danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ زلزله تجلی غضب مقام ولایی اهل بیت بر ضد منکرات با چگالی بینهایت است! سوال من این هست که این رشته در کدوم دانشگاه تدریس میشه؟؟ 13 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ 6 بار خوندم جملش رو نفهمیدم چی میگه :confused: 10 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ 6 بار خوندم جملش رو نفهمیدم چی میگه :confused: بصیرتت به حد کمال نرسیده هنوز اسی (ع) 8 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ امام رضا (ع) : علت خشکسالی و نباریدن باران ظلم حکام است. (یا یه همچین چیزی) 6 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ زلزله ، چگالی !!!!! خوب مثل انسان بگه ، چرا میپیچونه . علمای فیزیک تو گور ویبره رفتن بینواها . 9 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ حتی از من هم در این باره استفتا کردند. نظر من به نظر این آقا نزدیکتر است...... باز هم با قاطعیت اعلام میکنم: تمامی کسانیکه منکر وجود چنین عواملی میباشند،به دلیل پاشیده شدن گردوغبار گناه بر دل هایشان است. که به درستیکه بر دلهایتان مهر زده اند....... 9 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ خیلی جالبه که گفته غضب اهل بیت !!!نگفته غضب خدا!! این با بصیرتا خدا رو کنار زدن و اهل بیت رو جاش گذاشتن 5 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ دوستان حواستون باشه بحث منحرف نشه!! 5 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ دوستان حواستون باشه بحث منحرف نشه!! کجاش منحرف نشه ؟ این موضوع از اساس منحرفه... 7 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ کجاش منحرف نشه ؟این موضوع از اساس منحرفه... خب دیگه گفتم که دوستان رعایت کنن چون خودم شخصا دوس ندارم تاپیکای اینچنینی حذف بشه ولی خب... 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ کجاش منحرف نشه ؟این موضوع از اساس منحرفه... خوب برای اینکه برهان خلفه. یعنی فرض غلط میکنی،اما نتیجه درستی به دست میاری که همان حقانیت علمای ماست..... 5 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ خوب برای اینکه برهان خلفه. یعنی فرض غلط میکنی،اما نتیجه درستی به دست میاری که همان حقانیت علمای ماست..... پس منحرف بشه ... 4 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ بيچاره ناپلئون.... بیچاره مردم ... 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ مخلص کربلایی ناپلئون هم هستیم. او هم به سایر اندیشمندان مسلمان ، مثل حاج آلبرت خان انیشتن ، مشهدی نیوتن و..... اضافه شد. منتظرم عمو آدولف هیتلر هم توبه نامه اش کشف بشه که بگه هدف من جهاد فی سبیل الله بوده و امیال و اهداف دنیوی نداشته ام. 8 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ دانشگاه تبریز بوده گویا یاااا خدا:jawdrop: ملت دارن دیوانه میشن 10 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ دانشگاه تبریز بوده گویا :w58::w58::w58: 3 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ دانشگاه تبریز بوده گویا ناپلون فهمید ما نفهمیدیم . واقعا که :icon_pf (34): بعدش این همه امام و امام زاده ، حالا چرا ناپلون ؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده