CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ سلام خب .. همونطور که از عنوانش پیداست .. تو این تاپیک آموزش ترجمه میکنیم ولی با یه روش دیگه روش زورکی! توی این روش .. من (برای شروع) و نفر اولی که آموزششو ترجمه کرد مشخص میکنه که هر کس چه آموزشی رو ترجمه کنه برای تشویق بچه هائی که آموزش ترجمه میکنن ... بعد از هر 3 هفته .. و با یه بررسیه کارشناسونه ... به کسی که بهترین ترجمه ها رو انجام داده باشه ... 100 امتیاز تعلق میگیره وکسی که آموزششو بموقع تحویل نده 50 - امتیاز این اصلا جنبه خواهش تمنا و اگه میتونی بزن نداره ! ... دستوره تمام آموزشها هم وقف گروه انقلاب آموزشی میشه نفراتی که برای شروع مد نظر اینجانبه از این قراره : CodePlus Nightingale partow منتظر باشید تا برای هر کسی تعئین بشه چه آموزشی رو ترجمه کنه 17 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ ما که زدیم ......... آموزش: [RTgroup] آموزش ساخت نئون ( بسیار سریع - بسیار ساده ) خودشیرینه بدبخت 7 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ دقیقه نود که میگند یعنی این ........... حالم بد بود خب آموزش: [RTgroup] ساخت یک تایپو گرافی مثل لامپ چشمک زن 6 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ اول ...... !!!! آموزش: [RTgroup] ساخت تکست افکت کاغذی با لبه های برگشته 3 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ خب ... اینم دومیش .... من میزارم .. چون من اول تمومیدم .. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مهلت ... تا چهارشنبه هفته دیگه .. آموزش: [RTgroup] ساخت یک تایپوگرافی به صورت والپیپر ما منتظر سومیش هستیم :4chsmu1: 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ اول ... :icon_pf (19): [RTgroup] ساخت تکست افکت ساده و جذاب گل در فتوشاپ 4 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۹ مام زدیم ........ آموزش: [RTgroup]مدلسازی و رندر یک ماشین اسباب بازی [مدلسازی بکمک Polygon - رندر بکمک Vray] راس میگه زهرا .. میکشمت بخدا دفعه بعدش .. 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ خب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بهتون اختیار میدم اگر مایل بودید یه آموزش دیگر رو انتخاب کنید ... 4 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ اول .............. آموزش: [RTgroup] ساخت تایپوگرافی شیر !! 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ آموزش: [RTgroup] نوشته های کوکی 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ آموزش: [RTgroup] ساخت یک تایپوگرافی به صورت ماده چسبنده روی متن 3 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ آموزش: [RTgroup] آموزش ساخت رفلکس تصویر در آب میبینم که تنبل شدید 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ سلام بر تنبلای گرام ...... خب .. دیگه نم نم وقت کاره .... اینارو فعلا داشته باشین تا بعد ..... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۰ اول .............................. تنبلا .. آموزش: [RTgroup] اصول مدلسازی یک فضای سرپوشیده 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ آموزش: [RTgroup] رنگ آمیزی و نورپردازی فوق العاده بر روی تصاویر 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تنبلا ................... خب .. اینم بعدیش .. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شماها چرا لینکاتونو اینجا نمیزارین .... واااااااااای باختین که .. من از همه دیرتر زدم .. ولی چون زودتر گفتم .. من برندم .. آموزش: [RTgroup] چگونه در فتوشاپ یک متن آتش گرفته واقعی بسازیم 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آموزش: [RTgroup] نحوه ساخت یک لوگوی زیبا :4chsmu1: برید تو تاپیک آر تی گروپم بذارید لینکارو 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آموزش: [RTgroup] طراحی تکست افکت بتنی در فتوشاپ :icon_pf (19): 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تنبلای عزیز توجه داشته باشین که بازم آموزش دارم .. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام . . . 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده