danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ ببینید بچه ها. من تا حالا به خاطر مشکلات هیتلرینگ و سرعت کم با فیس بوک کار نکردم. ولی الان یکم سرعت خوب شده .میتونم با فیس بوک کار کنم. میخواهم بدونم تقریبا شما چیکار میکنید که وقتتون را اونجا میگذرونید. به خاطر اینجا زدم که نمیخواستم تخصصی باشه. [/color]"]در کل میخواستم بدونم معمولا شما وقتتون را در چه جاهای فیس بوک بیشتر میگذرونید. کلا روم های باحالی که میشناسید و نوش عضوید و فعالیت میکنید را معرفی کنید . از افراد معروف که درفیس بوک حظور خوبی دارند هم معرفی کنید بد نیست. کلا میخوام ازتون یاد بگیرم . 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ کار با فیس بوک سخت نیست. یه سری عکس می ذارن. بعضیا نوشته بعضیا ویدئو کلیپ و از این حرفا. می تونی پایینشون نظر بدی یا همون رو شیر کنی. افراد معروف ، دانشگاه ها، فیلم ها و.... دیگه هم یه پیج دارن که اگه تو همون قسمت سرچ بزنی پیدا می شن. خوبیش اینه که اکثر افزاد با همون اسم خودشون عضو هستن و می تونی خیلی از دوستاتو پیدا کنی. 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ طبق قوانین انجمن از بکار بردن نام فروم ها جدا خودداری کنید منظورم فیس بوک نیست باقی فروم هایی که دانی میخواد منظورمه! 6 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ ببینید بچه ها.من تا حالا به خاطر مشکلات هیتلرینگ و سرعت کم با فیس بوک کار نکردم. ولی الان یکم سرعت خوب شده .میتونم با فیس بوک کار کنم. میخواهم بدونم تقریبا شما چیکار میکنید که وقتتون را اونجا میگذرونید. به خاطر اینجا زدم که نمیخواستم تخصصی باشه. [/color]"]در کل میخواستم بدونم معمولا شما وقتتون را در چه جاهای فیس بوک بیشتر میگذرونید. کلا روم های باحالی که میشناسید و نوش عضوید و فعالیت میکنید را معرفی کنید . از افراد معروف که درفیس بوک حظور خوبی دارند هم معرفی کنید بد نیست. کلا میخوام ازتون یاد بگیرم . شما فرض کن رفتی تو فرومی که 100 میلیون نفر با اسمای (اغلب) واقعیشون اونجان...از برَد پیت گرفته تا محسن یگانه! من زیاد سر نمیزنم...چون نه قیژتر شکن خوبی دارم و نه وقت زیادی...باهاس وی پی بخرم. ولی کسایی که میرن اغلب به دلایل زیره: 1.پیدا کردن دوستان کودکی و اقوام و خیشاوندانشون. 2.پیدا کردن مشاهیر دنیا .از خوانندش بگیر تا نویسنده فلان رمانو فلان کتاب! 3.به اشتراک گذاشتن عکسها و فیلم ها و خاطرات خودشون با کسایی که تو اون خاطرات و عکسا و فیما سهیم بودن. کار باهاش همچین سخت نیست...اگر یه پروفایل با اسم خود وا کنی ، دیگران میانو پیدات میکنن. اگر می خوای دوستاتو پیدا کنی،میری بالا گوشه ی چپ عکس دوتا آدمه...اونو میزنیو آدرس ایمیل یا اسم طرفو میدی تا برات بیارتش(البته اگر hide نشده باشه) روم خاصی رو نمیشه معرفی کرد....ولی اگر موضوع خاصی مد نظرت باشه،میتونی همونجوری که دوستاتو پیدا میکنی،برا اون موضوعی که مد نظرته ، روم هایی برای بحث پیدا کنی. میتونی از قسمت پایین صفحه هم کل پیجتو فارسی کنی. بعد از اضافه کردن دوستات امکان چت آنلان هم برات وا میشه. سوال داشتی همینجا بپرس تا بگم. لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ ببینید بچه ها.من تا حالا به خاطر مشکلات هیتلرینگ و سرعت کم با فیس بوک کار نکردم. ولی الان یکم سرعت خوب شده .میتونم با فیس بوک کار کنم. میخواهم بدونم تقریبا شما چیکار میکنید که وقتتون را اونجا میگذرونید. به خاطر اینجا زدم که نمیخواستم تخصصی باشه. در کل میخواستم بدونم معمولا شما وقتتون را در چه جاهای فیس بوک بیشتر میگذرونید. کلا روم های باحالی که میشناسید و نوش عضوید و فعالیت میکنید را معرفی کنید . از افراد معروف که درفیس بوک حظور خوبی دارند هم معرفی کنید بد نیست. کلا میخوام ازتون یاد بگیرم . اگه فیس بوک اومده باشی میبینی که با اطلاعاتی که وارد کردی خوده سایت دوستای همکلاسی دبیرستان و دانشگاهتو معرفی میکنه و اکثرا هم (99.9%)با اسم واقعی خودشونن. میتونی بری پیج افراد مشهور رو لایک کنی تا اگه هر کاره جدیدی انجام دادن برای یو هم خبرش میاد. تو عکسای مختلف تگ میخوری و میتونی بری نظر بدی. یه خوبی که فیس بوک داره آزادی بی حد و شرطشه که میتونی خیلی راحت اظهار نظر کنی. اگه مثله من معتاد فیس بوکی ای دی تو برام بذار. در ضمن پالایه شکن توپ هم خواستی :ws2::ws2::ws2: 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ در ضمن پالایه شکن توپ هم خواستی :ws2::ws2::ws2: چی هست این پالایش دهنده شما؟ رایگانه یا پولیه؟ 3 لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ چی هست این پالایش دهنده شما؟ رایگانه یا پولیه؟ یه فری گیت کرک شده با که از سرعت نتتون کم نمیکنه و همچنین وی پی ان رایگان البته قطعی زیاد داره بر آخر شبا خوبه:ws2: 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ یه فری گیت کرک شده با که از سرعت نتتون کم نمیکنه و همچنین وی پی ان رایگان البته قطعی زیاد داره بر آخر شبا خوبه:ws2: ماله صدای ملعون آمریکا؟ اونکه کنده؟ 3 لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ ماله صدای ملعون آمریکا؟اونکه کنده؟ نه. فری گیت واسه رادیو فرداست وی پی ان هم که به سرعت ربطی نداره یه کانکشنه که کانکت میخواد.فقط چون مولتی یوزره سرورش خیلی شلوغه برا همین طی روز قطعی زیاد داره. بعدم کسی که میاد نت یه وی پی ان حداقل چیزیه که باس بگیره الانم که فت و فراون ریخته:ws2: 2 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ چی هست این پالایش دهنده شما؟ رایگانه یا پولیه؟ مگه اون رو ... ؟؟؟ در کل ... فقط این ها رو من خوشم اومد طرفداران همایون و محمد رضا شجریان ، مهران مدیری ( البته مال قبل ) ، ...کلا هر چی تو اون جست و جوش بزنید میاد دیگه اقا دنی ... 2 لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ مگه اون رو ... ؟؟؟ در کل ... فقط این ها رو من خوشم اومد طرفداران همایون و محمد رضا شجریان ، مهران مدیری ( البته مال قبل ) ، ...کلا هر چی تو اون جست و جوش بزنید میاد دیگه اقا دنی ... برای کسایی که 30یا c باشن و دنبال اخبارم باشن پیج های توپی داره 2 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ برای کسایی که 30یا c باشن و دنبال اخبارم باشن پیج های توپی داره من خداییش تالا نه هیچی پسندیدم و توی بحثی تو این فیس ... نه شرکت کردم ... از نظر من اونجا بد تر... ضمنا خیلی مواظب حریم خصوصی و دوستان و اختیاراتی که نسبت به مشاهده ی پروفایل شما دارند باید( بهتر ) بود 3 لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ من خداییش تالا نه هیچی پسندیدم و توی بحثی تو این فیس ... نه شرکت کردم ...از نظر من اونجا بد تر... ضمنا خیلی مواظب حریم خصوصی و دوستان و اختیاراتی که نسبت به مشاهده ی پروفایل شما دارند باید( بهتر ) بود مهرزاد جان اگه اینطور که شما میگی بود که بهترین شبکه اجتماعی دنیا نبود و از طرفی این همه کاربر از سرتاسر دنیا نداشت من اکثر دوستام هم کلاسی ها و خواننده های رپ هستندو حریم خصوصیم فقط برای دوستان قابل مشاهدست. البته میتونی هاید کنی تا تو هیچ سرچی نباشی و احتمالا در اینده از کارایی که تو فیس بوک میکردی در امان باشی 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ از همه دوستان به خاطر راهنمایی ممنونم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده