Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ مدل های مختلف تایپوگرافی سحر و Nightingale:girlhi: پ.ن : 19 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ تکراری بود .. اینجوری میخوای اشکمو دراری .. 4 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ تکراری بود .. اینجوری میخوای اشکمو دراری .. تو دیده بودی بقیه که ندیدند بقیش تو راهه بذار از تنور درآرمشون 3 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ یه دونه ایم واسه اسم من درست کن خب! چی میشه مگه؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ تکراری بود .. اینجوری میخوای اشکمو دراری .. دایی دارم اشکاتو میبینم خوشم میاد همکارت رو دستت بلند شده 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ دایی دارم اشکاتو میبینمخوشم میاد همکارت رو دستت بلند شده حالا دارم براش دائی جون 2 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ منم می خوااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام:w00: 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ حالا دارم براش دائی جون سوسکی دایی جونمممممممممم 3 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ طراحی یعنی این.....!!!!! :jawdrop: پ ن : همه که مثله شما نیستن..اینو یکی چند سال پیش برا اسمم درست کرده بود 5 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ سوسکی دایی جونمممممممممم چه خواهر زاده توپی داری ........ 3 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ از این طرحت خیلی خوشم اومد واقعا قشنگ کار کردی.میشه آموزشش هم تو سایت بذاری 3 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ از این طرحت خیلی خوشم اومد واقعا قشنگ کار کردی.میشه آموزشش هم تو سایت بذاری مرسی لطف داری ........... تبریک میگم راستی طراح برتر شدنت ....... شما که خودت بلدی 3 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ مرسی لطف داری ........... تبریک میگم راستی طراح برتر شدنت ....... شما که خودت بلدی اختیار دارید گرافیست جان...اون طرحم هم از آموزش شما بود که یاد گرفتم 3 لینک به دیدگاه
رعد آسا 587 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ منم می خوام یاد بگیرم خیلی جالب بودند :flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده