arash86. 4604 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2011 سلام به همه برا اساس يك سوء تفاهم بنده اخراج شدم و الان خدا رو شكر باز به جمع صمصمي شما عزيزان برگشتم .............. خدا ميدونه چقدر دلم تنگيده بود برا شما دوستان خوبم تشكر ميكنم از .........و محمد اون نقطه چين راضي نيست اسمش رو بگم 21
arash86. 4604 مالک ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2011 ايشالا از زندگي اخراج نشي آرش جان.... فدات عزيز :aghosh: 2
شـاهین 8068 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2011 سلام به همه برا اساس يك سوء تفاهم بنده اخراج شدم و الان خدا رو شكر باز به جمع صمصمي شما عزيزان برگشتم .............. خدا ميدونه چقدر دلم تنگيده بود برا شما دوستان خوبم تشكر ميكنم از .........و محمد اون نقطه چين راضي نيست اسمش رو بگم میگن سربازی و زندونی و اخراجی مال مرده تا نکشه مرد نمیشه کی بشه قسمت ما هم بشه 3
Ehsan 112346 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2011 زندان بودی؟ میشه از شکنجه هایی که روت کردن واسه ما هم توضیح بدی؟ چه جوری ازت اعتراف گرفتن هان؟ 6
eder 13732 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 آرش جان آزادیت مبارک من تا حالا اخراج نشدم .... حتی از مهندسان :4chsmu1: رمز موفقیتت چی بود ... راهشو یادمون بده 1
arash86. 4604 مالک ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 اخراج واسه کاربره جیگر طلاخوشحالم که برگشتی هم کدی ساغول همشهري:rose:
arash86. 4604 مالک ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 میگن سربازی و زندونی و اخراجی مال مرده تا نکشه مرد نمیشه کی بشه قسمت ما هم بشه نه خدا قسمتت نكنه ديووووووووووووووووووووووووووونه
arash86. 4604 مالک ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 زندان بودی؟ میشه از شکنجه هایی که روت کردن واسه ما هم توضیح بدی؟ چه جوری ازت اعتراف گرفتن هان؟ بد تر از زندان بووووووووووووووود واي نگوووووووووووووووووووووووووو تنهايي و در بدري و همه بهم كج نگاه ميكردن 1
arash86. 4604 مالک ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 ايشالا از زندگي اخراج نشي آرش جان.... مرگ حقه عزيزم ولي زجر كش شدم من
arash86. 4604 مالک ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 خوشحالیم که برگشتی :icon_gol: فداااااااااااااااااات و ميسي :rose:
arash86. 4604 مالک ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 آرش جان آزادیت مبارک من تا حالا اخراج نشدم .... حتی از مهندسان :4chsmu1: رمز موفقیتت چی بود ... راهشو یادمون بده شكرررررررررررررر كه اخراج نشدي رمز موفقيت ؟ منظورررررررررررررر؟ 1
eder 13732 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 شكرررررررررررررر كه اخراج نشدي رمز موفقيت ؟ منظورررررررررررررر؟ راه و رمز اخراج شدت رو 2
arash86. 4604 مالک ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 یک روز من بامدیرمون حرفم شده بود . حال نداشتم اون روز از شانس بد من بايكي از اعضا حرفم شد شديد چون حال خوشی نداشتم باهاش بدحرف زدم و باعث شد اخراج بشم . (گناه من بود که بدحرف زدم قبول دارم تندحرف زدم) 1
eder 13732 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 یک روز من بامدیرمون حرفم شده بود . حال نداشتم اون روز از شانس بد من بايكي از اعضا حرفم شد شديد چون حال خوشی نداشتم باهاش بدحرف زدم و باعث شد اخراج بشم . (گناه من بود که بدحرف زدم قبول دارم تندحرف زدم) آره گناه از تو بود ..... متاسفانه 1
arash86. 4604 مالک ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 آره گناه از تو بود ..... متاسفانه خب منكه قبول دارم اشتباه كردم و مجازاتم شدم بنظرت ديگه وقتش نرسيده كه منو ببخشن نا كرده گنه در اين جهان كيست بگوووووووووووووووووو 1
eder 13732 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2011 خب منكه قبول دارم اشتباه كردم و مجازاتم شدم بنظرت ديگه وقتش نرسيده كه منو ببخشن نا كرده گنه در اين جهان كيست بگوووووووووووووووووو چی بگم !!!؟ به طرفت مربوطه که چقدر ناراحت شده باشه ! .......................................................................................................................................... ..................................... وقتی آدم با لگد میزنه دیرواری رو که از رفاقت ساخته خراب میکنه ، با برگردوندن یه آجر مشکلی حل نمیشه .... گاهی اوقات باید دیوار رو از نو ساخت امیدوارم منظورم رو درک کنی :icon_gol: 1
Hidden 982 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2011 من چند وقت پیش عضو شدم تاریخش مشخصه اما یه خورده سرم شلوغ بود کمتر میومدم اما الان که اینجام خیلی خوشحالم و یه جورایی همون مهندسان قدیمه.:a030: ادمین اینجا و همچنین محیطش خیلی جنبشون بالاست فکر کنم در صورت بی احترامی به افراد اخراج شی والا از نظر پست و اظهار نظر واقعا آزادهههههههههههههههههههههه:icon_gol::icon_gol:
ارسال های توصیه شده