رفتن به مطلب

یه سوال انحرافی...!

Avenger

ارسال های توصیه شده

نه ربطی به اعتقادات کسی نداره به مسائل سی یا سی ایران هم مرتبط نیست

صهیونسیما گروهی از یهودیا هستن که بهشون به اصطلاح فراماسون هم میگن

فراماسون تو معنای لغوی یعنی شیطان پرستی

ارتباط این دوتا بهم کمی پیچیده است

این گروه(فراماسونها) یه سری رسوم منحصر به فردی دارن نمادهای مشخص و اداب تعیین شده

کسی نمی تونه وارد این گروه شه مگر اینکه از پدرو مادر یهودی متولد شده باشه

اساس این گروه بر پایه ی شهوته و تضاد زیادی هم با دین مسیحیت دارن و توی اعتقاداتشون حضرت عیسی هم با یک زن ارتباط داشته

اما مسئله اصلی اینه که تمامی سردمداران کشورهای ابر فراماسون هستن

البته این مسئله غیر قابل باور و پنهانی هم نیست کافیه کمی سرچ کنید متوجه میشید

بوش پدر بوش پسر اوباما و سایر رییس جمهور های امریکا هم فراماسون هستن البته به جز دو تاشون که اون دو تا هم به درک واصل شدن توسط فراماسونها

فراماسون ها الان تو فلسطین در حال کندن زمین زیر مسجد الاقصی هستن تا به تابوت سکینه(جعبه ای متعلق به حضرت موسی) برسن

البته هدف اصلیشون رسیدن به وسایل سحر و جادوگری متعلق به حضرت سلیمانه که به دستور حضرت زیر تخت دفن شده بود

در ضمن فراماسونها در ارتباط نزدیک با از ما بهترون هستن این مسئله رو کاملا جدی میگم

از این جا به بعد کاملا خطری و ... میشود

شقایق جان اگه حس میکنی خطریه خودتون پاکش کنید

نه تا الانش موردی نداره فقط چیزی که من متوجه نشدم ربطش به سوال وحید:JC_thinking:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 73
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ربطش اینه که سال 2012 رو همینا انداختن تو دهنا:ws3:

یعنی قانون نوین جهانی رو این گروه تصویب کرده

و کلا همه ی تصمیم گیریا با ایناست یعنی نرخ تورم قیمت طلا و نفت و ارزش دلارو هر چی که فکرش رو بکنید

و جالب تر اینه که اینا بیشتر از ما منتظر ظهور امام زمان هستن:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

و کلا همه ی تصمیم گیریا با ایناست یعنی نرخ تورم قیمت طلا و نفت و ارزش دلارو هر چی که فکرش رو بکنید

ولی داموس هم پیشگویی کرده :JC_thinking:

• Like 2
لینک به دیدگاه
نه ربطی به اعتقادات کسی نداره به مسائل سی یا سی ایران هم مرتبط نیست

صهیونسیما گروهی از یهودیا هستن که بهشون به اصطلاح فراماسون هم میگن

فراماسون تو معنای لغوی یعنی شیطان پرستی

ارتباط این دوتا بهم کمی پیچیده است

این گروه(فراماسونها) یه سری رسوم منحصر به فردی دارن نمادهای مشخص و اداب تعیین شده

کسی نمی تونه وارد این گروه شه مگر اینکه از پدرو مادر یهودی متولد شده باشه

اساس این گروه بر پایه ی شهوته و تضاد زیادی هم با دین مسیحیت دارن و توی اعتقاداتشون حضرت عیسی هم با یک زن ارتباط داشته

اما مسئله اصلی اینه که تمامی سردمداران کشورهای ابر فراماسون هستن

البته این مسئله غیر قابل باور و پنهانی هم نیست کافیه کمی سرچ کنید متوجه میشید

بوش پدر بوش پسر اوباما و سایر رییس جمهور های امریکا هم فراماسون هستن البته به جز دو تاشون که اون دو تا هم به درک واصل شدن توسط فراماسونها

فراماسون ها الان تو فلسطین در حال کندن زمین زیر مسجد الاقصی هستن تا به تابوت سکینه(جعبه ای متعلق به حضرت موسی) برسن

البته هدف اصلیشون رسیدن به وسایل سحر و جادوگری متعلق به حضرت سلیمانه که به دستور حضرت زیر تخت دفن شده بود

در ضمن فراماسونها در ارتباط نزدیک با از ما بهترون هستن این مسئله رو کاملا جدی میگم

از این جا به بعد کاملا خطری و ... میشود

شقایق جان اگه حس میکنی خطریه خودتون پاکش کنید

خو بقیشم بگو البته من اینا رو خیلی وقت پیش شنیدم

• Like 2
لینک به دیدگاه

اینی که میگی کی هست؟ تو انجمن هم هست:ws3:

ببین اینا صد نفر دویست نفر نیستن که خیلین

فقط 50 تا لژ تو سبزوار ایران دارن

ببین مثل یه مدرسه اینا ادم پرورش میدن از قاضی و وکیل گرفته تا رییس جمهور برای همین هر اموری سر رشته اش دست ایناست

واضح تو فیلم جمجمه هم نشون دادن

• Like 1
لینک به دیدگاه

ولی تقویم مایا مال قبل از ضهور مسیح و یهود هست در باره اون چی میگی

مایا یکی از قدیمی ترین تمدن هاست

و اینجور که باستان شناسا گفتن خیلی هم تو این مسایل خبره بودن

• Like 2
لینک به دیدگاه

میگم که تیکه تیکه یادم مییاد

ولی بخش مهم دیگه اینه که نمدایی دارن که خیلی مهمهو یه سری اعداد مثل 9 11 و ضرایب عدد 11 و 13

مثل 11 سپتامبر

ویا اون رییس جمهوری که ترور شد رو صندلی 13 تو تئاتر نشسته بود

البته خیلی مثال ولی یادم نمی یاد

صفحه شطرنجی گونیا پرگار مثلث رنگ قرمزو ابی علامت دست اسپایدر من هم اگه یادتون باشه از نماد ایناست

دیگه هرمی که سرش مثل یه مثلث جدا شده باشه مثل آرم شرکت والت دیزنی

اکثر کارتون ها مثل تام و جری ساخت ایناست

کارتون هایی که توش شخصیت تک چشمی باشه که از مهمترین مادشون هم هست

لوسیفر هم پادشاه بزرگشونه همون ابلیس خودمون

• Like 2
لینک به دیدگاه
می دونم تو ایران هم بوده زمان خشایار شاه ولی تقویم مایا رو نمی دونم چیه؟

مایا یه قوم خیلی قدیمه که پایان دنیا را تو سال 2012 پیش بینی کرده

روز ۲۱ دسامبر ۲۰۱۲ یکی از چرخه‌های تقویم مایا به پایان می‌رسد. مایاها که یکی از اقوام پیشرفته آمریکای قدیم بودند، سیستم بسیار پیچیده‌ای را برای گاهشماری تهیه کرده بودند که هنوز یکی از جالب توجه‌ترین تقویم‌های دوران قدیم به شمار می‌رود. در واقع مایاها از ۳ سیستم تقویمی استفاده می‌کردند که یکی از آنها تقویم شمارش طویل (long count) معروف است. در این سیستم پیچیده، تاریخ به صورت رشته‌ای ۵ تایی از اعداد نشان داده می‌شود؛ مثلا (۰و۰و۱ و ۰و۰)‌ در این رشته اعداد از سمت راست به چپ کین، وینال، تون، ‌کاتون و باکتون نامیده می‌شوند. هر کین معادل یک روز است و این عدد بین ۰ تا ۱۹ تغییر می‌کند. هر ۲۰ کین معادل یک وینال خواهد بود، هر ۱۸ وینال یک تون را می‌سازد، هر ۲۰ تون یک کاتون و هر ۲۰ کاتون شامل یک باکتون می شود. به این ترتیب اعدادی که در این ستون‌ها قرار می‌گیرند، مدت زمان گذشته از مبدا تاریخ مایایی را نشان می‌دهد؛ اتفاقی که روز ۲۱ دسامبر ۲۰۱۲ رخ خواهد داد این است که سیزدهمین باکتون به پایان خواهد رسید.

97293981129339693963.jpg

به عبارت دیگر، اعداد رشته تقویم شمارش طویل به شکل (۰و۰و۰و۰و ۱۳)‌ در خواهد آمد. برخی معتقدند هزاره‌های مایایی در ۱۳ باکتون ...................

به پایان می‌رسد. به همین دلیل این تاریخ را پایان تقویم مایایی دانسته‌‌اند. البته مایاها در این تاریخ هیچ اشاره‌ای به پایان دنیا نکرده‌اند اما ایده هزاره‌گرایی باعث شده است بسیاری پایان سیزدهمین باکتون مایایی و ورود به باکتون ۱۴ را معادل پایان جهان بدانند. همین شایعه عمومی موضوع قوی برای فیلمسازان فراهم آورد تا پایان جهان را به تصویر بکشند. در این فیلم همه اتفاقات با تغییر قطبین مغناطیسی زمین آغاز می‌شود و مجموعه‌‌ای از رویدادها به وقوع می‌پیوندد که سونامی‌های بزرگ، ابر آتشفشان‌ها و شکاف در صفحات لغزنده قاره‌ها را در پی دارد و در نهایت جهان در معرض نابودی قرار می‌گیرد و برای کشورها کشتی‌های عظیمی همچون کشتی نوح‌ع‌ می‌سازند تا نسل انسان و جانوران را حفظ کنند و در نهایت چند‌صد هزار نفر باقی می‌مانند تا نسل آدمیان منقطع نشود. اما واقعیت این است که وقوع چنین پدیده‌هایی بشدت ضعیف است. اگر چه تغییر قطبین مغناطیسی زمین پدیده‌ای آشنا به شمار می‌رود که بارها در طول تاریخ اتفاق افتاده و همین روزها هم تکرار می‌شود، قطب شمال مغناطیسی زمین به دلیل فعالیت‌های مولد میدان مغناطیسی زمین با سرعت ۶۰‌‌کیلومتر در سال در حال حرکت به سمت روسیه است که البته این سریع‌ترین‌ جابه‌جایی قطبین مغناطیسی زمین به شمار می‌رود. البته این اتفاق، پیامدهایی خواهد داشت مثلا اگر این روند با سرعت فعلی ادامه یابد، تا حدود ۲۰‌‌سال دیگر می‌توان شاهد پدیده شفق‌های قطبی از ایران بود. این تغییر سریع همچنین ممکن است بر ساختار برخی از موجودات ساده تاثیر بگذارد، اما هیچ اتفاق بزرگ و عجیبی را سبب نخواهد شد. اگر بخواهیم دنبال وقایعی بگردیم که سیاره ما را تهدید می‌کند، دلایل بهتری برای ترسیدن وجود دارد.

• Like 4
لینک به دیدگاه

من فکر کنم همه لپ کلام وحید و نگرفتن

منظور وحید اینه اگه 2012 زمین بخواد نابود بشه پس حتما طبق روایات اسلامی امام زمان باید ظهور کنه

و سوالش اینه ممکنه بخواطر ظهور امام زمان نابود بشه کره زمین؟:w127:

• Like 5
لینک به دیدگاه

منم همینو میگم شقایق قرار نیست این اتفاق بیفته تو قران هم فک نمی کنم راجع به این موضوع هم چیزی گفته شده باشه البته نمی دونم شایدم باشه

ولی اگه امام زمان ظهور کنه هم زمین نابود نمیشه ببین یه مثال واضحش اینه که الان با این همه علم کشف شده هنوز دو علم از 70 علم موجود در جهان کشف شده که بعد از ظهور قراره کشف شه

بعد از ظهور هم من از یکی از استادای دینی شنیدم تک تک 11 امام شهیدمون زنده میشن و حکومت می کنن و خیلی تاکید می کرد به حکومت طولانی امام حسین

ببین این حرفا در حد شنیده هامه اطلاعات دقیق دینی ندارم

ولی میتونم پیدا کنم

• Like 3
لینک به دیدگاه
به نظر من که عین حقیقته.

من بهش ایمان کامل دارم و از الان گور خودم را کنده ام.

افرین به این دور اندیشی

ولی یکم اومید داشته باش شاید این خالی بندی باشه

• Like 3
لینک به دیدگاه
منم همینو میگم شقایق قرار نیست این اتفاق بیفته تو قران هم فک نمی کنم راجع به این موضوع هم چیزی گفته شده باشه البته نمی دونم شایدم باشه

ولی اگه امام زمان ظهور کنه هم زمین نابود نمیشه ببین یه مثال واضحش اینه که الان با این همه علم کشف شده هنوز دو علم از 70 علم موجود در جهان کشف شده که بعد از ظهور قراره کشف شه

بعد از ظهور هم من از یکی از استادای دینی شنیدم تک تک 11 امام شهیدمون زنده میشن و حکومت می کنن و خیلی تاکید می کرد به حکومت طولانی امام حسین

ببین این حرفا در حد شنیده هامه اطلاعات دقیق دینی ندارم

ولی میتونم پیدا کنم

:ws28:

این استاد دینیتون مشکل داشته من این همه مطلب سرچ کردم این همه سخنرانی گوش کردم اولین باره همچین چیزی و میخونم نه بابا یکم مردم پیاز داغش و زیاد میکنن خدا گفته تو قیامت زمانی که در سور دمیده شومد مردگان بیدار میشوند نه توی این دنیا و قبل از قیامت :banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...