Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ :flowerysmile: دوستان عزیز پیش از اغاز به روال تاپیک و تا پیک های بعدی از این توجه فرمایید : 1.. شخصی که قبول کرده شما در موردش حرف بزنید حتما ملزم به جوابگویی نیست اما میتواند نوشته ها تایید یا رد کند. سعی کنید بیشتردر موردش بنویسید تا سوال کنید . 2 .. خواهش میکنم احترام همدیگه رو حفظ کنید 3.. مواردی که شما مینویسین شامل همه ی نکاتی است که در دنیای واقعی یا مجازی از دوستتون میدونید یا حدس میزنید . 4.. لطفا از ذکر بعضی خصوصیات محرمانه از قبیل قد و وزن شکل و رنگ مو وغیره در صورتی که میدونید دوستتون راضی نیست جدا خود داری فر مایید .. حتی المقدور چند جمله ای بنویسید ,, اینجمله زیاد خوشایند نیست که ( من ایشون رو نمیشناسم پس چیزی ندارم بگم !! ) 5.. نوشته کاملا جدی یا مخلوط طنز و جدی یا فقط طنز ...کلا سختگیری نداریم این نوع پست ها اسپم تلقی میشن : 1.. هر نوع بی احترامی به شخص یا به عقاید 2.هر نوع گفت وشنود دونفری که شخص تحلیل شونده در ان نباشد :icon_gol: :rose: با تشکر از sepide&alireza عزیز :icon_gol: منتظر نقد وانتقاد و تعریف و تمجید دوستان هستند 23 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ سلام ................. :icon_pf (44): ااااااااااااااااااااااااااااااا................. چرا اینقدر برزگ نوشتی آجی........ چشم قوانین رو رعایت میکنیم........... خوب تا جایی که باهاشون برخورد داشتم آبجی خیلی خوب و مهربونی هستش....... کلی با گروه فوق حرفه ای خودشون (سیبیلوها) صمیمی و خوب هستند....... توی کارهای خودش معمولاً سعی میکنه به خوبی مواردش رو انجام بده....... طی مدتی که نواندیشان هستم بدی ای از آبجی ندیدم کما اینکه خودم هم خیر نداشتم واسش....... برای آبجی آرزوی موفقیت و سربلندی و خوشبختی دارم و ان شاءالله که همیشه دلش خوش باشه...... به همراه بهترین آرزوها.......... 8 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ سلام من خیلی این کاربر محترم رو میشناسم بسیار پرانرژی زودی عصبانی میشه(بعضی جاها) شدیدا تیکه میندازه(البته به من) عاشق اسپم اونم تو پروفایلها ولی از این موارد که بگذریم...بسایر خونگرم و به فکر دوستانش هست علیرضا رو خیلی دوست داره:ws2: اکتیو وفعال در تمام زمینه ها هم هست احساساتی هم یه ذره هست 8 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ اهم اهم:persiana__hat: آجییییییییییییی عزیز خودم تنهاییییییییییییییییییییی:aghosh: خیلی پرووووووووووو و خیلی لوس:viannen_38: بیتربیت که نگو!! کل کل میکنه همش ولی خوب درمقابل من همش کم میاره ایششششششش:icon_razz: منو خیلی دوس داره حتی بیشتر از علیرضا:w31: من عاشقشممممممم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v مهربونه:pichak: دوس داشتنیه:w36: بینهایت باحاله:62izy85: بی اندازه با معرفت،کافیه کمک بخوای ازش دریغ نمیکنه ازت تو دل برو، میره هم بیرون نمیاد لامصب:w155: آها راستی خوجلم هست:eyepopping: و خیلی چیزایه خوبه دیگه که تو کلام نمیگنجه:w589: 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ یکی از عجیب ترین نام های کاربری است که من دیدم !!! انگار نام خودم را بذارم لورل و هاردی !!! آخه چرا؟ 9 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ یکی از عجیب ترین نام های کاربری است که من دیدم !!! انگار نام خودم را بذارم لورل و هاردی !!! آخه چرا؟ منم قبلا بهش گفتم بذاره alireza&sepide ، ولی چه فایده قبول نکرد ! اینم اضافه کنم که سپیده هم در متن این پست قرار داشته باشه دوست خیلی خوبیه و با معرفت 8 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ دختر خوبیه شیطون و باحال فقط حیف که تبریز قبول شده 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ من عاشقشممممممم مهربونه دوس داشتنیه بینهایت باحاله بی اندازه با معرفت،کافیه کمک بخوای ازش دریغ نمیکنه ازت تو دل برو، میره هم بیرون نمیاد لامصب آها راستی خوجلم هست و خیلی چیزایه خوبه دیگه که تو کلام نمیگنجه 7 لینک به دیدگاه
sih092 1978 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ اوهوم اوهوم خونسرد مهربون دوس داشتنی متین خوش اخلاف ماشالله اینقدر صفات خوب داره که کل نت کم میاد بخوام بنویسم امیدوارم هرجا که هست خوشحال و خوشبخت باشه 6 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ خب من تازگیا با سپیده جوون دوست شدم. با اینکه تازه دوست شدیم خیلی مهربونو خونگرمه. فوق العاده شیطونه. خیلی دوست داشتنیه و بامعرفته. اسپم میکنه.................... شوور دوسته..................من اولا فکر میکردم سپیده ،علیرضاست!!!بعد فهمیدم که سپیدست 5 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ :flowerysmile: دوستان عزیز پیش از اغاز به روال تاپیک و تا پیک های بعدی از این توجه فرمایید : 1.. شخصی که قبول کرده شما در موردش حرف بزنید حتما ملزم به جوابگویی نیست اما میتواند نوشته ها تایید یا رد کند. سعی کنید بیشتردر موردش بنویسید تا سوال کنید . 2 .. خواهش میکنم احترام همدیگه رو حفظ کنید 3.. مواردی که شما مینویسین شامل همه ی نکاتی است که در دنیای واقعی یا مجازی از دوستتون میدونید یا حدس میزنید . 4.. لطفا از ذکر بعضی خصوصیات محرمانه از قبیل قد و وزن شکل و رنگ مو وغیره در صورتی که میدونید دوستتون راضی نیست جدا خود داری فر مایید .. حتی المقدور چند جمله ای بنویسید ,, اینجمله زیاد خوشایند نیست که ( من ایشون رو نمیشناسم پس چیزی ندارم بگم !! ) 5.. نوشته کاملا جدی یا مخلوط طنز و جدی یا فقط طنز ...کلا سختگیری نداریم این نوع پست ها اسپم تلقی میشن : 1.. هر نوع بی احترامی به شخص یا به عقاید 2.هر نوع گفت وشنود دونفری که شخص تحلیل شونده در ان نباشد :icon_gol: :rose: با تشکر از sepide&alireza عزیز :icon_gol: منتظر نقد وانتقاد و تعریف و تمجید دوستان هستند دستت طلآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآا:w31: میسی:rose: پس نظر خودت کووو؟؟؟!!!!!:guntootsmiley2: سلام ................. :icon_pf (44): ااااااااااااااااااااااااااااااا................. چرا اینقدر برزگ نوشتی آجی........ چشم قوانین رو رعایت میکنیم........... خوب تا جایی که باهاشون برخورد داشتم آبجی خیلی خوب و مهربونی هستش....... کلی با گروه فوق حرفه ای خودشون (سیبیلوها) صمیمی و خوب هستند....... توی کارهای خودش معمولاً سعی میکنه به خوبی مواردش رو انجام بده....... طی مدتی که نواندیشان هستم بدی ای از آبجی ندیدم کما اینکه خودم هم خیر نداشتم واسش....... برای آبجی آرزوی موفقیت و سربلندی و خوشبختی دارم و ان شاءالله که همیشه دلش خوش باشه...... به همراه بهترین آرزوها.......... منو میگه آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ دل همتون آب :rose::rose::rose::rose: سلاممن خیلی این کاربر محترم رو میشناسم بسیار پرانرژی زودی عصبانی میشه(بعضی جاها) شدیدا تیکه میندازه(البته به من) عاشق اسپم اونم تو پروفایلها ولی از این موارد که بگذریم...بسایر خونگرم و به فکر دوستانش هست علیرضا رو خیلی دوست داره:ws2: اکتیو وفعال در تمام زمینه ها هم هست احساساتی هم یه ذره هست حالت رو میگیرم:shad: یه کم هم میسیییی:icon_razz: کارت بهم گیره دیگه اهم اهم:persiana__hat:آجییییییییییییی عزیز خودم تنهاییییییییییییییییییییی:aghosh: خیلی پرووووووووووو و خیلی لوس:viannen_38: بیتربیت که نگو!! کل کل میکنه همش ولی خوب درمقابل من همش کم میاره ایششششششش:icon_razz: منو خیلی دوس داره حتی بیشتر از علیرضا:w31: من عاشقشممممممم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v مهربونه:pichak: دوس داشتنیه:w36: بینهایت باحاله:62izy85: بی اندازه با معرفت،کافیه کمک بخوای ازش دریغ نمیکنه ازت تو دل برو، میره هم بیرون نمیاد لامصب:w155: آها راستی خوجلم هست:eyepopping: و خیلی چیزایه خوبه دیگه که تو کلام نمیگنجه:w589: :Laie_28::Laie_28::Laie_28::Laie_28::Laie_28: کمه بیشترش کن یکی از عجیب ترین نام های کاربری است که من دیدم !!! انگار نام خودم را بذارم لورل و هاردی !!! آخه چرا؟ آخه خو sepide خالی نمیشد با alireza نوشتم اگه باز نمیشد با خوانواده و دوستان مینوشتم میسی که نظر دادید :shad::shad::shad: 5 لینک به دیدگاه
tootia_z 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ انقد که از این آقا!! تعریف کردن میشه بیشتر آشنا شیم با هم 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ آقا من تهدید شدم به اینکه بیام اینجا بگم که چه گُلیه :w888: ------------------- اصلا کی هست این sepide&alireza؟؟؟ درست گفتم اسمش رو؟؟ :ws6: ------------------ 4 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ سلام خیلی گله ( گفته همینو بگم ) :mornincoffee: 4 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ اوهوم اوهوم خونسرد مهربون دوس داشتنی متین خوش اخلاف ماشالله اینقدر صفات خوب داره که کل نت کم میاد بخوام بنویسم امیدوارم هرجا که هست خوشحال و خوشبخت باشه الان اینا رو گفتی نگم حمید لهت کنه اما میگم :w589: میسی که اومدی :rose::rose::rose: من عاشقشممممممممهربونه دوس داشتنیه بینهایت باحاله بی اندازه با معرفت،کافیه کمک بخوای ازش دریغ نمیکنه ازت تو دل برو، میره هم بیرون نمیاد لامصب آها راستی خوجلم هست و خیلی چیزایه خوبه دیگه که تو کلام نمیگنجه یه کم جملاتت آشنا بود برام:guntootsmiley2: کپی نبود؟:icon_razz: نگفتی خیلی ماهم که....:w00: میسی که اومدی :shad::shad::shad::rose: دختر خوبیهشیطون و باحال فقط حیف که تبریز قبول شده آرهههههههههههههههههه.... حالا هی داغ دلمو تازه کن :w821::w821::w821::w821: میسی که اومدی:rose::rose::rose: خیلی کم تعریف کردی هآآآآ آبجی سیبیلوی خودمه داداش کچل خودمه:rose: خووو بقیش؟!!!!!!!!!!!!!!!!:icon_razz: منم قبلا بهش گفتم بذاره alireza&sepide ، ولی چه فایده قبول نکرد ! اینم اضافه کنم که سپیده هم در متن این پست قرار داشته باشه دوست خیلی خوبیه و با معرفت منو میگه آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ:w31: عمرا خانوما مقدم ترن :shad: باز هم بیا تعریف کن ازم بوگو چقده ماهم :shad: میسی که اومدی :rose::rose::rose::rose: 6 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ ای جان تبلیغاتت منو کشته:w874: منم جدیدا با سیپده اشنا شدممم :w73: یه دخملیه که ادمو به خودش جذب میکنه... رفتارش که خیلی دوست داشتنیه:w14: اگه از نزدیک ببینیم که صد در صد بیشتره:icon_pf (17): بیا بخلممممممم:aghosh: شیطونه خیلی... مهربونم هست... بقیه شو بعدا میگم زرنگی هملو که یه دفعه نمیشه گفت 6 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ من تازه باهاش دوس شدم! اما اسمشو زیاد شنیده بودم از عنفوان عضویتم... :JC_thinking: خودشم زیاد دیده بودم از همون عنفوان... :JC_thinking: ولی خب...حالا فرصت نشده بود باهاش دوس شم دیگه ... مگه چیه؟ ... :viannen_38: خلاصه اینکه تو همین دوروزی که باهاش دوس شدم جز گلی چیزی ازش ندیدم! به جان خودم راس میگم...یه سایت بهم داد... توش پره عکسه گله! 5 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ خب من تازگیا با سپیده جوون دوست شدم.با اینکه تازه دوست شدیم خیلی مهربونو خونگرمه. فوق العاده شیطونه. خیلی دوست داشتنیه و بامعرفته. اسپم میکنه.................... شوور دوسته..................من اولا فکر میکردم سپیده ،علیرضاست!!!بعد فهمیدم که سپیدست نه بابا الان داشتم با شوور دهوا میکردم خودتی همش قیافته سر تا چاته میسی اومدی:rose::rose::rose::rose: انقد که از این آقا!! تعریف کردن میشه بیشتر آشنا شیم با هم به نام خدا من خانوم هستم سیبیل دارم اما یه پا خانومم حالا بیا تعریف کن ازم :guntootsmiley2::rose: آقا من تهدید شدم به اینکه بیام اینجا بگم که چه گُلیه :w888:------------------- اصلا کی هست این sepide&alireza؟؟؟ درست گفتم اسمش رو؟؟ :ws6: ------------------ آرهههه!!!!!!!!!!!! باشه باشه خودت خواستی هآآآآآآ :guntootsmiley2: سلامخیلی گله ( گفته همینو بگم ) :mornincoffee: از خودت ابتکار داشته باش بیشتر تعریف کن ازم :icon_razz: میسی اومدی:rose::rose::rose: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده