رفتن به مطلب

عادتهای نادرست

spow

ارسال های توصیه شده

بدترین درد عادت است . عادتهای نادرست ویران کننده هستند . روح و جسم را ویران میکنند . ژان ژاک روسو معتقدد است : تنها چیزی که بچه باید به آن عادت کند این است که به هیچ چیز عادت نکند .

این جمله را به نظر من باید با طلا نوشت . هر اعتقاد و عملی که فقط از روی عادت انجام شود از نظر من مردود است . حتی نمازی که از روی عادتهای کودکی تا به امروز خوانده شود , نماز نیست تکرار یک عادت است .

اعتقاداتی که از روی عادت باشد رد تفکر است و رد تفکر آغاز بلاهت است و ابتدای ددمنشی . و زندگی که براساس عادت باشد زندگی نیست . بدترین چیز این است که به شرایط بد زندگی مان و در سطح وسیع تر جامعه مان عادت کنیم . مثل همین وضعی که الان در اکثر زندگی ها و در نتیجه در جامعه وجود دارد . به شنیدن خبرهای بد و مرگ و کشتن عادت کردیم . به دیدن صحنه های جنایت و هیچ حرکتی نکردن عادت کردیم . قبح این چیزها در جامعه از بین رفته است . مردم به راحتی اعدام را در میدان شهر نگاه میکنند !!!! گاهی میترسم که ما هم به وضعی برسیم که اروپا قبلا رسیده بود . زمانی که ملت هنگام قطع کردن سر انسانها با گیوتین بافتنی میکردند. تو گویی یک فیلم کمدی نگاه میکنند . البته الان هم در نهایت تاسف خیلی فرق نمیکنه .

باید مواظب عادتهایمان باشیم . با جمله "ترک عادت موجب مرض است " به شدت مخالف هستم . عادتها و روشهای غلط را باید دور ریخت . هرچند که سخت باشد این کار ولی غیرممکن نیست .

به نقل از یه جای خوب

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...