رفتن به مطلب

بگو، بخند، بچه بزا: نگاهی گذرا به کتاب كاهش جمعيت ضربه‌ ای سهمگين بر پيكر مسلمين

danielo

ارسال های توصیه شده

این مطلب از من نیست

nekaheyya.jpg

چند روز به طور اتفاقی چشمم خورد به کتابی با نام

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
اثر علامه آية الله حاج سيد محمد حسين حسيني طهراني . راستش چون خوندن کتاب از حوصله من خارج بود اول به صورت گذرا یه نگاهی به عناوین کتاب کردم که بسیار جالب بود.

بد نیست یه نگاه به این عناوین با مختصری از منن بندازید:-ترغيب‌ اسلام‌ به‌ تكثير اولاد زنان‌ بجاي‌ دخول‌ ايشان‌ در فنون‌ و صنايع‌ اجتماعي‌:”زن با هر بچه ضریب خدمات خود به جامعه را بالا میبرد.اگر زني‌ بجاي‌ دخول‌ و شركت‌ در كارها و فنون‌ و صنايع‌ اجتماعي‌، بچّه‌ بزايد و بزرگ‌ كند و تحويل‌ اجتماع‌ دهد، خدمات‌ وجودي‌ خود را در أعلاترين‌ درجه‌،با ضريب‌ تعداد فرزندان‌ خود بالا برده‌ است‌.اگر هشت‌ فرزند زائيد، هشت‌ برابر خدماتِ اجتماعي‌ خود به‌ جامعه‌ خدمت‌ نموده‌ است‌؛ و اگر بچّه‌اي‌ نزائيد و تربيت‌ ننمود، درجات‌ خدمت‌ خود را با ضريب‌ هشت‌ پائين‌ آورده‌ و ساقط‌ نموده‌ است‌”.

-سلامت‌ زن‌ در آنست‌ كه‌ يا حامله‌ باشد و يا بچّه‌ شير دهد

-ترغيب‌ اسلام‌ به‌ ازدواج‌ با زن‌ بچّه‌زا، اگرچه‌ زيبا و جميله‌ نباشد

-طرفداران‌ كنترل‌ جمعيّت‌ اصرار دارند مردم‌ كشور را از خطرات‌ آن‌ مطّلع‌ نسازند

استدلال‌ به‌ آيۀ: وَقَرْنَ فِي‌ بُيُوتِكُنَّ در «رسالۀ بديعه‌» بر عدم‌ جواز ورود زنان‌ به‌ مجلس‌ شوري‌: امّا استدلال‌ حقير به‌ آيه‌ مباركۀ: «وَ قَرْنَ فِي‌ بُيُوتِكُنَّ»(یعنی ای زنان در خانه های خود بنشینید) در «رساله‌ بديعه‌» براي‌ عدم‌ جواز ورود زنان‌ به‌ مجلس‌ شوري‌ بوده‌ است‌.

اختلاط‌ پسران‌ و دختران‌ در دانشگاه‌ موجب‌ تشتّت‌ افكار و بالاخره‌ بي‌سوادي‌ آنهاست‌:دانشگاه‌ پسران‌ و دختران‌ بايد جدا باشد.مسأله‌ مسأله‌ پرده‌ كشيدن‌ نيست‌ ، رديف‌ جلو نشستن‌ پسران‌ نيست‌ ، يكطرف‌ دختران‌ و يكطرف‌ پسران‌ نيست‌ ، يك‌ كلاس‌ مستقلّ براي‌ دختران‌ و يك‌ كلاس‌ مستقل برای پسران.

انتشار مرض‌ ايدز در مصر، توسّط‌ آمريكا، انگليس‌ و اسرائيل‌

این بخشهای از کتاب مذکور بود .راستش من چیز زیادی از این کتاب دستگیرم نشد. پس صفحه رو بستم و به خودم گفتم “باشه برا وقتی که عقلم به این مطالب بکشه”.[/]

• Like 4
لینک به دیدگاه

والله ما که شنیدیم میگن زیاد بچه دار شدن برای سلامتی مادر خیلی مضر و بد هستش...دیگه نمیدونم اینو از کجا درآورده میگه سلامتی در اینه که یا حامله باشه یا بچه شیر بده

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...