رفتن به مطلب

مدلسازی و آنالیز در کتیا (سطح پیشرفته)

Amin

ارسال های توصیه شده

با توجه به پیشنهاد amir hadi daisyتصمیم گرفتم که تاپیکی بزنم و از کتیا به صورت عملی تر استفاده کنیم و در اینجا در مورد مسائل پیشرفته بحث خواهیم کرد .

توجه داشته باشید که مسائل را فقط باید با کتیا حل کنیم .برای شروع کار من این پروژه را مطرح مکنم :

ماشینی با سرعت 100 کیلومتر در ساعت به دیوار برخورد میکند حال می خواهیم بدانیم ماشین از این آسیب چه خساراتی می بینه .

جنس ماشین و دیوار بر عهده خودتون .

• Like 3
لینک به دیدگاه

لازمه بعضی مسائل را عنوان کنم .برای حل این سوال باید نرم افزار اباکوس برای کتیا را نصب کنیم .لذا دوستان ممکنه دچار مشکل بشن .لذا همین قدر که در مورد حلش توضیح مختصر بدید کافیه :w16:.

• Like 1
لینک به دیدگاه

سلام

قصد داشتم خودم دست به کار شوم ولی نه وقت کافی دارم و نه تسلط کافی به سایت ( در حدی که نتوانستم در تاپیک ماشین مورد علاقه عکس ضمیمه کنم ؛ البته از روی هارد ) پس داشتم منصرف میشدم که نا باورانه این تاپیک جدید را دیدم و از اینکه در آن از من یاد کرده اید متشکرم

مدل کردن مسئله بنیادی ترین بخش حل یک مسئله است و تصور میکنم بهتر آن است موضوع را عوض کرده و صورت مسئله ای مفهومی تر عنوان شود.

"""مفهوم عموم از robot یک تجهیز است که از یک یا چند بخش الکترونیکی و همچنین مکانیکی تشکیل شده است و برای نیل به هدف و یا اهداف خاصی تدوین گشته

البته با توجه با گستردگی این علم نمیتوان تعریف خاصی از آن ارائه کرد کما اینکه برای این تعریف مسابقه تعریف میشود.""

حال بیاییم بعنوان متخصص مکانیک به مثال از یک عملکرد را طرح کرده و تا آخر آن را دنبال کنیم چه بسا آن را بسازیم.

برای ایجاد عدم وابستگی به الکترونیک و غیره مسئله ای خاص را عنوان میکنم.

:

میخواهیم کبریتی را روشن کنیم

برای مسئله فوق مکانیزمی پیشنهاد کنید

از هیچ تجهیز الکترونیکی و الکتریکی استفاده نکنید

بعنوان نیروی محرک از یک اهرم و یا یک هندل و یا چیزی از این دست استفاده شود

طرح های عملی برتر به مرحله آنالیز بالا خواهند رفت و پس از آن به مرحله نقشه کشی و در نهایت اجرا

این یک مثال عملی از آنچیزی است که در مهندسی اتفاق می افتد

در قدم اول دوستان و دوستداران لطف کنند مسئله را به معنای واقعی مدل کنند ( این بدان معنی نیست که شکلی برای آن رسم کنند )

!!!!!!!! یک حرفه ای در یک ساعت باید موضوع را مدل کردن باشد و در ساعات بعد هر ساعت حداقل 2 طرح ارائه دهد !!!!!!!!!!

• Like 2
لینک به دیدگاه

مهندس ما برای دانش و مهارت شما و دیگران احترام قائل هستیم و مطمئن باشید هر طرح و پیشنهادی داشته باشید حتما مورد بررسی قرار خواهد گرفت .در رابطه با اشنایی با انجمن تاپیکهای زیادی بای راهنمایی کاربران وجود داره .برای اطلاعات بیشتر در مورد استفاده از انجمن از این تاپیک دیدن کنید .

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

اما در مورد سوال شما در موردش فکر میکنم .منظور شما اینه برای همچین حالتی مثلا از مکانیزم لنگ و لغزنده استفاده کنیم ؟

لینک به دیدگاه

این مهم نیست که من چه فکر میکنم ؛ این مهم است که شما چه فکر میکنید

در آخرین آگهی استخدامی که من بعنوان مشاور استخدام حضور داشتم فقط سه نفر از من سوال نپرسیدند و البته هر سه آنها از نظر علمی مردود شدند ودر نهایت هر سه برای یک دوره آزمایشی استخدام شدند و چه بسا بین دیگران افراد لایق دیگری نیز وجود میداشت

برای یک کارفرما و یا برای وقتی که شما قرار است برای خود کار کنید تلاش و جواب مهم است و نه سوال

سوال وقتی جایز است که شما اول آنها را از خود بپرسید

ناگفته نماند:

در قدم اول من اشاره به مدل کردن داشتم نه پیشنهاد مکانیزم و عدم توجه به این نکته ظریف شما را از موفقیت دور میکند

• Like 1
لینک به دیدگاه

روند کار معمولا اینگونه بوده که ما در مورد حل مسائل بحث میکنیم و اگر شما فکر می کنید بدون سوال و بحث و راهنمایی این مسائل حل بشه ما هم همین کارو می کنیم .

لینک به دیدگاه

شما با یکدیگر مشورت و هم فکری کنید

من قدم اول را راهنمایی کردم بیشتر دقت کنید فدم اول مدل کردن است

چنانچه مدلی را پبشنهاد کنید با هم آن را تحلیل می کنیم

یاد آوری: (!!!!!)

مدل کردن به معنای پیشنهاد مکانیزم نیست

راهنمایی:

مدل ریاضی

مدل رفتاری

مدل ...

• Like 1
لینک به دیدگاه

خوب شاید من دقیق مسئله شما رو متوجه نشدم مطمئن هستم اگر بدونم دقیقا باید چه چیزیو مدل کنم حتما مدلش خواهم کرد .از این نظر مسکلی نیست .به نظر من درک مفهوم سوال اولین قدم هستش .

بله دوستان حتما در این تاپیک شرکت خواهند کرد و نظرات خودشونو مطرح می کنند.در رابطه با انالیز در مبحث انسیس جند مسئله مطرح شده که در سطح پیشرفته هستند .مهندس اگر مسائل دیگه ایی در ذهن دارید لطفا در تاپیکهای مجزا مطرح کنید تا دوستان با توجه به علاقه ای که دارند پاسخ بدهند .

لینک به دیدگاه

قدم به قرم

میخواهیم چه کاری انجام شود

این کار تا کنکون چگونه انجام میشده

آیا چندین روش دارد

هر کدام از روشها چگونه است

آیا روشها با هم نقاط مشترکی دارند

هر روش چه مشکلاتی دارد

درصد موفقیت هر روش چند است

چه قدر موفقیت انجم فعل به مهارت وابسته است

مدل رفتاری - ریاضی - هندسی این روشها چیست

آیا باید مدل ریاضی را پیاده سازی کرد

آیا باید یکی از آن روشها را شبیه سازی کرد

.

.

.

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...

مهندس متوقف نشده همچنان پا بر جاس .من در این مورد مدلسازی هم کردم .برای روشن کردن کبریت از مکانیزم لنگ و لغزنده استفاده کردم البته این نظر من هستش .من در همون ابتدا این کارو انجام دادم .مثل حالت زمانی که با دست کبریت را روشن میکنیم .امامتوجه نشدم منظور شما دقیقا در این مورد چیه و قراره چی را مدل کنیم .من فکر میکردم مدلسازی مکانیزم کافی هستش دیگه متوجه نشدم به غیر از مکانیزم چی باید مدل بشه .

لینک به دیدگاه
  • 10 ماه بعد...
  • اضافه کردن...