Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ وقت اضافی برای خدا !!!! ... چقدر خنده داره که یک ساعت خلوت با خدا دیر و طاقت فرساست. ولی 90 دقیقه بازی یک تیم فوتبال مثل باد میگذره! چقدر خنده داره که صد هزارتومان کمک در راه خدا مبلغ بسیار هنگفتیه اما وقتی که با همون مقدار پول به خرید میریم کم به چشم میاد! چقدر خنده داره که یک ساعت عبادت در مسجد طولانی به نظر میاد اما یک ساعت فیلم دیدن به سرعت میگذره! چقدر خنده داره که وقتی میخوایم عبادت و دعا کنیم هر چی فکر میکنیم چیزی به فکرمون نمیاد تا بگیم اما وقتی که میخوایم با دوستمون حرف بزنیم هیچ مشکلی نداریم! چقدر خنده داره که وقتی مسابقه ورزشی تیم محبوبمون به وقت اضافی میکشه لذت میبریم و از هیجان تو پوست خودمون نمیگنجیم اما وقتی مراسم دعا و نیایش طولانیتر از حدش میشه شکایت میکنیم و آزرده خاطر میشیم! چقدر خنده داره که خوندن یک صفحه و یا بخشی از قرآن سخته اما خوندن صد سطر از پرفروشترین کتاب رمان دنیا آسونه! چقدر خنده داره که سعی میکنیم ردیف جلو صندلیهای یک کنسرت یا مسابقه رو رزرو کنیم اما به آخرین صف نماز جماعت یک مسجد تمایل داریم! چقدر خنده داره که برای عبادت و کارهای مذهبی هیچ وقت زمان کافی در برنامه روزمره خود پیدا نمیکنیم اما بقیه برنامهها رو سعی میکنیم تا آخرین لحظه هم که شده انجام بدیم! چقدر خنده داره که شایعات روزنامه ها رو به راحتی باور میکنیم اما سخنان قران رو به سختی باور میکنیم! چقدر خنده داره که همه مردم میخوان بدون اینکه به چیزی اعتقاد پیدا کنند و یا کاری در راه خدا انجام بدند به بهشت برن! چقدر خنده داره که وقتی جوکی رو از طریق پیام کوتاه و یا ایمیل به دیگران ارسال میکنیم به سرعت آتشی که در جنگلی انداخته بشه همه جا رو فرا میگیره اما وقتی سخن و پیام الهی رو میشنویم دو برابر در مورد گفتن یا نگفتن اون فکر میکنیم! خنده داره اینطور نیست؟ دارید میخندید؟ دارید فکر میکنید؟ این حرفا رو به گوش بقیه هم برسونید و از خداوند سپاسگزار باشید که او خدای دوست داشتنی ست. آیا این خنده دار نیست که وقتی میخواهید این حرفا را به بقیه بزنید خیلیها را از لیست خود پاک میکنید؟ به خاطر اینکه مطمئنید که اونا به هیچ چیز اعتقاد ندارند. این اشتباه بزرگیه اگه فکر کنید دیگران اعتقادشون از ما ضعیف تره 11 لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ من اینطوری نیستم ... خدا جزئی از وجودمونه و همیشه باهامونه ... خوشحالم که هست 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ من هنوز موندم چرا جاذبه آنچه که به آن میگویند شیطان،از آنچه که آنها را منسوب به آفریدگار جهان میکنند،برای انسانها جذاب تر است. یا قدرت شیطان توهمی بیشتر است،یا او بهتر انسانها را شناخته تا آنچه که به خداوند منسوبش میکنند. به هر حال هرچه از دل برآید،لاجرم بر دل نشیند.... اگر یک سری چیزها زیاد بر دل نمیشینه،شاید از دل بر نیامده !!!!! 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ من هنوز موندم چرا جاذبه آنچه که به آن میگویند شیطان،از آنچه که آنها را منسوب به آفریدگار جهان میکنند،برای انسانها جذاب تر است. یا قدرت شیطان توهمی بیشتر است،یا او بهتر انسانها را شناخته تا آنچه که به خداوند منسوبش میکنند. به هر حال هرچه از دل برآید،لاجرم بر دل نشیند.... اگر یک سری چیزها زیاد بر دل نمیشینه،شاید از دل بر نیامده !!!!! از ادم با بصیرت این حرفا 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ از ادم با بصیرت این حرفا از نتایج گشتن با بی بصیرت هاست. وگرنه من بچه خوب و مثبتی بودم و همیشه نگاهم به سمت چاه جمکران بود...... 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ وقتی کسی به تو اهمیت نده تو هم بهش اهمیت نمی دی 3 لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ وقتی کسی به تو اهمیت نده تو هم بهش اهمیت نمی دی می تونی به جرات بگی بهت اهمیت نمیده ؟؟؟ خوب فکر کن چیزایی یادت بیاد ... 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ وقتی کسی به تو اهمیت نده تو هم بهش اهمیت نمی دی حالا ما شانس آوردیم هرچی خیر و برکته تو این خاورمیانه نازل میشه...... واقعا ما نمک نشناسیم چون همه چیز به همین خاورمیانه داده شده نه به هیچ جای دیگر دنیا... از آدم تا خاتم اهل همین خاورمیانه بوده و هستند!!! هرچی بقاع متبرکه از خانه خدا تا اولیالله تو همین ناحیه است !!!! 8 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ می تونی به جرات بگی بهت اهمیت نمیده ؟؟؟ خوب فکر کن چیزایی یادت بیاد ... هیچی پس نبودش بهتره 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ حالا ما شانس آوردیم هرچی خیر و برکته تو این خاورمیانه نازل میشه......واقعا ما نمک نشناسیم چون همه چیز به همین خاورمیانه داده شده نه به هیچ جای دیگر دنیا... از آدم تا خاتم اهل همین خاورمیانه بوده و هستند!!! هرچی بقاع متبرکه از خانه خدا تا اولیالله تو همین ناحیه است !!!! پس میرسیم به همون ظالم بودن خدا لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ پس میرسیم به همون ظالم بودن خدا نه من نمیخواستم چیزی درباره آفریدگار جهان بگم. چون هیچ اظهار نظری نمیتونم بکنم و کوچکترین علمی نسبت بهش نمیتونم داشته باشم. بلکه خطابم بیشتر نسبت به نمایندگان او بر روی زمین بود..... 4 لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ هیچی پس نبودش بهتره اگر اینطور باشه ... آره ... خدایی که بود و نبودش احساس نشه بهتره که نباشه ... ولی من مطمئنم دقیقاً جایی که فک می کنی نیست و دقیقاً اونجا که دستت از همه زمین و زمان کوتاه میشه کمکت می کنه ... واسه من که اینطوری بوده باید لمسش کرده باشی تا یادش کنی ... لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ پس میرسیم به همون ظالم بودن خدا[/QU خدا هرگز ظالم نيست بلكه شعور ناقص بشر است كه اينطور فكر ميكند كسي ظلم ميكند كه نيازمند وضعيف النفس است وخداوند متعال از اين صفات ناقص ؛ مبرا هستند لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ انساني كه آمدنش به دنيا ورفتنش از دنيا ...........به دست خودش نيست ......... خيلي هارت وپوت ميكند دورترين كهكشانهاي از زمين 130 ميليارد سال نور ي است آنوقت ميگويند خدا نيست:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ پس میرسیم به همون ظالم بودن خدا[/QU خدا هرگز ظالم نيست بلكه شعور ناقص بشر است كه اينطور فكر ميكند كسي ظلم ميكند كه نيازمند وضعيف النفس است وخداوند متعال از اين صفات ناقص ؛ مبرا هستند یاد کتابای دینی دبیرستان و راهنمایی افتادم ... چیزی که لمس نشه رو نمیشه در کلمات تحمیل کرد ... مث اون زمانا که هیچ وقت اون کتابا رو دوس نداشتم . فک نمی کنم شکلکی که گذاشتی زیاد جالب باشه عزیزم ... هر کسی می تونه نظرش و بگه ... خدا به نظر افشین اینطوری بوده لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ نه من نمیخواستم چیزی درباره آفریدگار جهان بگم. چون هیچ اظهار نظری نمیتونم بکنم و کوچکترین علمی نسبت بهش نمیتونم داشته باشم. بلکه خطابم بیشتر نسبت به نمایندگان او بر روی زمین بود..... خدا ظالم وجود ندارد در نتيجه چنين خداي كه وجود ندارد نماينده اي نيز ندارد لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ خدا ظالم وجود ندارد در نتيجه چنين خداي كه وجود ندارد نماينده اي نيز ندارد حالا خوبه ما گفتیم ظالم نیست !!!!!!!!!! لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ انساني كه آمدنش به دنيا ورفتنش از دنيا ...........به دست خودش نيست .........خيلي هارت وپوت ميكند دورترين كهكشانهاي از زمين 130 ميليارد سال نور ي است آنوقت ميگويند خدا نيست:icon_pf (34): شما از ازل خداپرست حقیقی بودی ؟؟؟ یعنی هیچوقت نبوده تو زندگیت که فک کنی خدا اگه هست پس کو ؟ تو دنیای مجازیم آدمارو محدود می کنیم :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ یاد کتابای دینی دبیرستان و راهنمایی افتادم ... چیزی که لمس نشه رو نمیشه در کلمات تحمیل کرد ... مث اون زمانا که هیچ وقت اون کتابا رو دوس نداشتم . فک نمی کنم شکلکی که گذاشتی زیاد جالب باشه عزیزم ... هر کسی می تونه نظرش و بگه ... خدا به نظر افشین اینطوری بوده هر ظلمي كه در زمين ودر ميان مردم وجود دارد ناشي از بي تدبيري وحرص وعدم قناعت افراد به حقشان از يك طرف وعدم تمكين مردم به معنويت ها ورهنودهاي انبياء ا؛ از طرف ديگر است لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده