Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ سلام :icon_gol: سری ششم مسابقه طراح برتر هفته نسبت به دوره های قبلی با کمی تغییرات آغاز میشه ..... در سری های قبلی، با منظور ما در مورد اینکه از آموزش ها فقط به عنوان ایده استفاده کنند و یا در نظر سنجی ها فاکتور های درست و مهم در انتخاب طرح برتر با پیش بینی ها پیش نرفت و این رویه با مشکلاتی روبه رو شد .... برای رفع این مشکل تصمیم گرفتیم ادغام آموزش داشتیم به این ترتیب که : حدود دو و یا سه آموزش رو برای مسابقه هر هفته به عنوان آموزش هایی که مسابقه بر پایه اونها اجرا میشه در نظر میگیریم و دوستانی که طرحشون رو ارائه میدند باید از ادغام همه ی آموزشهای انتخاب شده برای مسابقه، یک طرح رو ارائه بدند .......... دوستانی که مایل به شرکت در مسابقه هستند باید با توجه به آموزش هایی که در تاپیک های آموزش: چرخاندن متن دور اشکال سه بعدی و آموزش: - photo shop - A Slick Supernatural Text Effect گذاشته شده طرحی رو بزنند لطفا قوانین رو که در تاپیک اطلاع رسانی گفته شده رعایت کنید لطفا از اسم و یا نام کاربریتون برای شرکت در مسابقه و ایجاد طرح استفاده نکنید 8 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ چرا من این تاپیکو الآن دیدم؟ :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ چرا من این تاپیکو الآن دیدم؟ :icon_pf (34): :banel_smiley_4: پس کی باید میدیدی؟ 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4:پس کی باید میدیدی؟ همون موقع که تاپیک زده شد ... نه یه ساعت بعدش که ... 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ تاپیک بیا بالا :girlhi: 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ من هنوز ایده ای به ذهنم نرسیده ... متنمو دور چی بچرخونم خوب میشه؟ :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ من هنوز ایده ای به ذهنم نرسیده ... متنمو دور چی بچرخونم خوب میشه؟ :JC_thinking: میتونی نچرخونیش :JC_thinking: یه کار دیگه کنی با استفاده از آموزشه :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ آهان ... مسیر بدم؟ مثلاً خطوط موج دار ... بعد متنمو بنویسم ... 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ تاپیک بیا بالا :girlhi: تاپیک چخه پایین. :w00: 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ تاپیک چخه پایین. :w00: :w589: 3 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ به نظرتون سخت نشده؟؟؟؟ و گنگ تر نشده؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ به نظرتون سخت نشده؟؟؟؟ و گنگ تر نشده؟؟؟ چرا سخت تر ؟ الان بچه ها یی که کاراشونو دادند خوب بوده چون ادغام دوتا تاپیکه ؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده