رفتن به مطلب

شعر فردوسی (شاهر ملی) در وصف اعراب

Hidden

ارسال های توصیه شده

اگه شعر برای فردوسیه من واقعا متاسفم که یه شاهر شهیر یه شعر بگه که توهین به ملتی توش باشه

حتی اگه توهین به اعراب باشه ما هموطن عرب هم داریم

• Like 1
لینک به دیدگاه

یادم رفت بگم

حتی اگه اون موقع این شعر سروده شده و در زملن خودش خیلی به جا هم بوده

نظر من اینکه دوباره رواج دادن اینجور شعرها درست نیست:icon_gol:

لینک به دیدگاه
یادم رفت بگم

حتی اگه اون موقع این شعر سروده شده و در زملن خودش خیلی به جا هم بوده

نظر من اینکه دوباره رواج دادن اینجور شعرها درست نیست:icon_gol:

من که شاهنامه رو زیر و رو کردم این شعر توش نیست . باز هم میگم این شعر رو سر هم بندی کردند !!!:ws46::w00:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من که شاهنامه رو زیر و رو کردم این شعر توش نیست . باز هم میگم این شعر رو سر هم بندی کردند !!!:ws46::w00:

برای اینکه شاهنامه ات زیر نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی چاپ شده. :w16:

شاهنامه اصلی در نسخه روسی آن است.

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام به همه دوستان

یه سوال ؟؟؟

بعد از خوندن شعر به نظرم بعضی جاهاش به هم نمی خورد ، مطلب پیوستگی نداشت .

واسه همین یه سر زدم به شاهنامه ای که دارم ( بر اساس نسخه ژول مل ،انتشارات الهام )

در مورد یزدگرد تو فصل آخرشاهنامه (تقریبا 40 صفحه آخر) اومده .

از ابیات بالا من چند بیت رو پیدا کردم ولی به صورت جداگونه . :ws52:

به نظرم شعر بالا یه جورایی سر هم بندی شده .

اگه شاهنامه دارید نگاه کنید ، خبرشو بهم بدین .

بله همینطوره سرهم بندی شده ست

«دریغ است ایران که ویران شود/کنام پلنگان و شیران شود» مال اولای شاهنامه ست

«چو با تخت منبر برابر شود/همه نام بوبکر و عمر شود» مال آخرای شاهنامه ست؛ قسمت نامۀ رستم فرخزاد

بقیشم نمیدونم

حالا این که خوبه شعرای خود شاعرو پس و پیش کرده واسه خودش یه داستان جدید ساخته :ws3:

تو نت زیاده شعرایی که میگن مال فلانیه، ولی در واقع نیست.. در مورد فردوسی هم یه شعر هست که خیلیم معروفه ولی مال فردوسی نیستش!

دیده بودیم شعر یه نفرو وردارن بگن مال منه

ندیده بودیم شعر خودشونو ببندن به یه نفر دیگه!! :w58:

• Like 3
لینک به دیدگاه
برای اینکه شاهنامه ات زیر نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی چاپ شده. :w16:

شاهنامه اصلی در نسخه روسی آن است.

اگه تونستی تو یه شاهنامه قدیمی این شعر رو پیدا کنی وبگی از کدوم قسمتشه یه جایزه خوب پیش من داری . عکس بگیری که خیلی خوب میشه .

• Like 1
لینک به دیدگاه

واقعا که فعلا که عرب ها از تو امثالت خیلی بهترن عرضه و پولشو داشتن به همه جا رسیدن شما برو ببین قطر یا بحرین کشور های به اون کوچیکی چکار میکنن چه پیشرفتی کردن بعد بیا به حال خودب تاسف بخور همون طور هم که دوستان گفتن این شعر هیچ سندیتی نداره

لینک به دیدگاه

کاش مردم بجای اینکه به ظاهر شعر نیگا کنن و بگن این مال فردوسی هس یا نه یا به اعراب توهین شده یا نه

به عمق فاجعه ای که بر سر فرهنگ ایرانی و هویت ایرانی ما اومده می کردن

• Like 2
لینک به دیدگاه
کاش مردم بجای اینکه به ظاهر شعر نیگا کنن و بگن این مال فردوسی هس یا نه یا به اعراب توهین شده یا نه

به عمق فاجعه ای که بر سر فرهنگ ایرانی و هویت ایرانی ما اومده می کردن

عمق فاجعه یعنی انقدر گم و گوره که با تحریف شعر شاعر بزرگی مثل فردوسی که یکی از ستونهای هویت ملی ماست، باید نشونش بدیم؟! خود شاهنامه مگه چیزی کم داره؟ مگه تاریخ و فرهنگ ما کمبودی داره که بخوایم با دروغ لاپوشونی کنیم؟ نامۀ رستم فرخزاد به نگر من خیلی زیباتر و گویاتره تا این وصله پینه

فردوسی بزرگ (بزرگ به معنای واقعی) خودش میگه:

دروغ آنک بی رنگ و زشت است و خوار

چه از نابکار و چه از شهریار

فردوسی تمام زندگیشو در راه شاهنامه گذاشت... از خیلی چیزا گذشت تا بتونه هویت ایرانو زنده کنه

تحریف یادگار این آدم بزرگ به هر شکلی چه کم و زیاد کردن چه سانسور چه جابجا کردن خوب نیست

سارا جان بزرگترین فاجعه ای که بر سر ما اومده اشاعۀ دروغه... ولی انگار وقتی این دروغ باب میلمونه، اشکالی نداره!! :banel_smiley_4: فاجعه خود ماییم که راه راستو گم کردیم... بی هویتی اینه که..... بگذریم!

• Like 1
لینک به دیدگاه
اگه تونستی تو یه شاهنامه قدیمی این شعر رو پیدا کنی وبگی از کدوم قسمتشه یه جایزه خوب پیش من داری . عکس بگیری که خیلی خوب میشه .

باشه میرم روسیه برات عکس میگیرم میارم. :icon_gol:

در ضمن بنده منظورم الزاما همه اون ابیات خاص نیست،بلکه منظورم این بود که نمیشود به کتابی که زیر نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلـــامی چاپ میشود به عنوان مرجعی معتبر نگاه کرد.

که اگر فردوسی چیزی بر ضد اعراب مهاجم به ایران (نه نژاد و نسل عرب) ، که برای گسترش اسلام ناب محمدی به ایران حمله فرمودند،آن مطلب سانســور نشود.

شما هم اگه تونستی فیلم سخنرانی امام (ره) در بهشت زهرا را به طور کامل واسه ما تو صدا و سیما پخش کنی،منم بهت جایزه میدم.

• Like 3
لینک به دیدگاه
باشه میرم روسیه برات عکس میگیرم میارم. :icon_gol:

در ضمن بنده منظورم الزاما همه اون ابیات خاص نیست،بلکه منظورم این بود که نمیشود به کتابی که زیر نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلـــامی چاپ میشود به عنوان مرجعی معتبر نگاه کرد.

که اگر فردوسی چیزی بر ضد اعراب مهاجم به ایران (نه نژاد و نسل عرب) ، که برای گسترش اسلام ناب محمدی به ایران حمله فرمودند،آن مطلب سانســور نشود.

شما هم اگه تونستی فیلم سخنرانی امام (ره) در بهشت زهرا را به طور کامل واسه ما تو صدا و سیما پخش کنی،منم بهت جایزه میدم.

1. نمی خواد بری روسیه شاهنامه ای که واسه قبل از انقلاب باشه تو کتابخونه ها پیدا میشه . (مگه مثنوی خونده باشی _همین انتشارات به قول شما ااسلامی _ میفهمی که انقدر که شما میگی مورد زیاده و کسی حذفش نکرده . خواستی میل بده چند تاشو عکس بگیرم بفرستم اینجا بزارم شقایق ... .)

2. خودم ته عرب شناسیم (میتونی به کتاب دو قرن سکوت از زرین کوب مراجعه کنی )

3. اما صدا و سیما : منظورت اونجایی که در مورد آب و برق و ... میگه ؟؟؟ چشم اگه رییس اونجا شدم . در ضمن اگر دوستان خیلی طالب سخنان امام خمینی هستند یه سر بزنند به صحیفه امام . لطفا موردی سو استفاده نکنند .

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...