Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ امشب -به وقت ما-، قرار بود که به صورت رسمی، اندروید ۳٫۰ در طی مراسمی معرفی بشود و شنیدهها حاکی از آن بود که سرانجام مارکت اندروید صاحب سایتی خواهد شد که از طریق مروگرهای روتین دسکتاپ قابل دسترسی خواهد بود و این نقص عمده برطرف خواهد شد. من هم به سرعت خبر را از طریق وبلاگنویسی زنده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرور کردم و همزمان شروع کردم به نوشتن آن برای شما: مراسم در مقر گوگل در ساختمان شماره ۴۳ در «مانتین ویو» ی کالیفرنیا برگزار شد. مراسم ۱۰ صبح به وقت محلی با روی صحنه امدن اندی روبین شروع شد. او یک تبلت «زوم» موتورلا در دست داشت و در ابتدای مراسم مهندسان گوگل را به شبانان اندروید، تشبیه کرد! 3 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ بعد، «هوگو بارا» روی صحنه آمد و حرفهایش را با صحبت از سازگاری «شانه عسل» با تبلتها شروع کرد. او گفت که طراحی صفحه خانگی از اهمیت زیادی برخوردار است و کیفیت ویجتهای اندروید را به رخ کشید و آنها را بینظیر قلمداد کرد: او گفت که در اندروید جدید، سیستم آگاهسازی یا notification دگرگون شده است، شما در تصویر زیر میبینید که اپ گوگل تاک و اپ پخش موسیقی در نوار آگاهسازی، نمایان هستند و به خوبی میتوان با آنها کار کرد: 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ این هم یک تصویر دیگر: در ادامه در مورد اپ جیمیل که دو ستونی طراحی شده، صحبت شد. لینک به دیدگاه
Arpak 8511 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ در ادامه صحبتها آقای «بارا» در مورد نوار اپلیکیشنها در بالای صفحه گفت و قسمتی از حرف خود را به تلاش گوگل برای خلق رابط کاربری دوبعدی و سهبعدی جذاب اختصاص داد. دو تصویر زیر به خوبی نشان میدهند که با جلوههای سهبعدی جذابی روبرو خواهمیم شد و مثلا میتوانیم کتابها یا ویدئوها را در یک نمای سهبعدی در اپلیکیشن یوتیوب یا کتاب اندروید ۳٫۰ ببینیم: لینک به دیدگاه
Arpak 8511 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ در ادامه سخنران در جلوههای سهبعدی در اپ پخش موسیقی و اپ نقشه گوگل را هم به حضار نشان داد و در ادامه Google Body را نشان داد که من واقعا خیلی دوستش دارم: سپس برای اینکه گوگل جوابی به گیمهای پرکیفیت آیپد هم داشته باشد، دو گیم معرفی کرد که یکی از آنها Great Battles نام داشت: لینک به دیدگاه
Arpak 8511 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ نوبت به معرفی رابط کاربری دوربین رسید که یکی از نقاط ضعف اندروید بود و حالا واقعا به یکی از نقاط قوت تبدیل شده است و سپس در مورد چت ویدئویی با اپ گوگل تاک صحبت شد: سپس اپ CNN برای اندروید معرفی شد. جذابترین بخش این اپلیکیشن، قسمت مربوط به گزارشگران شهروند – خبرنگاران یا همان بخش ویژه iReport بود. برای اولین بار است که iReport راهی به دنیای تبلتها باز میکند. با استفاده از این اپلیکیشن جذاب، هر کس می تواند با سرعت با تبلتاش عکس و ویدئو بگیرد و توضیحاتی به آن اضافه کند و منتشر کند. تبلتهای مجهز به اندروید ۳٫۰ واقعا تحولی در زمینه روزنامهنگاری شهروندی پدید خواهند آورد: بخش هیجانانگیز بعدی معرفی فروشگاه اپلیکیشن اندروید یا Android Market Web Store بود که دیگر برای خود یک آدرس دارد! یعنی market.android.com دیگر هر کس می تواند به راحتی اپهای برتر یا اپهای رایگان را به آسانی پیدا کند. اپها را از این به بعد میتواند به راحتی در کتگوریهای مختلف جستجو کرد و نصب کرد. به علاوه از این به بعد هر کاربر اندروید یا وبلاگنویس میتواند به راحتی اپهای مورد علاقهاش را با آدرس دادن به صفحه اپ به دوستان یا خوانندگان خود معرفی کند. حتی هر کس میتواند با کلیک بر دکمه توییتی که در صفحه اپ گنجانده شده، بلافاصله در مورد اپایکه نظرش را جلب کرده، توییت کند. در مارکت اندروید میتوان جستجوهای پیشرفته انجام داد و اپهای سازگار با گجت یا نسخه اندروید، یا اپهای رایگان را پیدا کرد. البته در نخستین تجربه، وقتی من به سرعت به مارکت اندروید رفتم، با سرور ارور مواجه شدم. ظاهرا ترافیک مارکت آنقدر بالاست که سرورهای گوگل هم مشکل پیدا کردهاند! در ادامه اپلیکیشن رادیو دیسنی معرفی شد و با این معرفی، همایش پایان یافت. در حین معرفی این اپ چیزی که جالب بود مکانیسم خرید موسیقی در درون خود اپ یا in-app purchasing بود. خوب! بسیار مشتاقم که مشکل مارکت اندروید برطرف شود تا مروری بر اپهای معرفیشده داشته باشم. البته گمان میکنم که دسترسی مستقیم به مارکت برای IPهای ایران، ممکن نباشد که مایه تأسف است. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده