CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مثل همیشه اول .. آموزش: [TRgroup] ساخت یک لب تاپ در فتوشاپ 3 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آموزش: [TRgroup] تایپوگرافی شیرینی پفکی منم اول شدم از آخر 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آموزش: [TRgroup] ایجاد شیشه شکسته واقعی :mrsbeasley: 4 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ اینم سری بعدی .. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خودم ==> آموزش شبیه سازی حرکت خودرو توسط پلاگین Craft Direct Tool 2 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ آموزش: ساخت وکتور لیمو و پرتقال در فتوشاپ 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ آموزش: [TRgroup] متحرک سازی یک خودرو توسط پلاگین Craft Director Tool خیلی توپه امتحان کنید .. 1 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ اتفاقا تو اول شدی .... :w768: 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ بدو 2 تا خوشگلشو پیدا کن بزار زهرا و سحر هنو قبلیاشون مونده 1 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ بدو 2 تا خوشگلشو پیدا کن بزار زهرا و سحر هنو قبلیاشون مونده عموی مرده...(به...به...چه اسم با مسمایی)تو خسه نشدی اینقدر آموزش وقف گروه انقلاب آموزشی کردی؟بیخیال بابا بذار استراحت کنیم یکم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ عموی مرده...(به...به...چه اسم با مسمایی)تو خسه نشدی اینقدر آموزش وقف گروه انقلاب آموزشی کردی؟بیخیال بابا بذار استراحت کنیم یکم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ بالاخره ... این یکی رو ترجمه کردم ... آموزش: [TRgroup] خلق صحنه نمایشی یه پیشنهاد ... بهتر نیست خودمون بگیم چه آموزشی رو می خوایم ترجمه کنیم؟ اگر در زمان معینی نگفتیم، طبق روال اولیه، کسی که اول از همه ترجمه کرده ، تعیین می کنه کی چی رو ترجمه کنه ... چطوره؟ 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ آموزش: [TRgroup]ایجاد متن در قالب اشکال 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ آموزش: [TRgroup] ساخت تمبر گذرنامه Passport Stamp 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ [TRgroup] نحوه ایجاد افکت تغییر منظره 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ آموزش: [TRgroup] طراحی آگهی تبلیغاتی جذاب و شیک لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ تنها شدیم ... [h=3][TRgroup] آموزش ایجاد کلاژ از خاطراتتون[/h] لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ [h=3]آموزش: [TRgroup] نحوه تغییر رنگ اشیا[/h] :biggrin: لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ می بینم که یه همکار پیدا کردم ... :shad: poor!a ترجمه : [h=2] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] خودمم همین روزا یه آموزش میزارم ...:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ نفر بعدی : panisa ترجمه آموزش: [h=2] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] منم میخوام اوکی ... واسه شما هم پیدا می کنم ؛ یا می تونید با سلیقه خودتون ، انتخاب کنید ... فقط دوستانی که آموزش ترجمه می کنن ، اول عنوان تاپیک [TRgroup] بزارن ... مرسی... 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ به به چه میکنن این بچه های کامپیوتر و ای تی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده