سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ منم نظر بدهیَم ؟؟ به نظر منم تنها ایراد کارات اینه که کارت حالت اسکیسی نداره.وتاسه اسکیسی شدن بهتره با روان نویس یکم کارتو شلوخ کنی خط ها از هم رد بشن و یا همون چیزی که ونوس در مورد درختها گفت ... یکمم باید با جسارت بیشتری خط بکشی تا کارت از نقاشی فاصله بگیره و به سمت اسکیسی شدن بره 1 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ سلام بچه ها من به کمک احتیاج دارم. مشق اسکیس بهم بدید.باید خیلی دستم قوی شه و طرح زیاد کارکنم.بهمن ماه آزمون دارم 1 لینک به دیدگاه
Lam soo 679 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۱ نمونه کار با مقوا رنگی (سری1 ) کار استادم خانم مهندس عموییان 5 لینک به دیدگاه
پری آسمان 171 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۱ خيلي خيلي عاليه ممنونم كه اين تاپيك رو گذاشتين 2 لینک به دیدگاه
aynaz s 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام پونه جون .کارات خیلی قشنگن و ممنون که اطلاعاتت رو در اختیار ماها گذاشتی. من واسه درسه طراحی معماری پروژه که باید تحویل بدم باید کاملا راندو شده باشه و چون خیلی وارد نیستم ترجیح میدم با مداد رنگی کار کنم .میشه راهنمایی کنید . ممنون میم عزیزم 1 لینک به دیدگاه
alirezadaliri 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام خانوم پونه احیانا استادتون وحید بشیر نژاد نیست؟ اتلیه اش هم که تو قیطریه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده