dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ اینا با ماژیک : [/img] [/img] 2 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ جلسه 7 : تو این جلسه بیشتر راندو کردیم و درس خاصی داده نشد این دو تا کار رو استاد راندو کرد [/img] 3 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ اینها هم کار راندو من هست : [/img] 3 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ جلسه هشت : شیت بندی درسنامه همه نکات توش نوشنه شده ، سوالی بود بپرسید 3 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ این هم کارهای شیت بندی من ( طرح دومی رو از نت در آوردم ولی خودم دوباره کشیدم از بیخ ) [/img] 3 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ این ها هم یکسری کارهای راندو استاد و بچه های دیگه که میان این آتلیه : [/img] 4 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ اینم کار تمرین خودم هست که باید رو قسمتهای داده شده کار میگردیم : 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ دستتون درد نکنه پونه جان رضایی راد خیلی خوب شده مرسی:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ خواهش حالا چرا اینقد اسمو کامل نوشتی ؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ پونه جان من همه کارهاتو دیدم. واقعا خسته نباشی. آدم باید علاقه داشته باشه تا بتونه اینطوری کار کنه. به نظر میرسه که یه مقداری از اینکه قلم رو راحت بگیری دستت هراس داری. خط هات خیلی منطمه. ضمن اینکه کار با ماژیکت خیلی بهتر از کار با مدادرنگیته. باید رو مدادرنگی بیشتر کار کنی توی راندوی درخت از فرمول WM نا منظم استفاده کن. راندوی درخت نباید اصلا منظم باشه! کلا خسته نباشی. 5 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ خواهش حالا چرا اینقد اسمو کامل نوشتی ؟؟؟ آخه تو اون پست که عکس گرفته بودی از کارات زیر برگه اسمتو نوشته بودی منم دیدم فامیلیتو خواستم بگم چقدر با دقت به کارات نگاه میکنم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ آفرین پونه جون، هر دفعه داره کارات بهتر میشه کاشکی یکم تو کارای راندوت با ماژیک -، با راپید یا مدادرنگی کار میکردی روش تا از حالت خامی در بیاد، مثلا تو بعضی کارا تو درختا فقط رنگ نذاشتی و با راپید هم حالت برگ و اینارو نشون دادی که خیلی خوبه،اما تو بعضی کارا اینکارو نکردی،خوبه رو اونا هم کار بشه، هاشور اینا هم کار رو خیلی خوشکل میکنه لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ پونه جان من همه کارهاتو دیدم. واقعا خسته نباشی. آدم باید علاقه داشته باشه تا بتونه اینطوری کار کنه. به نظر میرسه که یه مقداری از اینکه قلم رو راحت بگیری دستت هراس داری. خط هات خیلی منطمه. ضمن اینکه کار با ماژیکت خیلی بهتر از کار با مدادرنگیته. باید رو مدادرنگی بیشتر کار کنی توی راندوی درخت از فرمول WM نا منظم استفاده کن. راندوی درخت نباید اصلا منظم باشه! کلا خسته نباشی. مرسی بله خیلی منظم بودن تو کارام هست آخه عادت دارم تو کارام ظریف باشم و دقیق ، میدونم اینجا باید دست رو آزادانه حرکت بدم ولی واقعا میترسم بد بشه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 به نظرتون چیکار کنم ؟؟؟ یه سوال دیگه هم دارم .... ببخشید من تازه واردم ..... این فرمول WM نا منظم که گفتید چیه ؟؟؟ میشه توضیح بدید ؟؟:thk: بازم مرسی دوستم :w72: 1 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ آفرین پونه جون، هر دفعه داره کارات بهتر میشه کاشکی یکم تو کارای راندوت با ماژیک -، با راپید یا مدادرنگی کار میکردی روش تا از حالت خامی در بیاد، مثلا تو بعضی کارا تو درختا فقط رنگ نذاشتی و با راپید هم حالت برگ و اینارو نشون دادی که خیلی خوبه،اما تو بعضی کارا اینکارو نکردی،خوبه رو اونا هم کار بشه، هاشور اینا هم کار رو خیلی خوشکل میکنه مرسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسیییییییییییییییییییییییییی:mbj6ivxkw3ccem7bie7 چشم حتما امتحان میکنم 1 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ سلام پونه جون کارات قشنگه فقط یه کمی باید از اونهمه منظم بودن در بیاد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده