smmoosavian 1993 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ با سلام بچه های گل ساخت و تولید اگر از اصول کار دستگاه های تزریق الاستومرها و بخش های مختلف اونها چیزی می دونید لطفا ما را بی نصیب نگذارید. 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ سلام . نبودم رفته بودم مرخصی. اقا . تزریق الاستومر ؟ تا جایی که من شنیدم این دسته پلاستیک ها رو می ریزن . مثل سیلیکون . تزریق بیشتر واسه پلی اتیلن . و پی وی سی و پلی امید . انجام می شه و مشتقات . البته بقیه پلاستیک ها هم هستن . ولی اینا که گفتم بیشتر رایج اند . ولی تا حالا نه نشنیدم که الاستومر ترزیق کنن .!! اقا اگه جواب رو پیدا کردی . حتما ما رو بی اطلاع نذار . راستی اندر باب درایت و مدیریت هوشمندانه در راستای نابودی صنعت . تصمیم بر این شده که درس مهندسی پلیمر ( تکنولوژی پلاستیک ) از دروس اجباری ساخت و تولدید حذف بشه . بنابر این بچه های تازه وارد دیگه یه همچین درسی ندارن . :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ سلام . نبودم رفته بودم مرخصی. اقا . تزریق الاستومر ؟ تا جایی که من شنیدم این دسته پلاستیک ها رو می ریزن . مثل سیلیکون . تزریق بیشتر واسه پلی اتیلن . و پی وی سی و پلی امید . انجام می شه و مشتقات . البته بقیه پلاستیک ها هم هستن . ولی اینا که گفتم بیشتر رایج اند . ولی تا حالا نه نشنیدم که الاستومر ترزیق کنن .!! اقا اگه جواب رو پیدا کردی . حتما ما رو بی اطلاع نذار . راستی اندر باب درایت و مدیریت هوشمندانه در راستای نابودی صنعت . تصمیم بر این شده که درس مهندسی پلیمر ( تکنولوژی پلاستیک ) از دروس اجباری ساخت و تولدید حذف بشه . بنابر این بچه های تازه وارد دیگه یه همچین درسی ندارن . :flowerysmile: قطعات باالاسمتومر رو به 4 روش تولید میکنند -قالب گیری فشاری -قالب گیری انتقالی - تزریق -اکستروژن آره واس ما هم اختیاری بود ولی برداشتیمش 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده