sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ آخرین كلمات افراد مختلف قبل از مرگ = آخرین کلمات یک جلاد : ای بابا، باز تیغهء گیوتین گیر کرد... = آخرین کلمات یک جهانگرد در آمازون : این نوع مار رو میشناسم، سمی نیست... = آخرین کلمات یک چترباز : پس چترم کو؟ = آخرین کلمات یک خبرنگار : بله، سیل داره به طرفمون میاد... = آخرین کلمات یک خلبان : ببینم چرخها باز شدند یا نه؟ = آخرین کلمات یک داور فوتبال : نخیر آفساید نبود! = آخرین کلمات یک دربان : مگه از روی نعش من رد بشی... = آخرین کلمات یک دوچرخه سوار : نخیر تقدم با منه! = آخرین کلمات یک دیوانه : من یه پرنده ام! = آخرین کلمات یک شکارچی : مامانت کجاست کوچولو؟... = آخرین کلمات یک غواص : نه این طرفها کوسه وجود نداره... = آخرین کلمات یک فضانورد : برای یک ربع دیگه هوا دارم... = آخرین کلمات یک قصاب : اون چاقو بزرگه رو بنداز ببینم... = آخرین کلمات یک قهرمان : کمک نمیخوام، همه اش سه نفرند... = آخرین کلمات یک کارآگاه خصوصی : قضیه روشنه، قاتل شما هستید! = آخرین کلمات یک کامپیوتر : هارددیسک پاک شده است... = آخرین کلمات یک گروگان : من که میدونم تو عرضه ی شلیک کردن نداری... = آخرین کلمات یک متخصص آزمایشگاه : این آزمایش کاملاً بی خطره... = آخرین کلمات یک متخصص خنثی کردن بمب: این سیم آخری رو که قطع کنم تمومه... = آخرین کلمات یک معلم رانندگی : نگه دار! چراغ قرمزه! = آخرین کلمات یک ملوان: من چه می دونستم که باید شنا بلد باشم؟ = آخرین کلمات یک ملوان زیردریایی: من عادت ندارم با پنجره بسته بخوابم 13 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ فک میکنید آخرین حرف شما چی باشه؟ 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ من میگم من میرم ولی به بچه های نو اندیش بگین یادم باشید 4 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ قبل از مرگت اینقدر میخندی؟ 1 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ من میگم من میرم ولی به بچه های نو اندیش بگین یادم باشید حالا بعده 120سال اگه ما خودمون زنده بودیم چشم به یاده توام هستیم ابجی شقی 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ من فکر می کنم این باشه ... ماشین نمیاد ... می تونیم رد شیم ... 3 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ یعنی فک میکنی تصادف کنی؟؟؟ واای خدا نکنه 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ کی میدونه کی میمیره که بدونه قبلش چی میگه!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ من میگم تو رو خدا گریه نکنین تحملشو ندارم 3 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ کی میدونه کی میمیره که بدونه قبلش چی میگه!!!!!!!!!!!!!!!!!! خوب مگه اونا که این حرفا رو زدنو مردن میدونستن میخوان بمیرن؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ خوب گریشون میاد دیگه ............. تازه گریه کجاش بده؟ پیامبر بود کی بود گفتش که جوری زندگی کنید که بعد از مرگ براتون گریه کنن حداقل 40 نفر 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ خوب مگه اونا که این حرفا رو زدنو مردن میدونستن میخوان بمیرن؟؟؟؟ بعضی آدمای خاص می دونن کی می خوان بمیرن البته نوع مردنش هم مهمه ها مثلا یکی تیر بخوره تو قلبش خوب میدونه می خواد بمیره دیگه....نمیدونه؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ بعضی آدمای خاص می دونن کی می خوان بمیرن البته نوع مردنش هم مهمه ها مثلا یکی تیر بخوره تو قلبش خوب میدونه می خواد بمیره دیگه....نمیدونه؟؟؟ من فکر میکنم این جملاتی که گفته شده توسط شخص ناظر بر صحنه مرگ نوشته شده ...:JC_thinking: این جملات قبل از اتفاق افتادن حادثه ست ... 2 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ اصلا بابا اصلا این متن و ردک کردی ؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ من فکر میکنم این جملاتی که گفته شده توسط شخص ناظر بر صحنه مرگ نوشته شده ...:JC_thinking: این جملات قبل از اتفاق افتادن حادثه ست ... خوب اینا که جنبه طنز داره ولی پرسید شما چی میگین قبل از مرگ منم گفتم اصلا بابا اصلا این متن و ردک کردی ؟؟؟؟ یعنی می خوای بگی من درک ندارم؟ 2 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ نهههههههههه خدا مرگم بده نه ولی اینا مثلا اون جلاد میره ببینه چرا تیغ گیوتین چرا کل شده بعد سر خودش به باد میره اونم نمیدونسته که قراره بمیره حالا من میگم مثلا شما فک میکنید چرا میمیرید اخرین حرفتون چیه؟ کشتیییییییییییی منوووو 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ نهههههههههه خدا مرگم بده نه ولی اینا مثلا اون جلاد میره ببینه چرا تیغ گیوتین چرا کل شده بعد سر خودش به باد میره اونم نمیدونسته که قراره بمیره حالا من میگم مثلا شما فک میکنید چرا میمیرید اخرین حرفتون چیه؟ کشتیییییییییییی منوووو خدا نکنه منم فکر کنم توی ی تاپیک شرکت میکنم بعد زننده تاپیک میاد منو میکشه......!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ آفرین دقیقا همینه زدی به هدف 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده