رفتن به مطلب

چرا اینطوریه؟

ارسال های توصیه شده

داشتم فکر میکردم اگه یه روز برم یه کشور اروپایی چطور زندگی میکنم؟

نا خود آگاه گفتم مصارفم بهینه میشه ....تو آب ...تو برق...گاز ....مخارجم

قوانینو بیشتر رعایت میکنم ....حتی قانون کپی رایت!!

جالب بود برام که چرا باید اونجا ایده آل زندگی کنم و اینجا با وجود اینکه میتونم ولی بازم ....

شاید این باور رو داریم که اینجا ایده آل ما نیست ....:hanghead:

به هرحال یه حس شرمندگی بهم دست داده الان خواستم باهم تو این حس شریک بشیم:ws3:

شایدم شما اینطوری نیستین .....

اینم برا خالی نبودن عریضه:

به گزارش ریالفا اگرچه قیمت هر لیتر بنزین در کشوری مثل هلند 2.09 دلار است، اما هزار لیتر در سال برای یک هلندی، تنها 5.3 درصد از سرانه وی را هزینه می کند. در مقابل، در کشوری مثل ترکیه با قیمت بنزین مشابه هلند، یعنی 2.32 دلار برای هر لیتر مردم برای خرید همان اندازه بنزین درسال باید چیزی حدود 20.7 درآمد خود را هزینه کنند.

ظاهرا، قیمت بنزین در زامبیا از پرتغال ارزان تر است، چراکه مردم پرتغال، بنزین را به قیمت هر لیتر 1.89 دلار و مردم زامبیا، هر لیتر بنزین را به قیمت 1.49 دلار خریداری می کنند. اما این قیمت ها (در مصرف میانگین یعنی سالانه هزار لیتر) به ترتیب در پرتغال حدود 8.6 درآمد سرانه مردم و در زامبیا، همین میزان بنزین برابر 99.3 درصد از درآمد سرانه یک شهروند این کشور است!

• Like 15
لینک به دیدگاه

شما خودتونو زدید به خواب

کل انبیا وائمه وادمای متفکر قرن نوزده وبیست ارزو دارن بیان تو این دوره تاریخی خاص تو کشور ما زندگی کنن شما میخواین پاشین برین اونور دنیا که چی؟

خوشی بدجوری ته دلتونو زده ها

• Like 8
لینک به دیدگاه
شما خودتونو زدید به خواب

کل انبیا وائمه وادمای متفکر قرن نوزده وبیست ارزو دارن بیان تو این دوره تاریخی خاص تو کشور ما زندگی کنن شما میخواین پاشین برین اونور دنیا که چی؟

خوشی بدجوری ته دلتونو زده ها

:ws52:

کشور شما کجاست؟!

• Like 2
لینک به دیدگاه
:ws52:

کشور شما کجاست؟!

کشور ما فعلا جمهوری اسلامی ایران میباشد! که رییس جمهور محترمش ! درگفتگویی اعلام کردند همه انبیا وائمه الهی ارزو داشتند دریک چنین دوره ای زندگی کنند که توجه کامل الهی مشمول حال بندگانش شده است!!

• Like 8
لینک به دیدگاه
کشور ما فعلا جمهوری اسلامی ایران میباشد! که رییس جمهور محترمش ! درگفتگویی اعلام کردند همه انبیا وائمه الهی ارزو داشتند دریک چنین دوره ای زندگی کنند که توجه کامل الهی مشمول حال بندگانش شده است!!

خدائی چنین چیزی رو گفته؟؟؟؟؟؟؟

استخفرالله

• Like 3
لینک به دیدگاه

ایشون درست گفته منم همین حسو دارم انبیا و ائمه الهی که جای خود داره

• Like 3
لینک به دیدگاه
خدائی چنین چیزی رو گفته؟؟؟؟؟؟؟

استخفرالله

یعنی تو صحت حرفای این بزرگوار شک داری !!!!

وای بر تو ، وای بر تو

زود طلب مغفرت کن تا در دوزخ گرفتار نشدی ... ایشان امین ملت و کشورن

باور نداری ؟ زنگ بزن از 118 بپرس:ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه
حالا یعنی ما که تو این دوره از زمان هستیم خیلی باید شاکر باشیم؟؟؟

خدایاااااااااا توبه

درود بر تو هم اکنون یک قدم به بهشت برین نزدیک تر شدی

پاداش این استغفار آجری است که برای خانه ات در بهشت مزین به نام رییس جمهور:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

اگه در مورد بنزین حساب کنیم چون مردم اینجا هیچ تفریحی ندارن .

چرخیدن تو خیابون یکی از تفریحاتشون محسوب میشه ...

بقیه چیزها هم به همین صورت ...

تو ایران زیادن کسایی که درآمدشون خرج خورد و خوراکشونو نمیده حالا بخوان مثلاً کپی رایتم رعایت کنن ...:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه

وا حیرتا !!!

:w58::w58::w58:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...