تاپیک 30 یا 30 نشه میتونید از نقطه چین در محل مناسب استفاده نمایید... 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ من که خیالم راحته به موقعش پولام به ارز تبدیل کردم و حواله اش کردم یه حساب امن تو سوئیس لینک به دیدگاه
barane eshgh 228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ طبق قوانین انجمن باید جاخالی ها رو پر کنید والا اخطار میگیری... دوستان برای اینکه تاپیک 30 یا 30 نشه میتونید از نقطه چین در محل مناسب استفاده نمایید... ............. 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ دوستان برای اینکه تاپیک 30 یا 30 نشه میتونید از نقطه چین در محل مناسب استفاده نمایید... توکه همین چن دقیقه پیش منو تهدید میکردی نقطه چینارو پر کنم:w00: 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ ............. توکه همین چن دقیقه پیش منو تهدید میکردی نقطه چینارو پر کنم:w00: بعد از خوندن چنتا از پستای بچه ها قوانین تغییر کرد... ببین چه انعطافی داره... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده