haj morteza 502 ارسال شده در 26 فروردین، 2011 قبل از انقلاب، بعد از بازی تیم کویت با مربیگری زاگالو(مربی مشهور برزیلی) با ایران توی ورزشگاه آزادی و برد ایران، این آهنگ از تلویزیون پخش شده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9
haj morteza 502 مالک ارسال شده در 26 فروردین، 2011 من که ترکیدم از خنده....عجب برنامه ریزی کردن؟؟؟!!! 1
Nightingale 10531 ارسال شده در 26 فروردین، 2011 من که ترکیدم از خنده....عجب برنامه ریزی کردن؟؟؟!!! عجب حرکتی زدند .... زاگالو لولو 1
*FARZANE* 224 ارسال شده در 26 فروردین، 2011 من که ترکیدم از خنده....عجب برنامه ریزی کردن؟؟؟!!! عجب چیزیه! مرتضی اینو از کجا گیر آوردی ؟ واسه سال چنده ؟ اون چهار نفری که همراش میخونن چه جو گرفتته شون.. گرچه الان هم برنامه ریزی شون دسته کمی نداره ! یه آهنگه هست هم واسه فوتبال پخش میکنن هم والیبال و کشتی و ... 1
asal sadra 3752 ارسال شده در 26 فروردین، 2011 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
haj morteza 502 مالک ارسال شده در 27 فروردین، 2011 عجب چیزیه! مرتضی اینو از کجا گیر آوردی ؟ واسه سال چنده ؟ اون چهار نفری که همراش میخونن چه جو گرفتته شون.. گرچه الان هم برنامه ریزی شون دسته کمی نداره ! یه آهنگه هست هم واسه فوتبال پخش میکنن هم والیبال و کشتی و ... همون موقع رفتم و از مسئول استادیوم گرفتم!! البته با کلی بدبختی
*FARZANE* 224 ارسال شده در 27 فروردین، 2011 همون موقع رفتم و از مسئول استادیوم گرفتم!! البته با کلی بدبختی روی این حساب الان باید بابا بزرگ باشی ! :دی
ارسال های توصیه شده