partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ منم میخوام شما وایسا ... باهات کار دارم... :persiana__hahaha: به بهچه میکنن این بچه های کامپیوتر و ای تی لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ مزه داد:biggrin: بعدی و بده ببینیم چه جوریاس 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ مزه داد:biggrin:بعدی و بده ببینیم چه جوریاس بعدی اینه : [h=2] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ بیچاره جولی انجام میدم میذارم تنک یو 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ بیچاره جولی انجام میدم میذارم تنک یو اینجا که خوشگلش کردیم ... خواهش میشود ... :yes: لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ اینم واسه داوود : Davood_TiTaN برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ اینم واسه من ... انجام شد::yes: [h=3]آموزش: [TRgroup] آموزش ساخت لوگو Ferrari[/h] 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ انجام شد : :biggrin: [h=3]آموزش: [TRgroup] انتخاب و جداسازی تصاویر در فتوشاپ[/h] لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ [h=3]آموزش: [TRgroup] طراحی جلد مجله[/h] 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ واسه داوود: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم واسه من : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ [h=3]آموزش: [TRgroup] آموزش ساخت نوشته های چوبی(جالب)[/h] لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ نفر بعدی : panisa ترجمه آموزش: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اوکی ... واسه شما هم پیدا می کنم ؛ یا می تونید با سلیقه خودتون ، انتخاب کنید ... فقط دوستانی که آموزش ترجمه می کنن ، اول عنوان تاپیک [TRgroup] بزارن ... مرسی... بعدی اینه : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دوستان ... اگر نتونستید ترجمه کنید ، بگید خودم انجام بدم ... 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ [h=3]آموزش: [TRgroup] صاف(شفاف) کردن پوست صورت[/h] باتشکر از panisa :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ [h=3]آموزش: [TRgroup] افکت شکستن تصاویر[/h] 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ تنبل شدین شما خودتون فعالیت نمیکنی؟ فقط مثل بعضیا تیکه میندازی؟ 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ خیلی جالب بودن.ممنون از همه خواهش می کنم ... لیست کامل هم هست ... ..::: فهرست آموزش های فتوشاپ :::.. 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ واسه داوود... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام واسه خودم ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دوستانی که مایلند همکاری کنند ، همینجا بگن .... خوشحال میشیم ... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده