حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ من تو یه مقاله خوندم که 2012 پایان تقویم قوم "مایا" هست و همش کشکه برید به کارو زندیگیتون برسید دیگه محمد هم تایید کرد بریم سر زندگیامون 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ من فکر کنم همه لپ کلام وحید و نگرفتنمنظور وحید اینه اگه 2012 زمین بخواد نابود بشه پس حتما طبق روایات اسلامی امام زمان باید ظهور کنه و سوالش اینه ممکنه بخواطر ظهور امام زمان نابود بشه کره زمین؟:w127: زنگ بزن به وحید توجیهش کن 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ نه اتفاقا زمان ظهور هم مردگانی که خواهان یاری امام زمان باشند زنده میشونداین یکی رو مطمئنم از کجا مطمئنی؟ مطمئن تر از قران تو دین اسلام هست؟ نکنه از این سخنرانیهایی که صد من یه غاز هم ارزشی نداره؟ طبق قران مردگان فقط تو قیامت از قبر بلند میشن و زنده میشن من این حرفت تو کلم فرو نمیره:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ نه اتفاقا زمان ظهور هم مردگانی که خواهان یاری امام زمان باشند زنده میشونداین یکی رو مطمئنم عقایدت محترمه ولی قبول ندارم:rose: 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ منم همینو میگم شقایق قرار نیست این اتفاق بیفته تو قران هم فک نمی کنم راجع به این موضوع هم چیزی گفته شده باشه البته نمی دونم شایدم باشهولی اگه امام زمان ظهور کنه هم زمین نابود نمیشه ببین یه مثال واضحش اینه که الان با این همه علم کشف شده هنوز دو علم از 70 علم موجود در جهان کشف شده که بعد از ظهور قراره کشف شه بعد از ظهور هم من از یکی از استادای دینی شنیدم تک تک 11 امام شهیدمون زنده میشن و حکومت می کنن و خیلی تاکید می کرد به حکومت طولانی امام حسین ببین این حرفا در حد شنیده هامه اطلاعات دقیق دینی ندارم ولی میتونم پیدا کنم در کل اگه بخواد ظهور کنه یه سال بیشتر وقت نداره پس باید زود تر ظهور کنه تا زمین رو از پلیدی پاک کنه تا ادما خوب تو کشتی ها جا بشن بدون دردسر تا مثل کشتی نوح ادمای خوب نجات پیدا کنن نه ادمای پول دار 2 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ باور کن منبعش رو الان یادم نیست ولی هر موقع پیدا کردم میگم 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ افرین به این دور اندیشی ولی یکم اومید داشته باش شاید این خالی بندی باشه وعده خدا بر حق است.:w00: تمامی کافران عالم به دست مردم سلحشور ایران اسلامی باید گردن زده شوند و انتقام کربلا و..... گرفته شود. 3 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ من نمیخوام به این زودی بمیرم!!! آخه من فقط 20 سالمه!!!! من تا ندیده و نویدمو نبینم نمیمیرم!!! اینا همش الکیه!!!! 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ من نمیخوام به این زودی بمیرم!!! آخه من فقط 20 سالمه!!!! من تا ندیده و نویدمو نبینم نمیمیرم!!! اینا همش الکیه!!!! شایدم اشتباه باشه فعلا فقط یه فرضیه بیشتر نیست 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ با شواهدی که بعضی ها دیدند ظهور امام زمان نزدیکه 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ با شواهدی که بعضی ها دیدند ظهور امام زمان نزدیکه یه چند موردش رو نام میبری 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ یه چند موردش رو نام میبری مگه من گفتم برو از اونی که گفته بپرس 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ مگه من گفتم برو از اونی که گفته بپرس خو بنظرت خودت کدوم مسایل باعث ظهور میشه 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ ولي من حالا حالا ها قصد زندگي كردن دارم.تا دو سال ديگه من كه به همه ارزوهام نميرسم. 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ خو بنظرت خودت کدوم مسایل باعث ظهور میشه من فقط اینو میدونم اگه امام زمان ظهورم بکنه از پس این جماعت بر نمیاد چون اصلا کسی باور نمیکنه مگه نمیگن وقتی ظلم زیاد بشه ناجی میاد تو مسیحت میگن مسیح ظهور میکنه ما مسلمونا هم که امام زمان و داریم پس دیگه وقتشه ظلم داره بیداد میکنه 2 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ من که باور نمی کنم که سال 2012 سال پایان دنیا باشه! اینا کار صهیونیست ها و فراماسون هاست. همش کشکه!! من تازه جونم و آرزو دارم...× 3 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ من فقط اینو میدونم اگه امام زمان ظهورم بکنه از پس این جماعت بر نمیادچون اصلا کسی باور نمیکنه مگه نمیگن وقتی ظلم زیاد بشه ناجی میاد تو مسیحت میگن مسیح ظهور میکنه ما مسلمونا هم که امام زمان و داریم پس دیگه وقتشه ظلم داره بیداد میکنه البته اگه مسیحیتی باقی مونده باشه 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ من فقط اینو میدونم اگه امام زمان ظهورم بکنه از پس این جماعت بر نمیادچون اصلا کسی باور نمیکنه مگه نمیگن وقتی ظلم زیاد بشه ناجی میاد تو مسیحت میگن مسیح ظهور میکنه ما مسلمونا هم که امام زمان و داریم پس دیگه وقتشه ظلم داره بیداد میکنه اهان من فکر کردم که 313 یار امام کامل شدن دارن شمشیراشون رو اماده نبرد میکنن ولی خدایشش یکی از اثارش که من خیلی به چشمم اومده زن نما شدن مردانه 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ البته اگه مسیحیتی باقی مونده باشه به نظر من مسیحیت کمتر تغییر کرده نسبت به ادیان دیگه 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ البته اگه مسیحیتی باقی مونده باشه حداقل بهتر از ما مسلمونا هستن که خیلی هامون داریم اسمشو یدک میکشیم چون فقط یه مسلمون زاده ایم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده