dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ یک نکته ای که بهتره تو راندو بکار بگیرید در قسمتهایی که اتصال به دیوارهایی هست که ما نمی بینیم را با خطوط قوی تری نشان میدیم 6 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ جلسه چهارم : پس زمینه برای پس زمینه ابتدا باید یکی اط حالات زیر رو در نظر بگیریم 1 ) پرسپکتیو داخلی .... > دیوار ( پرده ی تصویر ) 2) پرسپکتیو ناظر ......... > آسمان 3)پرسپکتیو پرنده ......... > زمین ، کوه ، ساختمان فلش ها نشان می دهند که در هر نوع پرسپکتیو برای زمینه چه چیزی رو کار کنیم 4 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ طراحی فونت یک سری ایده برای کار فونت 3 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ و اینم کارای افتضاحه فونتم [/img] 4 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ جلسه پنجم : بافت و سایه درسنامه ی بافت نیاز به توضیح نداره اونایی هم که توضیح داره خود استاد بالاش نوشته در اینجا یکسری اط بافت های متداول رو آموزش داده [/img] 3 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ به سایه ها و بازتاب در این قسمت ها توجه کنید [/img] 3 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ به طور کلی میتوانیم سایه ها و بازتاب ها رو با ایجاد تراکم ( کم و زباد کردن فواصل خطوط) نشان بدیم .... دفت کنید کاملا تو شکل ها معلومه 1 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ درسنامه های سایه ها و تمرینشون توی یک صفحه بود و منم تمریناشو به طور افتضاح حل کردم ( آخه مهمون داشتم وقت نکردم ) حالا شما درسنامشو نگاه کنید آخه بدبختی اینجاس که خوباشو هم استاد برداشت الان افتضاحاش مونده [/img] 4 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ بعد اینا هم یک کار داد که راندو کنیم که اینم زیاد خوب از آب در نیومد آخه همشونو گذاشتم واسه روز آخر فقط واسه اینکه کاری کرده باشم و دست خالی نرم کارا رو انجام دادم 5 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ تمرین : در کادر بندی زیر موارد گفته شده را انجام دهید : قسمت الف یک باغچه است که در قسمت های 1 و 2 درخت کشیده شود قسمت ب یک وسیله نقلیه شخصی قسمت ج یک وسیله نقلیه عمومی قسمت د یک ساختمان 3 طبقه قسمت ه یک ساختمان 5 طبقه و در نقطه 3 یک علائم شهری 4 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ و اینم کار من البته استاد گفت دوباره یه کار دیگه بکشم و راندو کنم 4 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ بعدم یکسری ایراد های کلی تو کار هممون گفت : 4 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ در ادامه هم چندتا کار تک رنگ و تونالیته ی یک رنگ رو کار کرد [/img] 3 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ اینم کار تک رنگ من ، با جیغ ترین رنگ ممکن ولی استاد خوشش اومد 5 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ دوتا نمونه کار تک رنگ هم برای کارای ایزومتریک نشان داد که علاوه بر کار رنگ فضا سازی دورش هم باید کار شه که تمرین جلسه بعد هست و این نمونه کاراس [/img] 4 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ اینها تمرین های پشت زمینه هست که خودم کار کردم : اینا با لوازم آرایشه : [/img] 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده