.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ فردوسی از چند قرن پیش چنین روزی رو پیش بینی کرده بود... 1 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ عکس رو ندیدم ... منم با چیز بازش کردم 1 لینک به دیدگاه
Hidden 982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ دوباره اپش کردم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کپی نشد 4 لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ مرسی حمید جان ... جای بسی تامل داشت . 1 لینک به دیدگاه
Hidden 982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ مرسی حمید جان ... جای بسی تامل داشت . :icon_gol: لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ یعنی من کشته مرده ویرایش این تاپیک توسط شقایقم ...... این پیرایشه یا از ته تراشیدن با نمره یک !!!!!! 6 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ :ws28:من فقط ی خط دیدم بریل تایپ کرده بوده فردوسی؟ لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ مرسي....تاسف شاعر يا شاهر؟؟؟!!!!! 1 لینک به دیدگاه
hossein_power85 487 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ سلام به همه دوستان یه سوال ؟؟؟ بعد از خوندن شعر به نظرم بعضی جاهاش به هم نمی خورد ، مطلب پیوستگی نداشت . واسه همین یه سر زدم به شاهنامه ای که دارم ( بر اساس نسخه ژول مل ،انتشارات الهام ) در مورد یزدگرد تو فصل آخرشاهنامه (تقریبا 40 صفحه آخر) اومده . از ابیات بالا من چند بیت رو پیدا کردم ولی به صورت جداگونه . به نظرم شعر بالا یه جورایی سر هم بندی شده . اگه شاهنامه دارید نگاه کنید ، خبرشو بهم بدین . 7 لینک به دیدگاه
hossein_power85 487 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ سلام اون شعری که از فردوسی اورده هیچ سندی نداره . (ابیات از جاهای مختلف شاهنامه سرهم بندی شده .) یه سر به این سایت بزنید : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام واژه پلنگان رو سرچ کنید . (از Cached استفاده کنید تا راحتتر باشید ) شعر هایی که این واژه هست مشاهده میشه . شعری که تو تاپیک اومده جزو هیچ کدوم نیست . 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ یعنی من کشته مرده ویرایش این تاپیک توسط شقایقم ...... این پیرایشه یا از ته تراشیدن با نمره یک !!!!!! این از اولم همینجوری بود اسی شقایق کاریش نکرده :45645: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ یعنی من کشته مرده ویرایش این تاپیک توسط شقایقم ...... این پیرایشه یا از ته تراشیدن با نمره یک !!!!!! عکس باز نمیشد من آپ کردم دوباره گذاشتم دست کاری نکردم 5 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ عکس باز نمیشد من آپ کردم دوباره گذاشتم دست کاری نکردم دستت درد نکنه شقایق ولی هنوزم معلوم نیس همون اولم معلوم نبود لینک گذاشت منم لینکشو تصویری گذاشتم باعث سوتفاهم شده فکرکنم :girl_in_dreams: من پوزش میطلبیم 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ دستت درد نکنه شقایق ولی هنوزم معلوم نیسهمون اولم معلوم نبود لینک گذاشت منم لینکشو تصویری گذاشتم باعث سوتفاهم شده فکر :girl_in_dreams: من پوزش میطلبیم پس چرا من میبینم 1 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ پس چرا من میبینم من دوباره نگاه کردم عکس باز نمیشه مطمنن اسی هم ندیده که اونجوری گفته 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ من دوباره نگاه کردمعکس باز نمیشه مطمنن اسی هم ندیده که اونجوری گفته چرا:JC_thinking::JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ چرا:jc_thinking::jc_thinking: نیدونم بچه ها میگن اگه عکسی اپ میشه خودت میبینی بقیه نمیبینن واسه اینه که تو تو سیستمت سیوش کردی :45645: یا با ***** شکن اومدی اینا ... من نیدونما بچه ها میگن:45645: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده