حانی 3371 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2011 من تو یه مقاله خوندم که 2012 پایان تقویم قوم "مایا" هست و همش کشکه برید به کارو زندیگیتون برسید دیگه محمد هم تایید کرد بریم سر زندگیامون 2
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2011 من فکر کنم همه لپ کلام وحید و نگرفتنمنظور وحید اینه اگه 2012 زمین بخواد نابود بشه پس حتما طبق روایات اسلامی امام زمان باید ظهور کنه و سوالش اینه ممکنه بخواطر ظهور امام زمان نابود بشه کره زمین؟:w127: زنگ بزن به وحید توجیهش کن 3
شقایق31 40377 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2011 نه اتفاقا زمان ظهور هم مردگانی که خواهان یاری امام زمان باشند زنده میشونداین یکی رو مطمئنم از کجا مطمئنی؟ مطمئن تر از قران تو دین اسلام هست؟ نکنه از این سخنرانیهایی که صد من یه غاز هم ارزشی نداره؟ طبق قران مردگان فقط تو قیامت از قبر بلند میشن و زنده میشن من این حرفت تو کلم فرو نمیره:JC_thinking: 2
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2011 نه اتفاقا زمان ظهور هم مردگانی که خواهان یاری امام زمان باشند زنده میشونداین یکی رو مطمئنم عقایدت محترمه ولی قبول ندارم:rose: 2
Avenger 19333 مالک ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2011 منم همینو میگم شقایق قرار نیست این اتفاق بیفته تو قران هم فک نمی کنم راجع به این موضوع هم چیزی گفته شده باشه البته نمی دونم شایدم باشهولی اگه امام زمان ظهور کنه هم زمین نابود نمیشه ببین یه مثال واضحش اینه که الان با این همه علم کشف شده هنوز دو علم از 70 علم موجود در جهان کشف شده که بعد از ظهور قراره کشف شه بعد از ظهور هم من از یکی از استادای دینی شنیدم تک تک 11 امام شهیدمون زنده میشن و حکومت می کنن و خیلی تاکید می کرد به حکومت طولانی امام حسین ببین این حرفا در حد شنیده هامه اطلاعات دقیق دینی ندارم ولی میتونم پیدا کنم در کل اگه بخواد ظهور کنه یه سال بیشتر وقت نداره پس باید زود تر ظهور کنه تا زمین رو از پلیدی پاک کنه تا ادما خوب تو کشتی ها جا بشن بدون دردسر تا مثل کشتی نوح ادمای خوب نجات پیدا کنن نه ادمای پول دار 2
Ehsan 112346 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2011 افرین به این دور اندیشی ولی یکم اومید داشته باش شاید این خالی بندی باشه وعده خدا بر حق است.:w00: تمامی کافران عالم به دست مردم سلحشور ایران اسلامی باید گردن زده شوند و انتقام کربلا و..... گرفته شود. 3
mina_srk 1982 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2011 من نمیخوام به این زودی بمیرم!!! آخه من فقط 20 سالمه!!!! من تا ندیده و نویدمو نبینم نمیمیرم!!! اینا همش الکیه!!!! 3
Avenger 19333 مالک ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2011 من نمیخوام به این زودی بمیرم!!! آخه من فقط 20 سالمه!!!! من تا ندیده و نویدمو نبینم نمیمیرم!!! اینا همش الکیه!!!! شایدم اشتباه باشه فعلا فقط یه فرضیه بیشتر نیست 1
Avenger 19333 مالک ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2011 با شواهدی که بعضی ها دیدند ظهور امام زمان نزدیکه یه چند موردش رو نام میبری 2
shaden. 18583 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2011 یه چند موردش رو نام میبری مگه من گفتم برو از اونی که گفته بپرس 2
Avenger 19333 مالک ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2011 مگه من گفتم برو از اونی که گفته بپرس خو بنظرت خودت کدوم مسایل باعث ظهور میشه 2
*mishi* 11920 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2011 ولي من حالا حالا ها قصد زندگي كردن دارم.تا دو سال ديگه من كه به همه ارزوهام نميرسم. 2
shaden. 18583 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2011 خو بنظرت خودت کدوم مسایل باعث ظهور میشه من فقط اینو میدونم اگه امام زمان ظهورم بکنه از پس این جماعت بر نمیاد چون اصلا کسی باور نمیکنه مگه نمیگن وقتی ظلم زیاد بشه ناجی میاد تو مسیحت میگن مسیح ظهور میکنه ما مسلمونا هم که امام زمان و داریم پس دیگه وقتشه ظلم داره بیداد میکنه 2
EVF 5465 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2011 من که باور نمی کنم که سال 2012 سال پایان دنیا باشه! اینا کار صهیونیست ها و فراماسون هاست. همش کشکه!! من تازه جونم و آرزو دارم...× 3
EVF 5465 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2011 من فقط اینو میدونم اگه امام زمان ظهورم بکنه از پس این جماعت بر نمیادچون اصلا کسی باور نمیکنه مگه نمیگن وقتی ظلم زیاد بشه ناجی میاد تو مسیحت میگن مسیح ظهور میکنه ما مسلمونا هم که امام زمان و داریم پس دیگه وقتشه ظلم داره بیداد میکنه البته اگه مسیحیتی باقی مونده باشه 3
Avenger 19333 مالک ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2011 من فقط اینو میدونم اگه امام زمان ظهورم بکنه از پس این جماعت بر نمیادچون اصلا کسی باور نمیکنه مگه نمیگن وقتی ظلم زیاد بشه ناجی میاد تو مسیحت میگن مسیح ظهور میکنه ما مسلمونا هم که امام زمان و داریم پس دیگه وقتشه ظلم داره بیداد میکنه اهان من فکر کردم که 313 یار امام کامل شدن دارن شمشیراشون رو اماده نبرد میکنن ولی خدایشش یکی از اثارش که من خیلی به چشمم اومده زن نما شدن مردانه 2
Avenger 19333 مالک ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2011 البته اگه مسیحیتی باقی مونده باشه به نظر من مسیحیت کمتر تغییر کرده نسبت به ادیان دیگه 3
shaden. 18583 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2011 البته اگه مسیحیتی باقی مونده باشه حداقل بهتر از ما مسلمونا هستن که خیلی هامون داریم اسمشو یدک میکشیم چون فقط یه مسلمون زاده ایم 2
ارسال های توصیه شده