spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ (( گویا مردمان کهنه و ملتهای قدیمی بیش از ملتهای جوان و تازه بدوران رسیده اعتقادات و خرافات عوامانه دارند بخصوص انهائی که با نژادهای گوناگون اصطکاک پیدا کرده و در نتیجه امیزش و تماس عادات اخلاق و ائینشان افکار و خرافات تازه تری تراوش نموده که پشت در پشت سر زبانها مانده است . سرزمین ایران علاوه بر اینکه چندین قرن تاریخ پشت سر دارد مانند کاروانسرائی است که همه قافله های بشر از ملل متمدن و وحشی دنیای باستان مانند کلدانی اشوری یونانی رومی یهودی ترک عرب و مغول پی درپی در ان بار انداخته و یا با هم تماس و امیزش داشته اند . ازین رو کاوش و تحقیق درباره اعتقادات عوام ان نه تنها از لحاظ علمی و روانشناسی قابل توجه است بلکه برخی از نکات تاریک فلسفی و تاریخی را برایمان روشن خواهد کرد و پس از تحقیق و مقایسه این خرافات با خرافات سایر ملل می توانیم به ریشه و مبدا اداب و رسوم ادیان افسانه ها و اعتقادات مختلف پی ببریم . زیرا همین قبیل افکار است که همه مذاهب را پرورانیده ایجاد نموده و از آنها نگهداری می کند همین خرافات است ... این عادات و خرافات که امروزه در نظر جامعه زشت و ناپسند میاید بی شک فکر ایرانی انها را ایجاد نکرده است بلکه در نتیجه معاشرت با نژادهای بیگانه و بواسطه فشارهای مذهبی و خارجی تحمیل شده است ... نذرهای خونین قربانی و تشریفات مربوط به آن همه این عادات وحشی از پرستش ارباب و انواع ناشی شده و بطور یقین اثر فکر ملل سامی می باشد چون انسان نادان و اولیه از قوای طبیعت میترسیده و خودش را مقهور آن میدانسته . هرکدام ازین قوا را خدائی تشنه بخون پنداشته و برای فرونشاندن خشم و حرص انان این معاوضه و تاخت زدن را برای معافیت جان خودش تصور کرده یعنی مرا نکش و این جانور را بخور . این شاهکار فکر سامی و متعلق به کلدانیان و یهودیان و عربها بوده ... )) 6 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ ببین همه حرفات رو داری تو لفافه میزنیا.چرا به سامی ها گیر دادی؟همه میدونن سامی ها چه کسانی بودن و کیا ریشه شون سامی هست.اونوقت بگو .... 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ ببین همه حرفات رو داری تو لفافه میزنیا.چرا به سامی ها گیر دادی؟همه میدونن سامی ها چه کسانی بودن و کیا ریشه شون سامی هست.اونوقت بگو .... کله سحر با هدایت هم مشکل پیدا کردیا لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ تو داری انجا مینویسی.من و با مرده ها در نینداز خواهشا.چرا به سامی ها گیر میدی ها؟منظورت به کی بود؟چرا رک نمیگی حرفتو؟ 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ تو داری انجا مینویسی.من و با مرده ها در نینداز خواهشا.چرا به سامی ها گیر میدی ها؟منظورت به کی بود؟چرا رک نمیگی حرفتو؟ باید که فارغ از من شوی تا لایق منان شوی... ول کن این الگوریتم ساخت یافته تاریخی رو 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ باید که فارغ از من شوی تا لایق منان شوی...ول کن این الگوریتم ساخت یافته تاریخی رو خب داداش من، منم اومدم همینا رو گفتم که برام گزارش رد شد دیگه.خب چی بنویسم؟بنویسم نژد سامی چه نژادی بوده؟بگم کیا از نژاد سامی هستند؟بگم تو کدوم مناطق بودن؟بگم رفتن با یهودی ها پیمان بستن و بعد به بهانه شکستن پیمان جنگ کردند؟بگم همین سامی ها چه بلایی سر ایران آوردند؟چی بگم بابا جان؟همین خود تو بهم اخطار میدی دیگه 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ مثلا مخابرات یه روز صبح بت اس ام اس میداد ، مشترک محترم و عزیز ما ، شما قبلا در طول روز فولان شماره رو دویست بار میگرفتی اس ام اس که حرف ش رو نزن ، اینقدر زیاد بود که ما حساب کتابش از دستمون در میرفت حتی بعضی اوقات اس ام اس هاتون اینقدر خوشگل بود که برا خودمون سیوش میکردیم حتی یه شب ، ( زمستون بود فکر کنم ) ، اینقدر حرفای خشگل خشگل میزدین و ما هم هی گوش میدادیم که پای تلیفون خابمون برد ، یادمون رفت بقیه پول تلفن شما رو حساب کتاب کنیم حالا مشترک محترم و عزیز ، چی شده که این همه سال خبری ازت نیست ؟ چیزی شده ؟ چرا اون شمارهه رو دیگه نمیگیری ؟ یه اس ام اس خالی هم حتی نمیدی ! توروقرعان بهمون بگو ، منِ مخابرات اون دوره رو باهاتون زندگی کردم ، حقمه که بدونم .. منم اس ام اس بدم بگم : بیخیال رفیق ، این نیز بگذرد ... 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ مثلا مخابرات یه روز صبح بت اس ام اس میداد ،مشترک محترم و عزیز ما ، شما قبلا در طول روز فولان شماره رو دویست بار میگرفتی اس ام اس که حرف ش رو نزن ، اینقدر زیاد بود که ما حساب کتابش از دستمون در میرفت حتی بعضی اوقات اس ام اس هاتون اینقدر خوشگل بود که برا خودمون سیوش میکردیم حتی یه شب ، ( زمستون بود فکر کنم ) ، اینقدر حرفای خشگل خشگل میزدین و ما هم هی گوش میدادیم که پای تلیفون خابمون برد ، یادمون رفت بقیه پول تلفن شما رو حساب کتاب کنیم حالا مشترک محترم و عزیز ، چی شده که این همه سال خبری ازت نیست ؟ چیزی شده ؟ چرا اون شمارهه رو دیگه نمیگیری ؟ یه اس ام اس خالی هم حتی نمیدی ! توروقرعان بهمون بگو ، منِ مخابرات اون دوره رو باهاتون زندگی کردم ، حقمه که بدونم .. منم اس ام اس بدم بگم : بیخیال رفیق ، این نیز بگذرد ... خیلی باحال بود... 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ متن اولی خیلی خوب بود ، البته عقیده من اینه که آنچه از جهل ، خرافه و حماقت در جامعه دیده میشه منبع و منشاء اون سامی ها بودن ، و به طور مشخص اعراب:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ متن اولی خیلی خوب بود ، البته عقیده من اینه که آنچه از جهل ، خرافه و حماقت در جامعه دیده میشه منبع و منشاء اون سامی ها بودن ، و به طور مشخص اعراب:icon_razz: خب متن دوم داستان داستان یحیی بود وزنده گرداندن مرده ای سرپا! نفرت نداشته باش چون نمیزاره تحلیل کنی ولی حقیقت رو از چشمانمان نباید دور کنیم نکته ای که گفتین عمیق وبجابود 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده