mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ اين تاپيك نه سياسيه و نه ورزشي.يه جورايي درد دله. ما به برد بازي ديروز احتياج داشتيم.نه به خاطر فوتبال كه همه ميدونيم خيلي نسبت به كره و ژاپن عقبيم.نه به خاطر اينكه مديران فدراسيون و سازمان ورزش بخوان پز بدن و منم و منم كنن.ما به برد بازي ديروز احتياج داشتيم به خاطر اينكه غرور ملي ما خيلي وقته كه خوابيده.به خاطر اينكه جامعه منفعل ما خسته از بازي سياست و دروغ پراكني بزرگان و شايعه سازي خوديها و ناخوديهاست.ملت به يه جور شعف و شادماني نياز دارند و متاسفانه چه چيزي به جز فوتبال و برد تو يك رقابت بين المللي ميتونه اونا رو فارغ از هر گرايش و سليقه اي شادمان به خيابونا بكشونه و كمي از انرژي خفته تو وجودشون رو با رقص و آواز همراه با شعار ايران ايران ابراز كنن.ما به اين برد احتياج داشتيم تا گند شعار شاهزاده پارسي لاپوشاني بشه و ديگه هموطنامون با كنايه اين شعار رو به رخ همديگه نكشن و همه ايران ايران گويان جلوي كشورهاي ديگه سر بلند كنن و بگن كه هر وقت كه ما با هم باشيم هيچ سدي جلو دار مانيست.نه با شعارهاي پوچ و تو خالي كه با يك پيروزي فوتبالي.بايد به اين مردم انرژي داد. مردمي كه هر روز با انواع فشارهاي اقتصادي و سياسي و فرهنگي دست و پنجه نرم ميكنن نياز به روحيه دارن.....اما حيف...حيف كه آرزوها و شاديهاي ما رو باز هم عده اي بي خبر از ورزش و آلوده به سياست به باد دادن.حيف كه باز هم همه چيز در پشت لبخندهاي مضحك و تمسخر آميز پنهان شد و درست در روزي كه مردم خبر بن بست مذاكرات مردان سياسيشون رو شنيدن شكست تيم فوتبالشون رو هم چشيدن تا باز همه يادآوري كنن كه همه چيمون بايد به هم بياد....غرور ملي............................... 12 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ گريه نكن شقايق.جمله آخري كه گفتم يه جور مسكنه.همه چيمون بايد به هم بياد.اين بهم انرزي ميده باور كن 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ گريه نكن شقايق.جمله آخري كه گفتم يه جور مسكنه.همه چيمون بايد به هم بياد.اين بهم انرزي ميده باور كن اون بدتر از صد تا زهر بود برام 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ می دونی محسن من معنی واقعی غرور ملی رو 25 خرداد فهمیدم هنوزم وقتی عکساشو می بینم مو به تنم سیخ می شه ای کاش می شد آزادانه برای همه شکست هایمان لا اقل گریست!! 7 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ لطفا سیاسیش نکنید:icon_gol: :w410: فقط خواستیم آزادانه به یاد غرورمون گریه کنیم! 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ :w410: فقط خواستیم آزادانه به یاد غرورمون گریه کنیم! آروم و وبی صدا گریه کن 4 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ شاید از این باخت فقط من خوشحال شده باشم چون سرش شرط بستم ... البته ارزوم بود ببرند ولی میدونستم نمیبرن ... همون اول که اسم نمیدونم چی چی پارسی گذاشتند من گفتم حالا هر چی گ ن د میزنند به اسم پارس تموم میشه 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده