nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ با سلام: توی این تاپیک نتایج سوالات و پاسخ های اخذ شده از دوستان قرار داده میشه امیدوارم که همراهی کنید. 4 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ 1. ایجاد فضایی علمی برای تبادل اطلاعات در زمینه های علمی و تخصصی مختلف و تهیه بانک اطلاعاتی علمی قوی 2. ایجاد کارگروه های تخصصی برای انجام فعالیت های علمی و پژوهشی مختلف 3. تهیه مجله علمی تخصصی 4. برگزاری مسابقات علمی در زمینه های مختلف اونایی هم که الان فکرش هستیم و احتمالاً تو همین چند ماه دیگه ردیف بشه: 1. برگزاری کلاس های آموزشی در زمینه های مختلف 2. تهیه دانشنامه جامع علمی تخصصی 3.همکاری با معاونت های پژوهشی برخی دانشگاه ها برای انجام فعالیت های پژوهشی مختلف موارد فوق نظر ادمین سایت بوده که البته موارد 1و 2 نیز در جرگه اقدامات در حال انجام قرار گرفتن. 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ مشتریان : مشتریان سازمان چه کسانی هستند؟ محصولات یا خدمات : محصولات و خدمات عمده شرکت چیست؟ بازارها : از نظر جغرافیایی شرکت در کجاها رقابت می کند؟ فن آوری : آیا شرکت از پیشرفته ترین فن آوری استفاده می کند؟ توجه به بقا ،رشد و سود آوری : آیا شرکت برای رشد و سلامت مالی از تعهد لازم برخوردار است؟ فلسفه : باورها ،ارزشها،آرزو ها و اولویتهای اخلاقی شرکت چیست؟ ویژگیهای ممتاز : شرکت دارای چه مزیت رقابتی یا شایستگی ممتاز است ؟ توجه به تصور مردم : آیا شرکت نسبت به مسائل اجتماعی ،جامعه و محیطی واکنش مناسب نشان می دهد؟ توجه به کارکنان : آیا کارکنان به عنوان یک قلم دارایی ارزشمند برای شرکت به حساب می آیند؟ 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ 1. خب بیشتر کاربرای اینجا دانشجوها یا فارغ التحصیلایی هستیند که درسشون تموم شده. 2. محصول؟ والا همچین تولید کننده نیستیم! در بعضی از بخشها خداوکیلی آستین رو بالا زدیم و روی پروژه هایی که داریم با بچه ها درحال هم فکری هستیم( کار گروهی). من سعی داشتم برم رو مخ بچه ها تا جزوه هاشون رو تایپ کنن یا دست نویساشونو اسکن کنن بذارن اما..... 3.اووووووووم به نظر من برای یه همچین فرومی این معنی نداره ...اما می شه گفت با خیلی از سایت ها داریم رقابت می کنیم و خوشبختانه پیشرفت خوبی هم داشتیم. 4. یه جوری می گید انگار قراره از سوخت هسته ای و انرژی اتمی استفاده کنیم اگه انجمن قطع نشه باید بریم خدا رو شکر کنیم! 5.بستگی داره تعهد رو چی معنی کنیم! خیلی ها میان تو فروم ها...کارشون که راه افتاد می رن! دیگه نمی دونم باید چی بگم! 6. به نظرم اصلش همراه کردن کاربرا با همه....فعال شدنشون...اضافه کردن مطلب به سایت...پیشرفت علمی خودکاربر و.... از نظر اخلاقی هم که نبود بحث سیاسی یکیشه که واقعا" رفلکس خوبی داشته تو سایت. چون ببینید دونفر که تو سیاست با هم مخالفن شاید اگه تو یه رشته هم باشن، به خاطر اختلافشون به هم کمک علمی نکنن! خب این خیلی بده! 7. همین جمع دوستانه به نظر من نقطه ی قوته. 8.بعضی اوقات بله...بعضی اوقات نه. متاسفانه گاهی اوقات می بینم که بعضی افراد هر چی دوست دارن می گن و بنا به دلایلی نمی شه چیزی بهشون گفت چون جو رو متشنج می کنن! ولی در اکثر موارد خوشبختانه برخوردها و تشویق ها به جا بوده. 9. خب بله...100%. کابر هست که سایت رو سرپا نگه می داره. 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ 1. دانشجویان (دانشجو به معنای فراتر از اونیه که میره دانشگاه، هرکسی که به دنبال آگاهیه) و علاقمندان به برق 2. محصولات تولیدی آموزشها و گفتگوها و نشتهای علمی در قالب دوستانه هستش، محصولاتی که نقش واسطه رو داریم معمولا منابع علمی (شامل کتاب و جزوه و پروژه و مقاله) 3. از نظر جغرافیایی که تو نت معنی نداره اما فک میکنم بتونیم با همین روند رو به رشد با منابع تولید علم که دانشگاهها و مصرف علم که کارخانجات باشن عمدتا همکاری و حتی رقابت هم بکنیم 4. پیشرفته ترین فناوری یعنی چی؟؟؟؟؟ یعنی اعضا علم روز رو دارا هستن؟؟؟؟؟؟ اگه این باشه بله تا حد خوبی علم رو دارن 5. تعهد نه به اون معنایی که میشناسیم، چون این طرز فکر جا افتاده که فعالیت در فرومها فقط صرف هزینه هست با بازدهی کم و خیلی طولانی مدت 6. فعالیت علمی در قالب دوستانه، رفاقت همراه با رفاقت نه رقابت 7. در حال حاضر آموزشهایی که شروع شدن و توی نت اصلا نیست مشابهشون 8. اگه خودم رو فاکتور بگیریم بیشتر محیطش یه جامعه بدون اشتراک با جامعه واقعیه و شامل تعاملات با زندگی واقعی نمیشه در اون حد 9. اگه کارکنان کاربران تالار باشن، اره تا حد زیادی، سوالی باشه جواب میدیم درخواستی باشه انجام میدیم در حد توان از فعالیتهای مفید تشکر میشه حالا با دادن امتیاز یا کارای دیگه 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ دانشجوها، فارق التحصیلان، اساتید و علاقه مندان به موضوع میتونن به عنوان کاربرا و استفاده کننده ها قلمداد بشن. هرچیز در وحله اول آموزشی و بعد از اون تفریحی و سرگرمی. مثل فیلم های آموزشی، جزوه کتاب نرم افزار و ... بین میلیون ها سایت آموزشی در سرتاسر جهان منظورت از فناوری پیشرفته چیه؟ اگه منظورتون اینترنت و فضای مجازی هست که خب آره خب برای رشد و شکوفایی مالی لازمه که از تعهد برخوردار باشه و این تعهد رو مدیرا به سایت میدن. به نظر من از تعهد قابل قبولی برخورداره. تبادل اطلاعات علمی در چارچوب های تعیین شده. جو دوستانه و مهمتر از همه دوستانه بودن رابطه مدیرا با کابرا از جمله ویژگی های شایستگی این انجمن نسبت به سایر انجمن هاست خب مثل هر فضای مجازی و اینترنتی و با این تفاوت که اکثر اعضا دانشجو و تحصیل کرده هستن و به عنوان یه فرد تحصیل کرده به بیان دیدگاهاشون نسبت به مسائل اجتماعی میپردازن اگه منظورتون از کارکنان کاربرا باشه که باید بگم اگه کاربری نباشه انجمنی هم نیست که همین ارزش کاربرا رو تعیین میکنه. 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ 1. خوب میتونن از هر قشری باشن ولی بیشتر دانشجو هستند. از اونجا که دانشجویان بیشتر درگیر پروژه وتحقیقات دانشگاهشون هستند به هم دلیل مراجعه کننده دانشجو در انجمن زیاد دیده میشه نمونش(خودم).............!!!!!! 2. خدماتی که انجمن تا به امروز به کاربرانش ارائه کرده: 1.ارائه تحیقیقات دانشجویی وکمک به دانشجویان در ضمینه دروس تخصصی و اشکال گیری...... 2.ایجاد تاپیک های اموزشی و سرگرمی اموزشی (خیلی کمتر) برای بالا بردن انگیزه وکسب اموزشی نو و جدید 3.ارائه برنامه های جدید برای اینده 4.و..........جغرافیایی تو اینجا نیست 3. وسیله ارتباط ما با انجمن فقط وفقط اینترنته و محدوده جغرافیایی ندارد. و رقابت بین انجمن وسایت های دیگه صورت میگیرد. 4. خوب بله ولی حالا تو این اینترنت وفضای مجازی تا چه حد تقویت شده جای بحث داره 5. برنامه وجود داره ومن فکر میکنم کسایی که در اینجا هستن تعهد لازم رو دارن و واسه هدفی تلاش میکنن 6. به این باور داریم که میتونیم در بین انجمن ها بهترین بشیم . ارزوهامون اینکه اینجا محیطی اموزشی ومحلی برای کسب اطلاعات بیشتر علمی باشه اولویت های اخلاقی:فکر میکنم هر انجمنی قوانین خاص خودش رو داشته باشه که بنا به اون قوانین کارشو پیش میبره. 7. از جمله مواردی که میشه نام برد: 1.داشتن کاربرانی فعال در حیطه رشته تخصصی (هر چند کم_با هم با ارزشه) 2.داشتن محیطی صمیمیو پر جنب وجوش 3........... 8. انجمن نواندیشان شخص نیست که واکنشی نشان دهد. اینجا تشکیل شده از مدیران_همکاران_و کاربران تفاوت در همه زمینه ها وجود دارد ............. گاهی همین تفاوت ها ایده هایی نو رو شکل میدن. واکنش هر کس در مورد مسئله ای متفاوت است. 9. بله _کاربران(فرقی نمیکنه که عنوان کاربر یا مدیر داشته باشه) هویت یک انجمن هستن وبدون ان انجمن معنایی ندارد. 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ 1. وقتی ما این فروم ومجموعه رو به عنوان سازمان تعریف میکنیم بایستی درشرح فرایند سازمان به جایگاه مشتری به عنوان یکی از اصول پایداری وبقای سازمان ارزش بدیم چون تعریف گسترده ای شامل این انجمن میشه فلذا خاص ترین تعریف ممکن رو درنظر میگیریم محفلی برای ارتباط علمی ومجازی که توسط یک شخص بنا نهاده شده وخود مانیز به عنوان مشتریان دائمی با این مجموعه درارتباطیم! بنا به تعریف هرشخص حقیقی وحقوقی که برای ارتباط علمی یا برای رفع نیازهای معلوماتی یا برای بالابردن سطح دانش یا هرگونه پاسخگویی دراین انجمن حاضر میشه میتونه مشتری نامیده بشه البت با این تعریف هممون مشتری حساب میشیم 2. اولین مشخصه شاید درنگاه اول با توجه به مجازی بودن فضا خدمات مجازی از قبیل اموزش,منابع درسی وتحصیلی,ایجاد بانک اطلاعاتی وسایرخدمات فنی اموزشی درحوزه مجازی باشه ولی با توجه به گستردگی کاربرد اینترنت درزندگی شخصی میشه این خدمات رو با توجه به معیارهای سازمان باز تعریف کرد ولی دراین برهه با توجه به امکانات وایده ها ارائه سطح مطلوبی از مطالب اموزشی ورفع نیاز قشری که نیاز به منابع اموزشی دارند شاید گسترده ترین نوع خدمات باشه هرچند تعریف فاروم امکان بحث درزمینه مباحث فنی واموزشی یا سایر سابجکت های مرتبط با شاخصه های فاروم هارو توجیه بکنه 3. گستره خاص جغرافیایی رو نمیشه درنظر گرفت چه همین لحظه نیز شاهد دوستانی هستیم که از کشورهای مختلف اروپایی وامریکایی درمباحث شرکت میکنند کلا فضای نت حریم های جغرافیایی رو درهم شکسته ولی اصلی ترین اولویت با این مجموعه داخل ایران هست وبه نظر خودم مطلوب تر هم میباشد 4. پیشرفته ترین نه این امکان که هرروز با پیشرفته ترین فناوریها همگام بشی دریک سازمان ایده ال ومتعالی تجلی پیدا میکنه ولی ذهنیت مجموعه به دنبال تکامل ورسیدن به ایده ال هاست میگن جلوی ضرر رو از هرجا بگیری منفعته وکلهم سعیمون براین هست تا حداقل امکانات لازمه دروهله اول وجودداشته باشه وسپس درطی پروسه زمانی تعریف شده به سمت ایده ال ها حرکت کنیم نیازهای مشتریان ...بازار رقابت ...ومیزان همیاری اعضا دربزرگ یا کوچک شدن این بازه نقشی اساسی دارد 5. این نکته ای هست که متاسفانه فعلا به سطح قابل قبول پایداری نرسیده برنامه های زیادی برای این منظور درنظر گرفته شده است تا ضمن انجام خدمات اولویت اخلاقی و رفتارسازمانی قابلیت تعهد داشته باشه البته همتون میدونید این فقط یکسویه نیست وبه شرایط بازار ورقابت هم بستگی داره درکل این یک الزام هست بقیه سوالات پاسخ نداده شده است 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ 1.همینطوری که دوستان گفتند معمولا دانشجویان هستند 2.تاپیک های علمی و بعضا تفریحی برای جذب بیشتر کاربران و ایجاد فضای صمیمی تر 3.به نظر من فضای جغرافیایی خاصی رو شامل نمیشه کاربر از هرجای دنیا میتونه با ما در ارتباط باشه و اینکه خدارو شکر با توجه به فعالیت هایی که مدیران عزیز و اعضای محترم انجام میدهند نسبتا در جایگاه خوبی هستیم که انشالله از این بهتر هم میشویم 4.در حد عالی نه ولی خوب به نظر من به غیر از یکی ، دو مورد توانسته نیازهای کاربران رو برآورده کند 5.از وقتی که من عضو اینجا شدم مشکلی در این مورد ندیدم و به نظر من مدیران به تعهد خود پایبند بوده و هستند 6.فلسفه: بهترین و یکتا بودن در بین بقیه فروم ها باورها: ما می توانیم..... ارزش ها ، ارزو ها ، اولویت های اخلاقی:رعایت کردن احترام متقابل و دوری از هرگونه تنازع و درگیری 7.محیطی صمیمی که به نظر من مهمترین ویژگی به شمار میره و دیگری هم تاپیک های تخصصی که از سطح علمی بالایی برخوردار هست 8.تا اینجا که واکنش ها نسبتا مناسب بوده امیدوارم بهتر بشه 9.بله چون بدون وجود کاربران عملا فروم تعریف نمیشه 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ 1. فکر میکنم اکثرا" از دانشجویان باشن اما خوب درصد کمی هم غیر دانشجو باشند 2.مقاله, گزارشکار, پرسش و پاسخ, پروژه و ...... 3.والا این محدوده جغرافیایی واسه من گنگ بود فکر میکنم بین فروم های علمی دیگه و یا نحوه نوین آموزش از راه دور و .... 4.دقیقا منظور از پیشرفته ترین فن آوری؟ تا اونجایی که میشده همه دوستان بصورت پیشرفته و در حد نیاز کار کردن و دریغ نکردن 5.فکر میکنم برخوردار باشه اما با راه اندازی کامل فروشگاه مشخص میشه 6.باور داره که توانایی بهترین بودن رو داره به ایده های کارآمد و نوین توجه زیادی داره به کارهای گروهی اهمیت خاصی میده 7.نیروی جوان و پر انرژی و نخبه و اتحاد بین گروه 8.تو جامعه اینترنی خیلی پیشرفت داشته و تا الان که بازتاب خوبی داشته 9.قطعا در هر جامعه ای کار گروهی نتیجه خیلی بهتری داره و قطعا اینجا هم اگه بدون کاربر (چه مدیر چه کاربر در حالت کلی همه کاربریم) باشه کاملا بی معنا و بی مفهومه 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ 1- اکثراً دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های مختلف مهندسی. اکثراً بین 20 تا 30 سال 2- مطالب علمی، جزوات، مقالات، نرم افزارها و آموزش های مختلف 3- تو اینترنت که سطح جغرافیایی یه جورایی معنی نداره ولی خب میشه گفت اکثراً تو شهرهای مختلف ایران 4- فناوری خاصی که نمیشه گفت ولی اگه تو سطح همین فضاهای مجازی بخوایم بگیم، میشه گفت بعد راه اندازی دانشنامه و فروشگاه و آپلودسنتر، تو سطح نسبتاً خوبی هستش. 5- خب به نسبت میشه گفت تو مسیر پیشرفت بوده تا حالا، ولی هنوز به مرحله سودآوری نرسیده که البته با برنامه هایی هم که هست، امید هستش که این سودآوری هم حاصل بشه. 6- این چشم انداز هست که بتونیم بهترین انجمن علمی ایران بشیم و یه ngo موفق. تبادل اطلاعات و بالا رفتن سطح اطلاعات کاربران و مهمتر از همه رعایت جو دوستانه در انجمن 7- فکر کنم یکی از مهمتریناش جو دوستانش هستش و رابطه دوستانه ای که بین مدیرا و کاربرا هستش 8- خب معمولاً در مورد اتفاقات مختلف جامعه توش بحث میشه و درباره خیلی از مشکلات جامعه و افراد بحث میشه به غیر بخش سیاست. 9- صد درصد. انجمن بدون کاربران تعریف نشده هستش. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده