رفتن به مطلب

یه سوال انحرافی...!

Avenger

ارسال های توصیه شده

سلام دوستان یه چند وقته یه سوال برام پیش اومده

اونم اینه که خیلی از پیشگو ها سال 2012 رو سال پایان جهان پیش بینی کردن

خیلی از محقیق هم این نظریه رو ممکن میدونن

در اینصورت بنظر شما امام زمان کی ظهور میکنه

یا اینکه خودش زمین رو نابود میکنه و 336 همراهاشو با خودش به یه کره دیگه میبره

یا اصلا اینا همش کشکه

:w74::w74::w74:

2012 که یک جوک هست

ولی

مسیح:به مدت 3 روزغیبت صغری کرد

امام زمان:به مدت 5 سال غیبت صغری کرد

مسیح:بعد از 3 روز برگشت و افرادی را جانشین خودش کرد

امام زمان:بعد از 5 سال برگشت . افرادی را جانشین خودش کرد

مسیح:اعلام کرد که تا پایان جهان غیبت کبری میکنه ولی زنده هست و در روز قیامت ظهور میکنه

امام زمان:اعلام کرد که تا پایان جهان غیبت کبری میکنه ولی زنده هست و در روز قیامت ظهور میکنه

پی نوشت:یکی از الهه های ایین میترا دقیقا دارای این داستان هست .در یک مستند دیدمش

فکر کنید اون افرادی که قرمز کردم.اگر الان زنده بودند.چقدر به ریش این مردم میخندید و میگفتند عجب گاگولایی هستند این مردم

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 73
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

البته اگه مسیحیتی باقی مونده باشه

به نظر من مسیحیت کمتر تغییر کرده نسبت به ادیان دیگه

• Like 1
لینک به دیدگاه
نه ربطی به اعتقادات کسی نداره به مسائل سی یا سی ایران هم مرتبط نیست

صهیونسیما گروهی از یهودیا هستن که بهشون به اصطلاح فراماسون هم میگن

فراماسون تو معنای لغوی یعنی شیطان پرستی

ارتباط این دوتا بهم کمی پیچیده است

این گروه(فراماسونها) یه سری رسوم منحصر به فردی دارن نمادهای مشخص و اداب تعیین شده

کسی نمی تونه وارد این گروه شه مگر اینکه از پدرو مادر یهودی متولد شده باشه

اساس این گروه بر پایه ی شهوته و تضاد زیادی هم با دین مسیحیت دارن و توی اعتقاداتشون حضرت عیسی هم با یک زن ارتباط داشته

اما مسئله اصلی اینه که تمامی سردمداران کشورهای ابر فراماسون هستن

البته این مسئله غیر قابل باور و پنهانی هم نیست کافیه کمی سرچ کنید متوجه میشید

بوش پدر بوش پسر اوباما و سایر رییس جمهور های امریکا هم فراماسون هستن البته به جز دو تاشون که اون دو تا هم به درک واصل شدن توسط فراماسونها

فراماسون ها الان تو فلسطین در حال کندن زمین زیر مسجد الاقصی هستن تا به تابوت سکینه(جعبه ای متعلق به حضرت موسی) برسن

البته هدف اصلیشون رسیدن به وسایل سحر و جادوگری متعلق به حضرت سلیمانه که به دستور حضرت زیر تخت دفن شده بود

در ضمن فراماسونها در ارتباط نزدیک با از ما بهترون هستن این مسئله رو کاملا جدی میگم

از این جا به بعد کاملا خطری و ... میشود

شقایق جان اگه حس میکنی خطریه خودتون پاکش کنید

:ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه
کوفت کجاش ریسه رفتن داره:banel_smiley_4:

دیشب گربه روی سقف خونه ما اینقدر جیغ کشید.

من ازخواب بیدار شدم.

به یک نتیجه رسیدم .و

تونستم کشف کنم که این گربه از طرف صیونیسم و فراماسون بوده و هدفش این بوده که باعث بدخوابی مسلمین بشه. :ws28:

:ws28::ws28::ws28::ws28:

تازه الان کشف کردم سگ من هم فراماسون هست .چون موقع اذان ظهر داشت واق واق میکرد.

:ws28::ws28::ws28::ws28::ws28:

تا خرند این قوم، رندان خرسواری می کنند

وین خران در زیر ایشان آه و زاری می کنند

• Like 2
لینک به دیدگاه

مبارک کشته شده و مصر اشغال می‌شود

یک سایت هوادار محمود احمدی‌نژاد در تحلیلی «آخر‌الزمانی» از وقایع مصر ادعا کرد حسنی مبارک به دست مردم این کشور «کشته شده» و مصر به «اشغال» نیرو‌های نظامی غرب در خواهد آمد.

سایت «ظهور بسیار نزدیک است» نوشته که حرکت «اسلامی» مردم مصر با وجود قتل مبارک و اشغال نظامی این کشور تا ظهور امام دوازدهم شیعیان ادامه خواهد داشت.

این سایت براساس روایاتی که از کتاب‌های شیعی استخراج کرده، نوشته است: «حاکم مصر در آستانه ظهور به دست مردم مصر کشته می‌شود و با کشته شدن او حوادث شدت می‌یابد.»

این سایت در ادامه تفسیر خود افزوده که «دشمنان در سرکوب حرکت مردمی مصر شکست خواهند خورد، زیرا به فاصله اندکی و در هنگام ظهور مردم مصر با شور و اشتیاق فراوان از سپاه استقبال کرده و امام عصر بدون جنگ وارد این کشور می‌شود.»

سایت «ظهور بسیار نزدیک است» یکی از مشهور‌ترین سایت‌هایی است که در یک سال گذشته در خصوص «آخرالزمان» و نشانه‌های ظهور امام دوازدهم شیعیان فعالیت می‌کند.

این سایت پیش‌تر با انتشار مقالاتی ادعا کرده بود آیت‌الله علی خامنه‌ای براساس روایات شیعی‌‌ همان «سید خراسانی» یکی از یاران «امام زمان» است.

این وب‌سایت همچنین از محمود احمدی‌نژاد به عنوان «شعیب‌ابن صالح» یکی از سرداران سپاه «سید خراسانی» یاد کرده است.

آیت‌الله نوری همدانی از مراجع تقلید قم نخستین کسی بود که به طور رسمی از وقایع مصر با عنوان نشانه‌ای از ظهور امام دوازدهم شیعیان یاد کرد.

به نظر می‌رسد دیدگاه محمود احمدی‌نژاد و اسفندیار رحیم‌مشایی در مورد وقایع مصر و تونس نیز به نگاه آقای نوری همدانی و سایر روحانیون معتقد به قریب‌الوقوع بودن ظهور نزدیک باشد.

:ws28::ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه
2012 هیچ اتفاقی نمی افته اقلا برا ما:smiley (18):

دیدی که بحران اقتصادی دنیا هم برا ما مشکلی پیش نیاورد:w16:

چون ایران کشور با حجابیه بحران اقتصادی روش اثر نداشت:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
چون ایران کشور با حجابیه بحران اقتصادی روش اثر نداشت:ws3:

نوچ

چون فرهنگ بسیج حاکمه

الله اکبر مرگبر ......... مرگبر...........

جو گرفت :banel_smiley_52:

• Like 2
لینک به دیدگاه
نوچ

چون فرهنگ بسیج حاکمه

الله اکبر مرگبر ......... مرگبر...........

جو گرفت :banel_smiley_52:

:167:

خوبه بسه زیاد جو گیر نشو کلات و بچسب باد نبره:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه

به امام زمان که اعتقاد ندارم ولی فک میکنم این غوغای 2012 یه مقدمه ست برای جنگ جهانی سوم و به پیشگویی هم ربطی نداره

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...