Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ سوسیالیسم: دو گاو دارید. یکی را نگه میدارید. دیگری را به همسایه خود میدهید. کمونیسم: دو گاو دارید. دولت هر دوی آنها را میگیرد تا شما و همسایهتان را در شیرش شریک کند. فاشیسم: دو گاو دارید. شیر را به دولت میدهید. دولت آن را به شما میفروشد. کاپیتالیسم: دو گاو دارید. هر دوی آنها را میدوشید. شیرها را بر زمین میریزید تا قیمتها همچنان بالا بماند. نازیسم: دو گاو دارید. دولت به سوی شما تیراندازی میکند و هر دو گاو را میگیرد. آنارشیسم: دو گاو دارید. گاوها شما را میکشند و همدیگر را میدوشند. سادیسم: دوگاو دارید. به هر دوی آنها تیراندازی میکنید و خودتان را در میان ظرف شیرها میاندازید. آپارتاید: دو گاو دارید. شیر گاو سیاه را به گاو سفید میدهید ولی گاو سفید را نمیدوشید. دولت مرفه: دو گاو دارید. آنها را میدوشید و بعد شیرشان را به خودشان میدهید تا بنوشند. بوروکراسی: دو گاو دارید. برای تهیه شناسنامه آنها هفده فرم را در سه نسخه پر میکنید ولی وقت ندارید شیر آنها را بدوشید سازمان ملل: دو گاو دارید. فرانسه شما را از دوشیدن آنها وتو میکند. آمریکا و انگلیس گاوها را از شیر دادن به شما وتو میکنند. نیوزلند رای ممتنع میدهد. ایده آلیسم: دو گاو دارید. ازدواج میکنید. همسر شما آنها را میدوشد. رئالیسم: دو گاو دارید. ازدواج میکنید. اما هنوز هم خودتان آنها را میدوشید. انقلابیسم: دو گاو دارید. زشت است شیر گاو ماده را بدوشید فمینیسم: دو گاو دارید. حق ندارید شیر گاو ماده را بدوشید پلورالیسم: دو گاو نر و ماده دارید. از هر کدام شیر بدوشید فرقی نمیکند. لیبرالیسم: دو گاو دارید. آنها را نمیدوشید چون آزادیشان محدود میشود. دموکراسی مطلق: دو گاو دارید. از همسایهها رای میگیرید که آنها را بدوشید یا نه. سکولاریسم: دو گاو دارید. پس به خدا نیازی نیست. 8 لینک به دیدگاه
Hidden 982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ سیاست=کثافت تو سیسات هدف وسیله رو توجیه میکنه هدف هر چی باشه از هر وسیله ای بار رسیدن بهش استفاده میکنی حتی.....:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ تو سیسات هدف وسیله رو توجیه میکنههدف هر چی باشه از هر وسیله ای بار رسیدن بهش استفاده میکنی حتی.....:banel_smiley_52: خب این همه معنی نیست این برداشتی از نوشته های ماکیاولی بیچاره هست که بیشتر درحکومت ها وسیستم های توتالیتر نمود پیدا میکنه والا به نظر من بیشتر از اینکه به مباحث سیاسی بها بدیم یا به مباحثات سیاسی فکر کنیم به اگاهی واگاهی بخشی اگر فکر کنیم نتایجش بیشتر وبهتر خواهد بود 4 لینک به دیدگاه
Hidden 982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ خب این همه معنی نیستاین برداشتی از نوشته های ماکیاولی بیچاره هست که بیشتر درحکومت ها وسیستم های توتالیتر نمود پیدا میکنه والا به نظر من بیشتر از اینکه به مباحث سیاسی بها بدیم یا به مباحثات سیاسی فکر کنیم به اگاهی واگاهی بخشی اگر فکر کنیم نتایجش بیشتر وبهتر خواهد بود میشه بگی چطور آگاهی یا آگاهی بخشی کنیم وقتی همه کر و کور و لال اند؟ 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ کثیف تر از سیاست خودشه سیاست پدر و مادر و بچه نمیشناسه.......... 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ میشه بگی چطور آگاهی یا آگاهی بخشی کنیم وقتی همه کر و کور و لال اند؟ اول به این دوتا سوال جواب بده بقیش رو چشم من درخدمتم شما کروکور ولال هستید؟(لطفا دقیق فکر کنید وجواب بدی...همه جوانب کاررو درنظر بگیرید) ایا شما همه هستید؟ 1 لینک به دیدگاه
Hidden 982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ اول به این دوتا سوال جواب بده بقیش رو چشم من درخدمتم شما کروکور ولال هستید؟(لطفا دقیق فکر کنید وجواب بدی...همه جوانب کاررو درنظر بگیرید) ایا شما همه هستید؟ من نه نیستم اما من چند نفرم؟ مردم چرا دروغ رو راحتر از صداقت قبول میکنند؟ فرضم بر این گرفتیم که ما اگاهی مون رفت بالا در عمل چه کاره ایم؟اینو به من بگو؟ لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ میشه بگی چطور آگاهی یا آگاهی بخشی کنیم وقتی همه کر و کور و لال اند؟ همه؟ 1 لینک به دیدگاه
Hidden 982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ همه؟ شرمنده.منظورم اکثریت بود 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ شرمنده.منظورم اکثریت بود :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده