میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ سلام یه سوال داشتم...از بچگی تو فکرش بودم این تفنگ میکرو چجوری کار میکرد؟ (کنسول میکرو جنیوس) تفنگ رو میگرفتی به تلویزیون تیر میزدی با امکانات 20 سال پیش (البت موقع پیدا کردن عکس خودم یه چیزایی فهمیدم...ولی گفتم بازم بنویسم دقیق تر بفهمم..تجدید خاطره هم بشه) 5 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ من هميشه به اون سگه شليك ميكردم دوس داشتم اونو بكشم!!! 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ من هميشه به اون سگه شليك ميكردم دوس داشتم اونو بكشم!!! 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ ههههههه من هر وقت تیرام به هدف نمی خورد و خنده سگ رو می دیدم قاطی می کردم تفنگ رو می چسبوندم به صفحه تلویزیون ... خلاصه این بازی کلی منو حرص داد! 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ خب اونجایی که من میدونم به روش دوربین عمل میکنن (اسم دقیق روش یادم نیس) یعنی در اون تایمی که هدفها شروع به حرکت میکنن وقتی با اسلحه شلیک کنین صفحه برای چند صدم ثانیه تیره میشه و فقط اون هدفی که از قبل مشخص شده سفید باقی میمونه داخل اسلحه یه شبه دوربین هست (اگه اون لنزش رو توجه کرده باشین برای متمرکز کردن نوره) که اگه اون قسمت سفید رو ضبط کنه معنای یک میده براش و اگه تیره باشه معنای صفر یا مثل خوندن cd که یه پروتو شلیک میکنن و اگه دیر برگشت میشه یک و اگه زود برگشت میشه صفر (که این روش دوم توی لمپ تصویر به کار نمیاد بیشتر برای صفحه های مسطح خوبه) 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ خب اونجایی که من میدونم به روش دوربین عمل میکنن (اسم دقیق روش یادم نیس)یعنی در اون تایمی که هدفها شروع به حرکت میکنن وقتی با اسلحه شلیک کنین صفحه برای چند صدم ثانیه تیره میشه و فقط اون هدفی که از قبل مشخص شده سفید باقی میمونه داخل اسلحه یه شبه دوربین هست (اگه اون لنزش رو توجه کرده باشین برای متمرکز کردن نوره) که اگه اون قسمت سفید رو ضبط کنه معنای یک میده براش و اگه تیره باشه معنای صفر یا مثل خوندن cd که یه پروتو شلیک میکنن و اگه دیر برگشت میشه یک و اگه زود برگشت میشه صفر (که این روش دوم توی لمپ تصویر به کار نمیاد بیشتر برای صفحه های مسطح خوبه) خوب این تیر اندازیشه نشونه گیریش رو چی کار میکنه تفنگ رو تکون میدی نشونش روی تصویر تکون میخوره:JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ خوب این تیر اندازیشهنشونه گیریش رو چی کار میکنه تفنگ رو تکون میدی نشونش روی تصویر تکون میخوره:jc_thinking: اونم فک کنم با مادون قرمز انجام میده مادون قرمز که شلیک میشه بعد به سمت منبع پرتابش بر میگرده با اون و یه سری تابع سینوس کسینوس مختصاتش رو اندازه میگیره 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده