zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ جمشید ساخت جام جهان بین از آنسببکآگه نبود از اینکه جهان جام خود نماستزنگارهاست در دل آلودگان دهرهر پاک جامه را نتوان گفت پارساستایدل غرور و حرص و زبونی و سفلگی استای دیده، راه دیو ز راه خدا جداست خیام. 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ من بي مي ناب زيستن نتوانم بي باده كشيد بار تن نتوانم من بنده آن دمم كه ساقي گويد يك جام دگر بگير و من نتوانم فردوسي... لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ سر آمد کنون قصهٔ یزدگردبه ماه سفندارمذ روز اردز هجرت سه صد سال و هشتاد و چاربه نام جهان داور کردگار. شهریار. لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ همتم تا میرود ساز غزل گیرد به دست طاقتم اظهار عجز و ناتوانی میکند باباطاهر 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ ز دست ديده و دل هر دو فرياد كه هرچه ديده بيند دل كند ياد بسازم خنجري نيشش ز پولاد زنم بر ديده تا دل گردد آزاد قيصر امين پور... 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ با توام ای لنگر تسکین! ای تکانهای دل! ای آرامش ساحل! با توام ای نور! ای منشور! ای تمام طیفهای آفتابی! ای کبود ِ ارغوانی! ای بنفشابی! با توام ای شور، ای دلشورهی شیرین! با توام ای شادی غمگین! با توام ای غم! غم مبهم! ای نمیدانم! هر چه هستی باش! اما کاش... نه، جز اینم آرزویی نیست: هر چه هستی باش! اما باش! -------------------- مولانا 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ چه تدبير اي مسلمانان كه من خود را نمي دانم نه ترسا نه يهودم من نه گبرم نه مسلمانم حافظ 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ ز چشم بد رخ خوب تو را خداحافظ که گر جمله نکویی به جای ما حافظ سعدی. 1 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ بني آدم اعضاي يكديگرند كه در آفرينش ز يك گوهرند چو عضوي به درد آورد روزگار دگر عضوها را نماند قرار شهريار 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟بیوفا حالا که من افتادهام از پا چرا؟نوشدارویی و بعد از مرگ سهراب آمدیسنگدل این زودتر میخواستی حالا چرا؟ سهراب.. 2 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ به سراغ من اگر می آیی،نرم و آهسته بیا، مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من مولوی 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ يار مرا غار مرا عشق جگرخوار مرا يار تويي غار تويي خواجه نگهدار مرا نوح تويي روح تويي فاتح و مفتوح تويي سينه مشروح تويي بر در اسرار مرا ملك الشعراي بهار... 2 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ من نگویم که مرا از قفس آزاد کنید قفسم برده به باغی و دلم شاد کنید عبید زاکانی 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۰ ای خردمند عاقل ودانا قصهٔ موش و گربه برخوانا سنایی... 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ معشوق به سامان شد تا باد چنين باد كفرش همه ايمان شد تا باد چنين باد ................ رهي معيري 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چون زلف تو ام جانا در عین پریشانی چون باد سحرگاهم در بی سر و سامانی نظامی. 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خدایا توئی بنده را دستگیر بود بنده را از خدا ناگزیر توئی خالق بوده و بودنی ببخشای بر خاك بخشودنی فردوسی 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بر آن آفرين كآفرين آفريد مكان و زمان و زمين آفريد مولانا... 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ زین همــــرهان سست عناصر دلــــم گرفت شیــر خـــدا و رستم دستــانــم آرزوســـــت رهی 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جز كوي تو جاي من آواره ندارم جولانگه برق است ولي چاره ندارم يك جلوه كند ماه در آيينه صد موج جز نقش تو بر سينه صدپاره ندارم سهراب سپهري... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده