haj morteza 502 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ قبل از انقلاب، بعد از بازی تیم کویت با مربیگری زاگالو(مربی مشهور برزیلی) با ایران توی ورزشگاه آزادی و برد ایران، این آهنگ از تلویزیون پخش شده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
haj morteza 502 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ من که ترکیدم از خنده....عجب برنامه ریزی کردن؟؟؟!!! 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ من که ترکیدم از خنده....عجب برنامه ریزی کردن؟؟؟!!! عجب حرکتی زدند .... زاگالو لولو 1 لینک به دیدگاه
*FARZANE* 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ من که ترکیدم از خنده....عجب برنامه ریزی کردن؟؟؟!!! عجب چیزیه! مرتضی اینو از کجا گیر آوردی ؟ واسه سال چنده ؟ اون چهار نفری که همراش میخونن چه جو گرفتته شون.. گرچه الان هم برنامه ریزی شون دسته کمی نداره ! یه آهنگه هست هم واسه فوتبال پخش میکنن هم والیبال و کشتی و ... 1 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
haj morteza 502 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ عجب چیزیه! مرتضی اینو از کجا گیر آوردی ؟ واسه سال چنده ؟ اون چهار نفری که همراش میخونن چه جو گرفتته شون.. گرچه الان هم برنامه ریزی شون دسته کمی نداره ! یه آهنگه هست هم واسه فوتبال پخش میکنن هم والیبال و کشتی و ... همون موقع رفتم و از مسئول استادیوم گرفتم!! البته با کلی بدبختی لینک به دیدگاه
*FARZANE* 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ همون موقع رفتم و از مسئول استادیوم گرفتم!! البته با کلی بدبختی روی این حساب الان باید بابا بزرگ باشی ! :دی لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ عالی بود همه یه طرف اون 4 تا همخوان هم یه طرف 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده