Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 21 فروردین، 2011 سلام به همه ی دوستان عزیزن. این تاپیگ برای این زده شده تا بدونیم هر کدوم از ماها که تو دانشگاه های مختلف درس می خوندیم، استادهامون برای هر درسی چه کتابی رو به عنوان منبع تدریس معرفی می کنن. امیدوارم تاپیک مفیدی باشه. 9
lady architect 5358 ارسال شده در 21 فروردین، 2011 سلام به همه ی دوستان عزیزن.این تاپیگ برای این زده شده تا بدونیم هر کدوم از ماها که تو دانشگاه های مختلف درس می خوندیم، استادهامون برای هر درسی چه کتابی رو به عنوان منبع تدریس معرفی می کنن. امیدوارم تاپیک مفیدی باشه. مرسی عزیزم برای عناصر 1 الان یادمه که تکنولوژی 1و2 نوشته ی roger greeno ترجمه اردشیر اطیابی به همراه اجزای ساختمان دکتر جلیل شاهی انتشارات دانشگاه یزد 6
.FatiMa 36559 ارسال شده در 21 فروردین، 2011 ما برای مبانی نظری مون معماری معاصر ایران استاد بانی مسعودو خوندیم و یکی هم جزوه هایی که خودش تو کلاس گفته کتاب ندارن اونا 4
.FatiMa 36559 ارسال شده در 21 فروردین، 2011 برنامه ریزی کالبدی: برنامه ریزی کاربری اراضی شهری،دکتر کرامت الله زیاری 6
lady architect 5358 ارسال شده در 21 فروردین، 2011 تنظیم 1 کتاب طراحی اقلیمی وحید قبادیان به همراه اقلیم و معماری مرتضی کسمائی 6
elaheh_ 444 ارسال شده در 21 فروردین، 2011 عناصر 1 کتابی بود که خود استادمون نوشته بود ولی کتاب کامل و خوبی بود 5
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 26 فروردین، 2011 طراحی شهری کتاب City comforts- How to build an urban village / نویسنده: دیوید ساچر concepts and theories built environment کتاب Analyzing architecture/ نویسنده : سیمون اووین 6
DCBA 8191 ارسال شده در 26 فروردین، 2011 برای درس معماری معاصر کتاب معماری معاصر غرب مال وحید قبادیان و یه جزوه بود... که من فقط کتابو خوندم و به احتمال زیاد بیافتم امتحانمو... برای درس معماری اسلامی هم کتاب معماری اسلامی استاد پیرنیا تنظیم شرایط محیطی هم کتاب اقلیم و معمایی کسمایی معرکه بود! اممم...فعلا همینا یادم بود! 4
lady architect 5358 ارسال شده در 27 فروردین، 2011 طراحی شهریکتاب City comforts- How to build an urban village / نویسنده: دیوید ساچر concepts and theories built environment کتاب Analyzing architecture/ نویسنده : سیمون اووین ترجمه داره؟ 2
~M~O~J~ مهمان ارسال شده در 27 فروردین، 2011 معمار جهان کتاب دکتر زارعی فک کنم اسمش تاریخ معماری جهان معمار اسلامی من هنوز نگذروندم ولی دوستام کتاب سبک شناسی معمار اسلامی و اشنایی با معمار اسلامی رو می گفتن نوشته دکتر پیرنیا من خوندم ولی هیچی نفهمیدم خیلی خیلی تخصصی بود فک کنم قبلش باید انواع قوس و گنبد کاملا یاد بگیری وگرنه مثل من گیج میزنی
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 27 فروردین، 2011 ترجمه داره؟ خیر....همش 100% انگلیسی هست پایه ی زبانتون قوی می شه 2
lady architect 5358 ارسال شده در 27 فروردین، 2011 خیر....همش 100% انگلیسی هست پایه ی زبانتون قوی می شه از هر چی خوشم میاد جز زبان خب ترجمش کن دیگه:w00: 3
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 27 فروردین، 2011 از هر چی خوشم میاد جز زبان خب ترجمش کن دیگه:w00: :jawdrop: من بشینم ترجمه کنم؟؟؟؟؟؟؟ ترجمش تو ایران نیست؟ 2
lady architect 5358 ارسال شده در 27 فروردین، 2011 :jawdrop:من بشینم ترجمه کنم؟؟؟؟؟؟؟ ترجمش تو ایران نیست؟ معروف میشیا نمیدونم واسه اینجور کتابا باید رفت انقلاب حالا کی میره انقلاب :w00: 1
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 29 فروردین، 2011 Architecture: Form, Space, and Order این کتاب ترجمش تو ایران هست. 2
~M~O~J~ مهمان ارسال شده در 30 فروردین، 2011 Architecture: Form, Space, and Order این کتاب ترجمش تو ایران هست. . . این که همینکتاب معماری،فرم،فضا ونظم خودمونه ک........ نوشته:چینگ
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 30 فروردین، 2011 .. این که همینکتاب معماری،فرم،فضا ونظم خودمونه ک........ نوشته:چینگ خنده داشت؟ یکی از کتابهاییه که تو همه ی دنیا به عنوان پایه ی ذروس معماری تدریس می شه 4
~M~O~J~ مهمان ارسال شده در 31 فروردین، 2011 خنده داشت؟یکی از کتابهاییه که تو همه ی دنیا به عنوان پایه ی ذروس معماری تدریس می شه . . اخه انگلیسی نوشتی ادم فک میکنه چه کتاب خفنی هس
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2011 Architectural drowing, A visual compendium of types and Metods. Rendow Yee 4
ارسال های توصیه شده