رفتن به مطلب

کودک فال فروش!

spow

ارسال های توصیه شده

اگر آینده قابل پیش بینی بود که همه شاد و خوشحال و خوشبخت بودند و همه آدمها رفتار و کردار خود را با توجه به دانسته های خود درباره آینده جهت میدادند و کسی نگران آینده نبود . وقتی میبینم انسانهای تحصیل کرده هم به فال قهوه و کف بینی و پیشگویی آینده و فال حافظ و ... معتقد هستند بسیار تاسف میخورم برای مملکتی که تحصیل کرده هایش تا این حد سطح خود را پایین می آورند و سطح دانش و سوادشان این همه پایین است و خرافات و اعتقادات غلطی دارند که به آنها به ارث رسیده . سواد و دانش اجتماعی و علمی دو چیز کاملا جدا هستند از نظر من . چه زمان قرار است که از این چیزها خلاص شویم ؟ چطور ممکنه کسی که حتی سواد خواندن و نوشتن ندارد بتواند آینده را پیش بینی کند که البته با هیچ سواد و دانشی چنین چیزی امکان ندارد.

• Like 2
لینک به دیدگاه

خب فال قرآن و استخاره با تسبیح و این چیزا رو که دیگه نمیخوای بگی الکیه ها؟تازه اونا تحصیل کرده هم هستن.فکر کنم حجت الاسلامشون در حد لیسانس باشه.تازه همشون هم دولتی خوندن

• Like 1
لینک به دیدگاه
خب فال قرآن و استخاره با تسبیح و این چیزا رو که دیگه نمیخوای بگی الکیه ها؟تازه اونا تحصیل کرده هم هستن.فکر کنم حجت الاسلامشون در حد لیسانس باشه.تازه همشون هم دولتی خوندن

:banel_smiley_4::banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
:banel_smiley_4::banel_smiley_4:

بله برادر؟مشکلی هست؟به جان خودم راست میگم.استخاره میگیرن در حد لانه قم.تازه پول هم نمیگیرن مثل این فالگیرا.این خودش یه نوع بازاریابی هست.اینجوری تبلیغ میکنن که آره ما بدون پول گرفتن براتون فال میگیریم.

• Like 1
لینک به دیدگاه
بله برادر؟مشکلی هست؟به جان خودم راست میگم.استخاره میگیرن در حد لانه قم.تازه پول هم نمیگیرن مثل این فالگیرا.این خودش یه نوع بازاریابی هست.اینجوری تبلیغ میکنن که آره ما بدون پول گرفتن براتون فال میگیریم.

اری برادر

مشکل هست

من عقلم پاره سنگ برنداشته که کار عقل رو به رشته ومهره بسپرم

دههه:w00:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...