dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ 2)تنه ساقه شاخه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در این قسمت به بررسی قسمت ریشه ( همون قسمت روی زمین ) می پردازیم می توان این قسمت را به صورت قوسی بست و یا به صورت خطهایی مانند امضا تنه را به زمین متصل می کنیم و یا می توان ریشه های آن را رسم نمود مطلب مورد بحث در این قسمت شاخه ها هستند در ابتدا باید دانست هر چه به سوی انتهای شاخه می رویم قطر آنها کمتر میشود نکته دیگر اینکه شاخه های جدید که پدید می آیند هیچگاه روبروی هم رشد نمی کنند و ما باید در رسم های خود به این نکته توجه کنیم 11 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ 3) تناسب تاج با تنه : (اندازه و فرم ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در اینجا فقط تنها نکته این است که باید قسمت بالایی درخت ( تاج ) با قسمت پایینی ( تنه ) تناسب داشته باشد 9 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ حالا ادامه : 4) فرم اولیه : در رسم درختان هیچگاه فرم کلی ما به صورت یک شکل هندسی منظم نیست . پس باید با ایجاد قوسی آن را به واقعیت نزدیک کنیم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نکته : برای اینکه شکل ما از حالت دو بعدی به سه بعدی تبدیل شود . قسمتی را به صورت تیره تر قرار داده که پشت تنه ی اصلی قرار بگیرد ( مانند شکل اول از چپ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (فرم هایی دیگر ) 12 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ 5) اضافه کردن بافت : حال با استفاده از بافت ها در بخش 1 می توان به این فرم ها هویت داد : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام همانطور که در تصویر می بینید چند نکته در بافت زدن رعایت شده : اول اینکه نباید دقیقا روی خط های فرم اولیه حرکت کرد و نیاز است قسمت هایی به داخل حرکت کنیم دوم اینکه نیاز نیست تمامی فرم ما بسته باشد . باز بودن قسمت هایی باعث می شود حس عبور هوا در لابه لای برگ ها تداعی شود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حال برای رسم برگهای درخت کاج و نخل به صورت شکل عمل می کنیم (توضیح بیشتر لازم بود بپرسید ) نکته: در درخت کاخ هر چه به شاخه های بالایی می رویم خمیدگی ما به سمت بالا می رود ( یا به عبارت دیگر اگر آنها را به صورت سبیل فرض کنیم . از سبیل های عادی به سمت سبیل هاثی پوآرویی می رود ) 11 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ 6) درخت بید مجنون : رسم این نوع درخت متفاوت بوده برای رسم برگهای آن که خود به صورت سوزنی های نازک و بلند است به جایش از فرم زیر استفاده می کنیم : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام که به صورت گیره ی سرس هست که لبه های آن برگشته ( خانوما بیشتر با این فرم آشنان ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ و قسمت آخر : 7) راندو با ماژیک :استاد چندتا کار ساده گفت و قرار شد مفصلا جلسه بعدی صحبت کنه : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ تمرین این هفته 50 تا درخت بود که کارای خودمو میذارم و اگر کسی کار میذاره خوشحال می شم کمکم کنه :shad::flowerysmile: مرسی:wubpink: 7 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ تمرین این هفته 50 تا درخت بود که کارای خودمو میذارم و اگر کسی کار میذاره خوشحال می شم کمکم کنه :shad::flowerysmile: مرسی:wubpink: گلم ؛ آموزشت عالی بود؛ دستت مرسی:hapydancsmil: (برا اینکه وسط آموزشت پست اسپم نداده باشم، چند تا هم از کارای خودمو میذارم ) اینم نمونه کارای من؛ ( تو یه تاپیک دیگه گذاشتم،اما چون اینجا درخت بود، اینجا هم میذارم تا پشت هم باشن ) لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ اینم پلان درخت : ( کار کلاس دست آزادمون بود) لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ اینم پلان درخت : ( کار کلاس دست آزادمون بود) مرسی بابت کارا منم دارم 50 تامو میکشم به امید اینکه تمام بشه 5 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ خوب تا الان 36 تا کشیدم ولی زیاد خوب نشدن :viannen_38: یکی بگه تو این هوای بارونی که دل آدم میگیره من چطوری تا شب 50 تا درخت بکشم به ترتیب صفحه هایی که کار کردم میذارم شاید توش پیشرفتی باشه این صفحه اول 4 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ این هم صفحه دوم البته میدونم افتضاحه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ اینم 4 از خودم نا امید شدم هر کاری می کنم خوب نمی شه کارم 6 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ و اینم صفحه 5 :viannen_38: :w74:چرا کارام خوب در نمی یاد لطفا کمکم کنید 5 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ وای تا الان شده 43 تا فقط هفت تا مونده وای خوابم میاد :sleep1: :w74: 5 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ خوب تموم شد کلا اینجا کسی نیست ایرادای منو بگیره فقط همه تشکر می کنن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده