* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 16 مهر، 2012 خب ایرادی نداره کارت؛ خیلییی خوفه اما به نظرم تنه ی درخت رو خطشو خیلی صاف میکشی , بافتشو خوب نشون نمیدی؛ تو نمونه ای که داشتی همینطوری بودن ؟
dp_poone 1932 ارسال شده در 16 مهر، 2012 خب ایرادی نداره کارت؛ خیلییی خوفه اما به نظرم تنه ی درخت رو خطشو خیلی صاف میکشی , بافتشو خوب نشون نمیدی؛ تو نمونه ای که داشتی همینطوری بودن ؟ الان فقط بافت برگها مهم بود چیزی فعلا نگفته حالا ساعت 3 تا 7 کلاس دارم هرجی گفت میام میذارم :2i1d1co::girl_yes2: 1
dp_poone 1932 ارسال شده در 19 مهر، 2012 اونروز یادم رفت صفحه آخر رو هم بذارم البته چنگی به دل نمیزنه 4
dp_poone 1932 ارسال شده در 19 مهر، 2012 جلسه دوم : راندو در پلان : استاد اول این کار رو داد و گفت توی 10 مین با هرچی میخواید رنگ کنید نتیجه کار من که افتضاح شد:icon_pf (34):استاد حدود دویست سیست تا ازش ایراد گرفت :cryingf: انقدر افتضاحه روم نمیشه بذارم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 4
dp_poone 1932 ارسال شده در 19 مهر، 2012 از اونجایی که حود استاد نمونه و درسنامه این جلسه رو از صفحه های کتاب لین گذاشت منم همین کار رو می کنم ولی از کتاب ترجمه شدش [/img] [/img] [/img] 5
dp_poone 1932 ارسال شده در 19 مهر، 2012 بعدش خودش این تکنیکارو روی سه مدل کار اجرا کرد 1) راندو با ماژیک : [/img] 3)راندو با ذغال 5
dp_poone 1932 ارسال شده در 19 مهر، 2012 یک نکته مهم:Laie_28: در این کارها این هستش که برای به کار نشستن کار یهتره از سایه کمک بگیریم . پس قبل از شروع یک زاویه ی دلخواه رو واسه ی همه ی سایه ها استفاده می کنیم 4
dp_poone 1932 ارسال شده در 19 مهر، 2012 بعد از این به ما گفت در 10 مین با توجه به این نکته ها دوباره راندو کنیم .... (البته تمام نشد تو این مدت .... ) و نتیجش شد این .... 5
dp_poone 1932 ارسال شده در 19 مهر، 2012 تمرین این هفته هم اینه که این پلان رو که داده 6 مدل راندو کنیم 1) با ماژیک 2) با راپید 3) با مداد رنگی 4) با سیاه قلم یا ذغال 5) با جوهر سپیا 6) با وایتکس البته این تکنیکارو چون قبلا کار کرده بودیم طیاد توضیح نداد اگر هر کدوم از این تکنیک هارو کسی خواست می توانم واسش توضیح بدم 3
dp_poone 1932 ارسال شده در 21 مهر، 2012 بلاخره این کارارو هم کردم البته چندتا طرح دیگه هم داده بودند برای راندو (استاد من کارای کتاب لین رو واسه راندو به ما می ده ) تکنیک راپید [/img] تکنیک سیاه قلم [/img] ایراد و نظر فراموش نشه 5
dp_poone 1932 ارسال شده در 21 مهر، 2012 اینم مال نما و پرسپکتیو داخلی و خارجی . البته زیاد خوب نشدن تکنیک مداد رنگی [/img] تکنیک مدادرنگی [/img] تکنیک مدادرنگی [/img] اصلا خوب نشدن 4
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 21 مهر، 2012 بلاخره این کارارو هم کردم البته چندتا طرح دیگه هم داده بودند برای راندو (استاد من کارای کتاب لین رو واسه راندو به ما می ده ) تکنیک راپید تکنیک سیاه قلم خیلی خوب شده ؛آورین ؛ فکر کنم یکم بیشتر رو کفسازیشون کار کنی و سایه روشن بدی قشنگتر بشه
dp_poone 1932 ارسال شده در 21 مهر، 2012 خیلی خوب شده ؛آورین ؛ فکر کنم یکم بیشتر رو کفسازیشون کار کنی و سایه روشن بدی قشنگتر بشه چشم دوباره می کشم .... بلاخره ایراد گرفتی :hapydancsmil: 5
dp_poone 1932 ارسال شده در 23 مهر، 2012 اینم جلسه ی جدید : جلسه سوم : این قسمت اول رو که مطمئنا می دونید فقط نکته مهمش تیکه پایینشه . که نسبت رنکها رو میگه 4
dp_poone 1932 ارسال شده در 23 مهر، 2012 در این قسمت دو نوع بافت رو برای استفاده در کف ( و حتی سقف و دیوار و شیشه ) آموزش داده شده که به نظرم شکل واضحه نیازی به توضیح نداره خطوط مورب حالت انعکاس رو نشان میده 3
dp_poone 1932 ارسال شده در 23 مهر، 2012 حال میتونیم روی شیشه همین بافت رو انجام بدیم و روش طرح پنجره رو بندازیم نکته : ابن بافت رو می توانیم روی شیشه های قوس دار یا مورب هم به صورت زیر به کار ببریم 4
dp_poone 1932 ارسال شده در 23 مهر، 2012 برای اینکه کمی به سه بعد نزدیکش کنیم سایه رو توی کار میاریم که درسنامش تو عکس بالایی هست یه نکته دیگه هم هست که اگه روی زمین گذاشتیم و انعکاس داشت ( مثلا کاشی بود ) همان شکل خودمون رو معکوس روی زمین میاریم ( به همون اندازه ) اگرم مثل موکت انعکاس نداشت که هیچ ولی اگر در کنار همون مکت استخری بود ، مثل قبلی معکوس شکل رو کشیده و جاهایی که تو آب افتاد رو پررنگ می کنیم ( تو عکس بالایی هست ) 3
ارسال های توصیه شده