dp_poone 1932 ارسال شده در 14 آبان، 2012 جلسه 7 : تو این جلسه بیشتر راندو کردیم و درس خاصی داده نشد این دو تا کار رو استاد راندو کرد [/img] 3
dp_poone 1932 ارسال شده در 14 آبان، 2012 جلسه هشت : شیت بندی درسنامه همه نکات توش نوشنه شده ، سوالی بود بپرسید 3
dp_poone 1932 ارسال شده در 14 آبان، 2012 این هم کارهای شیت بندی من ( طرح دومی رو از نت در آوردم ولی خودم دوباره کشیدم از بیخ ) [/img] 3
dp_poone 1932 ارسال شده در 14 آبان، 2012 این ها هم یکسری کارهای راندو استاد و بچه های دیگه که میان این آتلیه : [/img] 4
dp_poone 1932 ارسال شده در 14 آبان، 2012 اینم کار تمرین خودم هست که باید رو قسمتهای داده شده کار میگردیم : 2
.Apameh 25173 ارسال شده در 14 آبان، 2012 دستتون درد نکنه پونه جان رضایی راد خیلی خوب شده مرسی:hapydancsmil:
Neutron 60966 ارسال شده در 14 آبان، 2012 پونه جان من همه کارهاتو دیدم. واقعا خسته نباشی. آدم باید علاقه داشته باشه تا بتونه اینطوری کار کنه. به نظر میرسه که یه مقداری از اینکه قلم رو راحت بگیری دستت هراس داری. خط هات خیلی منطمه. ضمن اینکه کار با ماژیکت خیلی بهتر از کار با مدادرنگیته. باید رو مدادرنگی بیشتر کار کنی توی راندوی درخت از فرمول WM نا منظم استفاده کن. راندوی درخت نباید اصلا منظم باشه! کلا خسته نباشی. 5
.Apameh 25173 ارسال شده در 14 آبان، 2012 خواهش حالا چرا اینقد اسمو کامل نوشتی ؟؟؟ آخه تو اون پست که عکس گرفته بودی از کارات زیر برگه اسمتو نوشته بودی منم دیدم فامیلیتو خواستم بگم چقدر با دقت به کارات نگاه میکنم 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 15 آبان، 2012 آفرین پونه جون، هر دفعه داره کارات بهتر میشه کاشکی یکم تو کارای راندوت با ماژیک -، با راپید یا مدادرنگی کار میکردی روش تا از حالت خامی در بیاد، مثلا تو بعضی کارا تو درختا فقط رنگ نذاشتی و با راپید هم حالت برگ و اینارو نشون دادی که خیلی خوبه،اما تو بعضی کارا اینکارو نکردی،خوبه رو اونا هم کار بشه، هاشور اینا هم کار رو خیلی خوشکل میکنه
dp_poone 1932 ارسال شده در 15 آبان، 2012 پونه جان من همه کارهاتو دیدم. واقعا خسته نباشی. آدم باید علاقه داشته باشه تا بتونه اینطوری کار کنه. به نظر میرسه که یه مقداری از اینکه قلم رو راحت بگیری دستت هراس داری. خط هات خیلی منطمه. ضمن اینکه کار با ماژیکت خیلی بهتر از کار با مدادرنگیته. باید رو مدادرنگی بیشتر کار کنی توی راندوی درخت از فرمول WM نا منظم استفاده کن. راندوی درخت نباید اصلا منظم باشه! کلا خسته نباشی. مرسی بله خیلی منظم بودن تو کارام هست آخه عادت دارم تو کارام ظریف باشم و دقیق ، میدونم اینجا باید دست رو آزادانه حرکت بدم ولی واقعا میترسم بد بشه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 به نظرتون چیکار کنم ؟؟؟ یه سوال دیگه هم دارم .... ببخشید من تازه واردم ..... این فرمول WM نا منظم که گفتید چیه ؟؟؟ میشه توضیح بدید ؟؟:thk: بازم مرسی دوستم :w72: 1
dp_poone 1932 ارسال شده در 15 آبان، 2012 آفرین پونه جون، هر دفعه داره کارات بهتر میشه کاشکی یکم تو کارای راندوت با ماژیک -، با راپید یا مدادرنگی کار میکردی روش تا از حالت خامی در بیاد، مثلا تو بعضی کارا تو درختا فقط رنگ نذاشتی و با راپید هم حالت برگ و اینارو نشون دادی که خیلی خوبه،اما تو بعضی کارا اینکارو نکردی،خوبه رو اونا هم کار بشه، هاشور اینا هم کار رو خیلی خوشکل میکنه مرسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسیییییییییییییییییییییییییی:mbj6ivxkw3ccem7bie7 چشم حتما امتحان میکنم 1
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 16 آبان، 2012 سلام پونه جون کارات قشنگه فقط یه کمی باید از اونهمه منظم بودن در بیاد 2
ارسال های توصیه شده