رفتن به مطلب

بهترين فيلم سال 2010


ارسال های توصیه شده

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

به عنوان بهترين فيلم سال 2010؛

اتحاديه تهيه‌كنندگان آمريكايي «سخنراني پادشاه» را برگزيدند

خبرگزاري فارس: فيلم «سخنراني پادشاه» از سوي اتحاديه تهيه‌كنندگان آمريكايي، برنده جايزه بهترين فيلم سال شد.

 

A0939690.jpg

 

 

 

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از خبرگزاري رويترز، اتحاديه تهيه‌كنندگان آمريكايي، از ميان فيلم‌هاي «127 ساعت»، «قوي سياه»، «الهام»، «جنگجو»، «حال همه بچه‌ها خوب است»، «شهر»، «داستان اسباب‌بازي 3»، «سخنراني پادشاه» و «شهامت واقعي»، فيلم‌ «سخنراني پادشاه» را به عنوان برترين فيلم سال انتخاب كرد.

«ايان كانينگ»، «اميلي شرمن» و «گارث آنوين»، تهيه‌كنندگان «سخنراني پادشاه» گفتند انتظار داشتيم كه ما در ميان 10 نامزد انتخابي اين دوره از رقابت‌ها، آخرين انتخاب باشيم.

اين فيلم داستان پادشاه انگلستان (با بازي «كالين فرث») است كه به دليل لكنت زبان اعتماد به نفس لازم براي در دست گرفتن زمام حكومت را ندارد ولي با گفتار درماني سعي دارد تا به همه چيز سر و سامان بدهد.

جايزه اتحاديه تهيه‌كنندگان آمريكايي، يكي از جوايز تعيين كننده سرنوشت رقابت‌هاي اسكار است.

نتايج هشتاد و سومين دوره از رقابت‌هاي اسكار ، 27 فوريه در سالن كداك هاليوود، لس‌آنجلس، اعلام خواهد شد.

زندگی جرج ششم و مشکل لکنت زبان او در دوران جنگ جهانی دوم بر پرده سینما در فیلم The King's Speech

 

vgto1290861434.jpg

 

بشر از دیر باز که زندگی اجتماعی خود را آغازیده بود و جامعه را تشکیل داد، برای ابراز اهداف وتمایلات خود، و همرنگ کردن خود با اجتماعی که در آن می زیسته به سخن سرایی می پرداخت. اهمیت تأثیر و نفوذ سخنرانی ها و اظهارنظرهای مقامات کشورها در دوران معاصر با پیشرفت سریع صنایع ارتباطی و سیستم های چندرسانه ای نمود بیشتری یافته است. اگر شما لباس زیبایی بپوشید دلیل بر اعتبار و شخصیت متعالی شما نیست. اگر سوار بهترین ماشین هستید دلیل بر سطح سواد و اطلاعات شما نمی شود، اما همین که در میان جمع توانستید خوب سخن بگویید همه شما را تحسین خواهند کرد، و به شهامت و رشادت رفتار شما غبطه خواهند خورد!

فیلم تازه تام هوپر با نام سخنرانی پادشاه هم درباره همین موضوع است.چگونه می توان بدون اینکه آدم باشهامتی باشید بتوانید چنان سخنرانی کنید که اینگونه به تظر برسید!

پس از فیلم ملکه این بار نوبت به پادشاه انگلیس رسیده که بخت خود را در سینما بیازماید! آمریکایی ها عاشق سلطنت و خاندان های سلطنتی هستند. چراکه برای مدت طولانی آنها هیچ جوابی برای این نیازشان نداشتند. از این رو هیچ پادشاه انگلیسی هیچ داستان موفق و تحسین شده امریکایی به اندازه «جرج توسری خور ششم» نداشته است. داستان درباره پادشاهی است که توانست بر مشکل لکنت زبان خودش غلبه کند و مردم کشورش را بر علیه هیتلر پشتیبانی کند! فیلم درباره روابط بین پادشاه ششم انگلیس جرج ششم (پدر ملکه الیزابت) با بازی خیره کننده کالین فیرث و دکتر معالجش استرالیایی اش جفری راش است که تلاش می کند مشکل لکنت او رابرطرف کند و به او قوت قلب دهد. فیلم بر اساس داستانی واقعی درباره‌ی‌ پادشاه جورج ششم ساخته شده است.

در بحبوحه جنگ دوم جهانی که بسیاری از مردم انتظار سخنرانی از پادشاه را داشتند، تا از لحاظ عاطفی با او ارتباط برقرار کنند و پادشاه به آنها قوت قلب دهد، جرج ششم پادشاه انگلیس در صحبت روزمره‌اش هم دچار لکنت بود. او در مقابل مردمی که سخنرانی‌های درخشان و آتشین آدولف هیتلر را که به روانی ادا می‌شدند و کاملا بر مردم تاثیر می گذاشتند درمانده بود. تا بیست سال پیش از آن،‌ پادشاه بودن هنوز یک چیز بصری بود. تا زمانی که شما با ظاهری مناسب روی اسب سوار بودید یا می‌توانستید از کالسکه یا از بالکن برای مردم دست تکان دهید، همه چیز خوب به نظر می‌رسید، و می‌توانستید نقش خود در مراسم را اجرا کنید. اما ناگهان جرج با لحظه‌ای روبه‌رو می‌شود که پادشاه بودن به معنای لزوم صحبت برای مردم از طریق رادیو برای 58 کشور جزو امپراتوری بریتانیای آن زمان است.

کارگردانی درخشان تام هوپر بیننده را با یک فیلم تمیز از سینمای انگلیس با خیل عظیمی از بازی های درجه یک روبرو می کند. فیلم همانند ملکه وارد زدوبند های خانواده ی سلطنتی انگلسی می شود و به طرز مو شکافانه ای اطلاعات جالبی به بینندگانش می دهد.

شاهزاده آلبرت (کالین فرث) از مشکل لکنت زبان بدی که دارد رنج می برد و به هیچ عنوان خوشش نمی آید که در جمع مورد توجه باشد. خوشبختانه برادر او ادوارد (گای پیرس) از مورد توجه قرار گرفتن خوشش می آید و به دنبال این، طبیعی است که او جانشین پدرش جرج پنجم (مایکل گامبون) شود، اما ادوارد در صدد برمی آید به خاطر زنی که دوستش دارد شهرتی فراتر برای خودش دست و پا کند و در نتیجه از سلطنت استعفا می دهد. (طبق قوانین سلطنتی انگلستان پادشاه نمی تواند با یک زن بیوه ازدواج کند. از آنجا که ادوارد هشتم شیفته یک بیوه زن آمریکایی به نام بانو والیس سیمپسون شد، عشق و ازدواج با او را به سلطنت ترجیح داد و از مقام پادشاهی کناره گرفت.)

leey1290861434.jpgم

 

علوم است که چه کسی باید جانشین شاه شود! الیزابت همسر آلبرت (هلنا بونهم کارتر). یک زبان درمان غیر عادی استرالیایی با نام لیونل لو (جفری راش) را استخدام می کند تا به همراهی یک فرد دیگر، آلبرت را تبدیل به یک سخنگوی شجاع در دنیا بکند!

کارگردان فیلم تام هوپر به همراه نویسنده دیوید سیدلر سواد بسیار بالایی دارند و فیلمی درام و در بعضی صحنه ها کمدی ساخته اند درباره رفاقت و دوستی که با قلب شما بازی می کند! در ژانر خسته کننده زندگینامه های سلطنتی سخنرانی پادشاه خودش را خارج از هر چیزی که شما به این ژانر نسبت می دهید قرار می دهد. کالین فرث که سال قبل برای بازی در فیلم یک مرد تنها نامزد اسکار شده بود، باید این انتظار را داشته باشد که اگر برنده اسکار نشود حداقل این بازی شگفت انگیز دوباره نامزدی اسکار را برایش به ارمغان بیاورد!

فیلم آنچنان بودجه ای ندارد که بخواهد شکوه و عظمت تاجگذاری را نشان بدهد. ولی به جایش فیلنامه ای دارد بس عظیم و با شکوه! شما کاملاً با روابط و شخصیت های داستان همراه، و نگران سخنرانی و لکنت زبان پادشاه می شوید! فیمنامه بر مبنای دو کلمه نوشته شده: اکشن نه! فیلنامه امکانی برای قدرت نمایی بازیگرانش فراهم کرده است. نتیجه اش شده فیلمی گرم به همراه صحنه های کمدی قوی و یک داستان فوق العاده لذت بخش درباره انسان های عجیب و غریب در انتهای قرن پر چالش بیستم، که بازی بازیگرانش بهترین دلیل تماشای فیلم است!

شما در عصر ارتباطات بی سیم و تکنولوژی، وقتی به فیلم نگاه می کنید تاریخ برایتان خنده دار به نظر می رسد. به خاطر اینکه تنها کاری که پادشاه باید بکند این است که برود پشت یک میکروفون بشیند و از آنجا با مردمش سخن بگوید!

جفری راش که به خاطر بازی در فیلم درخشش (1997)برنده جایزه اسکار شده خیلی بامزه و طناز است. او کسی است که منبع الهام پادشاه می شود و جسورانه به پادشاه می گوید «بازی من»! فیلم دارای دیالوگهای سیاسی بسیار زیرکانه ای است و شما را یاد جمله معروف جان اف کندی می اندازد که می گوید: «امروزه لغات و عبارات برای شکل دهی تصویر ذهنی شنوندگان بکار می روند و نه حل معضلات کشور!»

اگر شما لباس زیبایی بپوشید دلیل بر اعتبار و شخصیت متعالی شما نیست. اگر سوار بهترین ماشین هستید دلیل بر سطح سواد و اطلاعات شما نمی شود، اما همین که در میان جمع توانستید خوب سخن بگویید همه شما را تحسین خواهند کرد، و به شهامت و رشادت رفتار شما غبطه خواهند خورد!

فیلم سخنرانی پادشاه درباره دو مرد است که به تنهایی چشم اندازی تاریخی از احساس را در یکی از بهترین فیلمهای سال خلق می کنند. به طوری که شما را در توصیف زیبایی های فیلم به لکنت می اندازد!

  • Like 3
لینک به دیدگاه

اینا همش سلیقه ای هست و من باند بازی.چه اسکار چه گلدن گلوب چه کن چه هزار مراسم دیگه.خیلی وقتا بوده که اون چیزی که واقعا باید اتفاق نمی افته.

فیلم inception میاد تو گلدن گلوب تو هیچ کدوم از قسمت هایی که نامزد شده جایزه نمی بره.البته درسته رقیبش فینچر بوده.اما نولان هم کم کارگردانی نیست.فیلم بد کم داره.از اون گذشته بازی خیره کننده دی کاپریو توی inception جایی برای حرف باقی نمیذاره.صحنه های بسیار خوب.فیلمنامه بسیار قوی.جلوه های ویژه و فیلم برداری.اما تو هیچ زمینه ای برنده نمیشه.من 3 بار inception رو نگاه کردم.واقعا بی نظیر این فیلم.اگه ندیدین حتما نگاه کن خودتون متوجه میشین

  • Like 3
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
×
×
  • اضافه کردن...