danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ بهترین مرورگر اپرا هست.بدبختیش این هست که از طرف شرکت های قدرتمند ساپورت نمیشه 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ :JC_thinking: فایر فاکسم رو پاک کردم کلا درست شد چند دقیقه:confused: باز همونجوری شد با یه مرور گر دیگه هم 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ چیه الان مرورگرت؟؟من فکر کنم فایرفاکس جدید مشکل داره نیست؟ مال من اخرین نسخشه مال شماها چی بود؟ ie بود مشکل داشت (بعضی سایتا) الان فایر فاکس ولی جدید نیس 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ اره میلی منم از سایتش دان کردم اخریشه ولی فکرکنم نسخه ی قدیم فایرفاکس خوب باشه از کجا میشه گیر اورد که سالم باشه و ویروسی نباشه؟! سایتش که جدیدترینشه! :-| 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ اره میلی منم از سایتش دان کردم اخریشهولی فکرکنم نسخه ی قدیم فایرفاکس خوب باشه از کجا میشه گیر اورد که سالم باشه و ویروسی نباشه؟! سایتش که جدیدترینشه! :-| من 1.9 دارم اگه خواستی بگو آپ کنم لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ من 1.9 دارم اگه خواستی بگو آپ کنم همه اددوانها بهش میخوره دیگه اره؟ (من جونم به اددوان بسته است:دی) اگه سختت نیست ممنون میشم اپ کنی 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ همه اددوانها بهش میخوره دیگه اره؟ (من جونم به اددوان بسته است:دی) اگه سختت نیست ممنون میشم اپ کنی آ دی ام گوگل اپتیمایز جاوا دامون تولز اینارو روش نصب دارم نمیدونم دیگه بقیش بشه یا نه 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ نمیدونم چرا فک میکردم 1.9 هه الان دیدم 3.0.11 هه اینم لینکش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ مال منم وضعش خيلي خراب بود...الان با كروم اومدم...همه چي آرومه! فقط شكلكارو توضيح ميده به جاي نشون دادن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده