*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ دو سال پيش رفته بودم مكه...قبل از مراسم احرام بايد ميرفتيم پيش روحاني كاروان تا تلفظ صحيح نماز رو بهمون گوشزد كنه.....خيلي سخت بود. به روحانيمون كه اتفاقا" آدم روشني بود گفتم شما با پير مردا و پيرزنا چطور تلفظ صحيح ياد ميدين؟گفت: زياد باهاشون كار نداريم.نميشه به يارو بعد از مثلا" 50 سال نماز گفت كه تا حالا هر چي خوندي اشتباه بوده.طرف افسردگي ميگيره...خيلي از تصورات غلط رو جامعه و ...بهش دامن ميزنه :gol cheshmak: موافقم:ws2: . پس حاجی هم هستی لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ چرا به Morta میگی مرتضی؟ گير ميديا ميلاد....فكر كنم اسمش مرتضي باشه.از مهندسان به اسم مرتضي مي شناسمش. خب مهم نیت دیگه اقا محسن هر چی بگند باعث افتخار ماست ... مهرزاد هسم ...:icon_gol: دینت چیه؟مگه مسلمان نیستی؟. از نظر شما هر چیزی که بشه مسخره کرد خرافات و هرچیزی که نشه مسخره کرد حقیقته؟ ظاهرا شما با طرز تفکر ایشون اشنایی ندارید ... :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ اسلام به قمه زدن و علم بلند کردن نیست اگر از اسلام قمه زدن و علم بلند کردنو فهمیدی بهت حق میدم مسلمان نباشی گفتم که، بصیرت یک چاشنی نابی است که کمتر انسانی سعادت بهره مندی از آن را دارد. من هم سعادت نظر کردگی اولیای الهی را ندارم،واسه همین برداشت های سطحی میکنم. اونهاییکه لباسی زیبا بر قامت پادشاه عریان میبینند،را خیلی دوست میدارم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده