danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ جزیرهٔ بیضی شکل هرمز که طول محیط آن حدود ۶۰۰۰ متر میباشد در مدخل خلیج فارس و در فاصلهٔ ۸ کیلومتری بندرعباس قرار دارد. املای صحیح آن هرموز یا هرمزد برگرفته از کلمات خورموز یا خورموغ به معنی لنگرگاه و بندر ایالت موغستان (میناب) بوده است که به واسطه کثرت استفاده از غلط مشهور امروزه هرمز خوانده میشود.خواجه حافظ شیرازی گفته است: شاه یزدم دید و مدحش گفتم و هیچم نداد شاه هرموزم ندید و بی سخن صد لطف کرد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چند ماه پیش سفر کوتاهی رو با دوستان به جزیره ی هرمز داشتیم. عکس های زیر رو طبق معمول با گوشی همراهم گرفتم. با مشاهده ی بطری های یک جا جمع شده در کنار ساحل این فکر به ذهنم خطور کرد که شاید گروه هایی برای پاکسازی ساحل اینجا فعالیت داشتند. اما در ادامه از حقیقت ماجرا شگفت زده شدم. در واقع این بخش از جزیره یک مکانیزم طبیعی برای جمع آوری زباله ها از دریا داشت. وجود شیارهای گاه غارگونه روی دیواره ی ساحلی باعث می شد که به هنگام مد آب دریا، زباله ها در این بخش ها جمع آوری بشند. 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ تک تک جزایر خلیج فارس زیباست مخصوصا هنگام و هرمز....با توجه به نزدیک شدن به نوروز دوستان عزیزی که به بندرعباس سفر میکنند حتما از این دو جزیره بازدید داشته باشند. آکواریوم طبیعی هنگام و حضور دلفین ها و ساحل زیبا و پر صدف آن دست کمی از کیش نداره 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۱ عکسهای قشنگی بودند.... جالبش عکس زباله ها بود.....واقعا جالبه که همه جای ایران سرای من است!!!!!!!!!!!!!!!!پشت سد زاینده رود یه قسمتی هست شاید بگم هزاران بطری اب معدنی و نوشابه تلمبار شده!!!!شمال هم که همه دیده ایم!!!اطراف پل زمان خان شهرکرد..... هرجا 4تا درخت و جوی ابی باشه همینه...:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده