* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ انگشت شماره 4 این انگشت نماد محبت و عشق است و کسانی که این انگشت را انتخاب میکنند، انسانهای احساساتی و عاطفی هستند و همواره به دنبال محبت و خوشحال کردن دیگران هستند. لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ حالا که فکر می کنم می بینم انگشت کوچیک پامو خیلی مظلومه همینجوری اون گوشه افتاده.... 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ حالا که فکر می کنم می بینم انگشت کوچیک پامو خیلی مظلومه همینجوری اون گوشه افتاده.... احتمالا شخصیتت متغیره شما!:persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ احتمالا شخصیتت متغیره شما!:persiana__hahaha: نه آخه نه که ریز بود به چسم نمیومد 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ نه آخه نه که ریز بود به چسم نمیومد ریز می بینیش!!:ws28: 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ نه آخه نه که ریز بود به چسم نمیومد خوب عزیزم ناخونشو بلند کن بزرگتر به نظر بیاد فقط اینطوری باید قید جوراباتو بزنی 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ خوب عزیزم ناخونشو بلند کن بزرگتر به نظر بیاد فقط اینطوری باید قید جوراباتو بزنی جوراب از برزنت باشه چی؟ 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ جوراب از برزنت باشه چی؟ بهتر میتونی راحت قید پاتو بزنی اینجوری هم الگوی مصرفت و اصلاح کردی هم جهاد اقتصادی کردی هم غصه انگشتت و دیگه نمیخوری هم دچار بحران هویت نمی شی!:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ من انگشت کوچیکمو( شماره ی 5)دوست دارم بعدشم شماره ی 4 رو ! 3 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ انگشت شماره 3این انگشت میزان اهمیت به خود فرد را نشان میدهد، افرادی که این انگشت را انتخاب میکنند، در مورد همه چیز اول به خود اهمیت داده و تا حدودی خودپرست و خودخواه هستند. ای بابا.... خودمو دوست دارم..اما فکر نمیکردم عمق فاجعه اینقدر زیاد باشه.... انگشت 4 هم دوست دارم اما اول 3... 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ من بینشون فرق نمیزارم هیچوقت... :4chsmu1: ولی 2 و 3 رو بیشتر دوست دارم 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ بهتر میتونی راحت قید پاتو بزنی اینجوری هم الگوی مصرفت و اصلاح کردی هم جهاد اقتصادی کردی هم غصه انگشتت و دیگه نمیخوری هم دچار بحران هویت نمی شی!:4chsmu1: هم کاری عبادی می کنم 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ هم کاری عبادی می کنم تلقبل الله!:persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ انگشت شماره فور :w12: 5 هم دوست دارم، ولی احساس میکنم بیشتر دارم بهش ترحم میکنم:persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده