DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ واسه داوود... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام واسه خودم ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دوستانی که مایلند همکاری کنند ، همینجا بگن .... خوشحال میشیم ... مرسی زمان تحویلش کی هست ؟ 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ مرسی زمان تحویلش کی هست ؟ یک هفته مهلت دارید... اگر نمیتونی ترجمه کنی ، می تونی یه تاپیک دیگه رو انتخاب کنی ، ولی باید همینجا تاپیک رو بزاری ... 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ [h=1][TRgroup] اموزش ساختن نوشته رنگارنگ[/h]تموم شد فقط گام هفتمش رو زهرا زحمتشو میکشه 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ [TRgroup] اموزش ساختن نوشته رنگارنگ تموم شد فقط گام هفتمش رو زهرا زحمتشو میکشه فقط شماره هفت دیگه؟ 2-3 تا جا انداخته بودی ... البته فکر کنم خلاصشون کرده بودی ... تکمیل شد ... 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ فقط شماره هفت دیگه؟ 2-3 تا جا انداخته بودی ... البته فکر کنم خلاصشون کرده بودی ... تکمیل شد ... فقط اون قسمتی که خالی گذاشتم رو زحمتشو بکش :icon_gol: من متوجه نشدم منظورش چی اون چندتایی که جا انداختم به خاطر این بود اون کار تکرار میشد و نیازی به گفتنش نبود 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ فقط اون قسمتی که خالی گذاشتم رو زحمتشو بکش :icon_gol: من متوجه نشدم منظورش چی اون چندتایی که جا انداختم به خاطر این بود اون کار تکرار میشد و نیازی به گفتنش نبود انجام شد ... آری ... درست می گی ... تکراری بودن ... 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ انجام شد ... آری ... درست می گی ... تکراری بودن ... مخلصیم 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ آموزش: [TRgroup] افکت فروپاشی خیره کننده در صورت داوود ، آموزش این سری رو شما تعیین کن... واسه من سخت ندی ها ... 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ آموزش: [TRgroup] افکت فروپاشی خیره کننده در صورت داوود ، آموزش این سری رو شما تعیین کن... واسه من سخت ندی ها ... :gnugghender: منتظر همچین فرصتی بیدم :gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ :gnugghender:منتظر همچین فرصتی بیدم :gnugghender: ما منتظریم ... 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ ما منتظریم ... اینم برای لیدی زهرا امیدوارم تکراری نباشه دوتا پیدا کردم ولی یکیش ف ی ل تره تو هم که مشکل ف ی ل تر نداری برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام واسه خودم چیزی پیدا نکردم 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ اینم برای لیدی زهرا امیدوارم تکراری نباشه دوتا پیدا کردم ولی یکیش ف ی ل تره تو هم که مشکل ف ی ل تر نداری برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام واسه خودم چیزی پیدا نکردم مرسی ... خوبه ... عه ... اصل کاری خودتییییییییی 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ عه ... اصل کاری خودتییییییییی جای این حرفا ترجمتو بکن لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ جای این حرفا ترجمتو بکن دارم برات ... یه آموزشی واست پیدا کنمممممممم .... :gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ دارم برات ... یه آموزشی واست پیدا کنمممممممم .... :gnugghender: ترجمتو بکن 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ اینم تقدیم به آقای داوود: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ اینم تقدیم به آقای داوود: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چیلتره 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ دیگه این یکی فیلتـــر نیست ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ دیگه این یکی فیلتـــر نیست ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نه نیستش 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده