morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ کی درست بوده؟ یه مدت قرار بود یه شبکه فقط برا ایران ساخته بشه برای کم کردن مشکلات نمیدونم به کجا کشید این لایحه اون به معنی از ریشه زدن آزادی در اینترنت بود ، که در نهایت قول میدم عملی میشه ، مثل چین ...( اینترنت ملی ) ولی من چند روزه سرعتم حتی بهتر از قبل شده ...! 3 لینک به دیدگاه
Rumi 2633 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ اون به معنی از ریشه زدن آزادی در اینترنت بود ، که در نهایت قول میدم عملی میشه ، مثل چین ...( اینترنت ملی ) ولی من چند روزه سرعتم حتی بهتر از قبل شده ...! صرفا اندازه گیری استانداردهای اینترنت ربطی به سرعت نداره همونطور که گفته شد : : ارسال (submit) یک فرم در بخشی از یک نرم افزار دچار وقفه طولانی می شود و در حالت انتظار باقی می ماند اما با استفاده از پورت ssl و رمز نگاری مسیر ارتباطی تا سرور که قابل مداخله در مسیر تبادل اطلاعات نیست یا تغییر isp در همان محل بر روی همان نرم افزار مشکل برطرف می گردد و فرم سریعا ارسال می گردد. الان ارسال کننده های تحت وب برای همه مشکل داره.... 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ آقا الان این نت من مشکل داره به خاطر همیناست یا مشکل فقط واسه منه؟ مشکلم اینه: روی لینک ها کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته و اون پایین مینویسه Done یعنی کاری هم نمیکنه بعد که 7-8 بار هی روی لینک کلیک میکنم میره توی آدرسش بالاخره پست هم میخوام ارسال کنم باید 10 بار روی دکمه ارسال بزنم تا ارسال شه همه سایتا هم همینجوریه واسم:JC_thinking: 6 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ اون به معنی از ریشه زدن آزادی در اینترنت بود ، که در نهایت قول میدم عملی میشه ، مثل چین ...( اینترنت ملی ) ولی من چند روزه سرعتم حتی بهتر از قبل شده ...! دقیقا ......... 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ آقا الان این نت من مشکل داره به خاطر همیناست یا مشکل فقط واسه منه؟ مشکلم اینه: روی لینک ها کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته و اون پایین مینویسه done یعنی کاری هم نمیکنه بعد که 7-8 بار هی روی لینک کلیک میکنم میره توی آدرسش بالاخره پست هم میخوام ارسال کنم باید 10 بار روی دکمه ارسال بزنم تا ارسال شه همه سایتا هم همینجوریه واسم:jc_thinking: منم این مشکلو دارم! 3 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ اینقدر به این نت بی نوا گیر ندین . بابا از ازادی نزدیک به مطلقتون استفاده کنید جای غر زدن . خوبه مثل دیکتاتور مصر قطع کنن همتون بیکار شین . سعی کنید از این همه دموکراسی لذت ببرید . نت ما هم داغونه :icon_pf (34): 420 کیلو رو رو تو 3 مین دان میکنه ، خسته نباشه واقعا 5 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ ای خدا خسته نباشی با این نظرت واقع سازنده بود... 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ 420 کیلو رو رو تو 3 مین دان میکنه ، خسته نباشه واقعا عجب برو خدا رو شکر کن مال من سه دقیقه طول میکشه تشکری که پای پستت کردم اون زیر ظاهر بشه 5 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ افتضح يفتضح افتضاح!!!!:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ آقا الان این نت من مشکل داره به خاطر همیناست یا مشکل فقط واسه منه؟ مشکلم اینه: روی لینک ها کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته و اون پایین مینویسه Done یعنی کاری هم نمیکنه بعد که 7-8 بار هی روی لینک کلیک میکنم میره توی آدرسش بالاخره پست هم میخوام ارسال کنم باید 10 بار روی دکمه ارسال بزنم تا ارسال شه همه سایتا هم همینجوریه واسم:JC_thinking: برا منم همینجوری بود مرورگرمو عوض کردم درس شد 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ عجب برو خدا رو شکر کن مال من سه دقیقه طول میکشه تشکری که پای پستت کردم اون زیر ظاهر بشه سارا برای اینکه خوشحالیت تکمیل شه : تشکرت با 12 ساعت تاخیر به دست من رسید هی دارم میکردم تشکر کو ؟ کی دزدید ؟ کی داره باهاش پز میده ؟ اخر فهمیدم کار نته !!! 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ سارا برای اینکه خوشحالیت تکمیل شه : تشکرت با 12 ساعت تاخیر به دست من رسید هی دارم میکردم تشکر کو ؟ کی دزدید ؟ کی داره باهاش پز میده ؟ اخر فهمیدم کار نته !!! مهم اینه که رسید 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ از زمان انتخاب واحد ما همه چی ریخت بهم همیشه همینطوره 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ برا منم همینجوری بودمرورگرمو عوض کردم درس شد من عوض هم کردم هنوز خرابه :( ل 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ برا منم همینجوری بودمرورگرمو عوض کردم درس شد چیه الان مرورگرت؟؟ من فکر کنم فایرفاکس جدید مشکل داره نیست؟ مال من اخرین نسخشه مال شماها چی بود؟ 3 لینک به دیدگاه
no_andish 2328 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ سلام منم همین مشکلو داشتم portable firefox رو گرفتم درست شد 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ چیه الان مرورگرت؟؟من فکر کنم فایرفاکس جدید مشکل داره نیست؟ مال من اخرین نسخشه مال شماها چی بود؟ ماله تو هم خرابه؟ ماله من آخرین نسخشه...3 روز پیش دانلود کردم از سایتش :تعجب: من با ie هم مشکل دارم آخه...اونجا کلا ارور میده هیچی باز نمیشه الانه دارم گوگل کروم میگیرم ببینم چی میشه :دست به دهن: . 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ من با safari کار میکنم بد نیست ولی از همه بهتر کرومه... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده