* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ خب ایرادی نداره کارت؛ خیلییی خوفه اما به نظرم تنه ی درخت رو خطشو خیلی صاف میکشی , بافتشو خوب نشون نمیدی؛ تو نمونه ای که داشتی همینطوری بودن ؟ لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ خب ایرادی نداره کارت؛ خیلییی خوفه اما به نظرم تنه ی درخت رو خطشو خیلی صاف میکشی , بافتشو خوب نشون نمیدی؛ تو نمونه ای که داشتی همینطوری بودن ؟ الان فقط بافت برگها مهم بود چیزی فعلا نگفته حالا ساعت 3 تا 7 کلاس دارم هرجی گفت میام میذارم :2i1d1co::girl_yes2: 1 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ اونروز یادم رفت صفحه آخر رو هم بذارم البته چنگی به دل نمیزنه 4 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ جلسه دوم : راندو در پلان : استاد اول این کار رو داد و گفت توی 10 مین با هرچی میخواید رنگ کنید نتیجه کار من که افتضاح شد:icon_pf (34):استاد حدود دویست سیست تا ازش ایراد گرفت :cryingf: انقدر افتضاحه روم نمیشه بذارم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ از اونجایی که حود استاد نمونه و درسنامه این جلسه رو از صفحه های کتاب لین گذاشت منم همین کار رو می کنم ولی از کتاب ترجمه شدش [/img] [/img] [/img] 5 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ و این صفحه ها رو هم به عنوان نمونه کار نشان داد : [/img] 5 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ بعدش خودش این تکنیکارو روی سه مدل کار اجرا کرد 1) راندو با ماژیک : [/img] 3)راندو با ذغال 5 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ یک نکته مهم:Laie_28: در این کارها این هستش که برای به کار نشستن کار یهتره از سایه کمک بگیریم . پس قبل از شروع یک زاویه ی دلخواه رو واسه ی همه ی سایه ها استفاده می کنیم 4 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ بعد از این به ما گفت در 10 مین با توجه به این نکته ها دوباره راندو کنیم .... (البته تمام نشد تو این مدت .... ) و نتیجش شد این .... 5 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ تمرین این هفته هم اینه که این پلان رو که داده 6 مدل راندو کنیم 1) با ماژیک 2) با راپید 3) با مداد رنگی 4) با سیاه قلم یا ذغال 5) با جوهر سپیا 6) با وایتکس البته این تکنیکارو چون قبلا کار کرده بودیم طیاد توضیح نداد اگر هر کدوم از این تکنیک هارو کسی خواست می توانم واسش توضیح بدم 3 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ بلاخره این کارارو هم کردم البته چندتا طرح دیگه هم داده بودند برای راندو (استاد من کارای کتاب لین رو واسه راندو به ما می ده ) تکنیک راپید [/img] تکنیک سیاه قلم [/img] ایراد و نظر فراموش نشه 5 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ اینم مال نما و پرسپکتیو داخلی و خارجی . البته زیاد خوب نشدن تکنیک مداد رنگی [/img] تکنیک مدادرنگی [/img] تکنیک مدادرنگی [/img] اصلا خوب نشدن 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ بلاخره این کارارو هم کردم البته چندتا طرح دیگه هم داده بودند برای راندو (استاد من کارای کتاب لین رو واسه راندو به ما می ده ) تکنیک راپید تکنیک سیاه قلم خیلی خوب شده ؛آورین ؛ فکر کنم یکم بیشتر رو کفسازیشون کار کنی و سایه روشن بدی قشنگتر بشه لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ خیلی خوب شده ؛آورین ؛ فکر کنم یکم بیشتر رو کفسازیشون کار کنی و سایه روشن بدی قشنگتر بشه چشم دوباره می کشم .... بلاخره ایراد گرفتی :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ اینم جلسه ی جدید : جلسه سوم : این قسمت اول رو که مطمئنا می دونید فقط نکته مهمش تیکه پایینشه . که نسبت رنکها رو میگه 4 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ در این قسمت دو نوع بافت رو برای استفاده در کف ( و حتی سقف و دیوار و شیشه ) آموزش داده شده که به نظرم شکل واضحه نیازی به توضیح نداره خطوط مورب حالت انعکاس رو نشان میده 3 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ اگر عکس رو بچرخونیم مثل دیوار میشه 4 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ حال میتونیم روی شیشه همین بافت رو انجام بدیم و روش طرح پنجره رو بندازیم نکته : ابن بافت رو می توانیم روی شیشه های قوس دار یا مورب هم به صورت زیر به کار ببریم 4 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ برای اینکه کمی به سه بعد نزدیکش کنیم سایه رو توی کار میاریم که درسنامش تو عکس بالایی هست یه نکته دیگه هم هست که اگه روی زمین گذاشتیم و انعکاس داشت ( مثلا کاشی بود ) همان شکل خودمون رو معکوس روی زمین میاریم ( به همون اندازه ) اگرم مثل موکت انعکاس نداشت که هیچ ولی اگر در کنار همون مکت استخری بود ، مثل قبلی معکوس شکل رو کشیده و جاهایی که تو آب افتاد رو پررنگ می کنیم ( تو عکس بالایی هست ) 3 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ اینم کار خودم که سر کلاس انجام دادم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده