hashem311 322 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ چیزی نمیگم خودتون بخونید نظر بدید. یک روز در گزینش وزارتخانه ی [...] - نظام و ولایت فقیه و رهبری را قبول داری؟ چه قدر؟ قلباْ قبول داری؟ - ولایت فقیه خوب است؟ - نظرت راجع به قانون اساسی چیست؟ چه انتقادی به قانون اساسی داری؟ - مادرت نظام و ولایت فقیه و رهبری را قبول دارد؟ چه قدر؟ قلباْ قبول دارد؟ - محله ی قدیم تان از نظر مذهبی بهتر است یا محله ی جدید؟ - دانشگاه از نظر مذهبی و سیاسی چه وضعی دارد؟ - اصول گرایان چه کسانی اند؟ - انجمن حجتیه می دانی که چیست؟ - 28 صفر چه روزی است؟ - 14 خرداد چه روزی است؟ - «یوم المبیت» چیست؟ - «لیله القدر» چیست؟ چرا مهم است؟ - راهپیمایی می روی؟ - نماز جمعه می روی؟ - «استحاله» یعنی چه؟ - ارکان اصلی و فرعی نماز چندتا هستند؟ نگو چه هستند! بگو چندتا هستند! - چند نوع نماز واجب داریم؟... مگر نماز نمی خوانی؟! - نماز آیات چه جوری خوانده می شود؟... مگر رساله نخوانده ای تا به حال؟! - تا به حال با دوستی یا کسی به علت مسائل غیراخلاقی، قطع رابطه کرده ای؟ - «غسل جنابت» چگونه است؟ - چه کتاب هایی می خوانی؟ - «مالک یوم الدین» یعنی چه؟ - چند نوع «شناخت خدا» داریم؟ - «واجب الوجود» چیست؟ - «حدیث ثقلین» چیست؟ - «شرک خفی» چیست؟ - «سقیفه ی بنی ساعده» چیست؟ - موضوع روز چیست؟ - عضو کدام گروه ها یا احزاب بوده ای یا هستی؟... چرا عضو بسیج نیستی؟ - حمد و سوره را بخوان!... با ادای مخارج حروف بخوان! . . . پی نوشت1: شغل درخواستی: کارشناس آموزش پی نوشت2: دریغ از یک سوال علمی! پی نوشت3: خاک بر سر مملکت! 14 لینک به دیدگاه
.: Bahar :. 853 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ چیزی نمیگم خودتون بخونید نظر بدید. یک روز در گزینش وزارتخانه ی [...] - نظام و ولایت فقیه و رهبری را قبول داری؟ چه قدر؟ قلباْ قبول داری؟ - ولایت فقیه خوب است؟ - نظرت راجع به قانون اساسی چیست؟ چه انتقادی به قانون اساسی داری؟ - مادرت نظام و ولایت فقیه و رهبری را قبول دارد؟ چه قدر؟ قلباْ قبول دارد؟ - محله ی قدیم تان از نظر مذهبی بهتر است یا محله ی جدید؟ - دانشگاه از نظر مذهبی و سیاسی چه وضعی دارد؟ - اصول گرایان چه کسانی اند؟ - انجمن حجتیه می دانی که چیست؟ - 28 صفر چه روزی است؟ - 14 خرداد چه روزی است؟ - «یوم المبیت» چیست؟ - «لیله القدر» چیست؟ چرا مهم است؟ - راهپیمایی می روی؟ - نماز جمعه می روی؟ - «استحاله» یعنی چه؟ - ارکان اصلی و فرعی نماز چندتا هستند؟ نگو چه هستند! بگو چندتا هستند! - چند نوع نماز واجب داریم؟... مگر نماز نمی خوانی؟! - نماز آیات چه جوری خوانده می شود؟... مگر رساله نخوانده ای تا به حال؟! - تا به حال با دوستی یا کسی به علت مسائل غیراخلاقی، قطع رابطه کرده ای؟ - «غسل جنابت» چگونه است؟ - چه کتاب هایی می خوانی؟ - «مالک یوم الدین» یعنی چه؟ - چند نوع «شناخت خدا» داریم؟ - «واجب الوجود» چیست؟ - «حدیث ثقلین» چیست؟ - «شرک خفی» چیست؟ - «سقیفه ی بنی ساعده» چیست؟ - موضوع روز چیست؟ - عضو کدام گروه ها یا احزاب بوده ای یا هستی؟... چرا عضو بسیج نیستی؟ - حمد و سوره را بخوان!... با ادای مخارج حروف بخوان! . . . پی نوشت1: شغل درخواستی: کارشناس آموزش پی نوشت2: دریغ از یک سوال علمی! پی نوشت3: خاک بر سر مملکت! :JC_thinking: :viannen_38: وااااااااااااااااای!!!! خیلی دوست داشتم بدونم توی گزینش چی می پرسن!!! 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ برا من طبیعی بود چون قبلا شنیده بودم ... 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ من هم شرکت کرده بودم که عمامه عشق بر سرم گذاشتند. - نظرت راجع به قانون اساسی چیست؟ چه انتقادی به قانون اساسی داری؟ خیلی خوبه،قسمت جبارش را بیشتر کنین. ابوالفضل نگهدارش باشه - مادرت نظام و ولایت فقیه و رهبری را قبول دارد؟ چه قدر؟ قلباْ قبول دارد؟ جان. مگه خودت خواهر مادر محترم نداری؟ :w00: - محله ی قدیم تان از نظر مذهبی بهتر است یا محله ی جدید؟ محله آیندمون به امید خدا بهتر میشه اگه بذارین. - دانشگاه از نظر مذهبی و سیاسی چه وضعی دارد؟ خیلی داغونه،تو رو خدا یه کاری کنین. ستارمون ته کشیده،بفرستین واسمون - اصول گرایان چه کسانی اند؟ خیلی بابصیرتند. فتنـــه شناسن،حماسه سازن و..... - «حدیث ثقلین» چیست؟ خیلی واسم ثقیله،ما کی باشیم که بدونیم،سعادت نداشتم. - «شرک خفی» چیست؟ من تا شرک 3 بیشتر ندیدم، shrek 4 باید باشه. 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ برا من طبیعی بود چون قبلا شنیده بودم ... من فکر میکردم قبلا گزینه دادی. 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ واقعا تاسف برانگیزه نمیدونم از شانس من بود یا اتفاق یا هرچی موقع مصاحبه استخدامی من حتی یک سوال غیر مرتبط از من نپرسیدن اینا چیزاییه که هرروز داریم میشنویم ومتاسفانه هنوز اون فرهنگ بسته یک دوره خاص دوسه دهه پیش از بین نرفته 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده