pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ پسکـــــوت و صبــــــوری آدم ها را به حساب ضــــعف و بی کســــی شان نگذارید،شاید هنوز به چیــــــــزهایی پای بندند،چیزهایی که شمـــــــــــــــــــا یادتان نمی آید ! 20 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ من بهد 25 سال یاد گرفتم سکوت بهترین جواب 8 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ من بهد 25 سال یاد گرفتم سکوت بهترین جواب پیشرفت خوبی داشتی جواب وحیدم با سکوت دادی؟ 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ پیشرفت خوبی داشتیجواب وحیدم با سکوت دادی؟ معمولا دعوامون نمیشه ولی اگه حرفمون بشه سکون بالاترین جوابه :girl_yes2: چون هی فکر میکنه قهر کردم هی نازم و میخره:ws3: 6 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ من کر بودم و تو کور من برایت دست تکان دادم و تو مرا صدا زدی! برای همین هرگز به هم نرسیدیم در سکوت! 9 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ من کر بودم و تو کورمن برایت دست تکان دادم و تو مرا صدا زدی! برای همین هرگز به هم نرسیدیم در سکوت! خب اینا گاگول بودن که نرسیدن چون خیلی وقتها چشم بلند تر از دهان حرف میزنه:girl_yes2: 5 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ خب اینا گاگول بودن که نرسیدن چون خیلی وقتها چشم بلند تر از دهان حرف میزنه:girl_yes2: صد البته گاهی می شه صد تا حرف و صد تا.... با یه نگاه گفت ولی... گاگول بودن؟ میگم یکیشون کور بوده!!این واسش دست تکون داده چی گناهی داشته بنده خدا؟ :w127: 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ صد البته گاهی می شه صد تا حرف و صد تا.... با یه نگاه گفت ولی...گاگول بودن؟ میگم یکیشون کور بوده!!این واسش دست تکون داده چی گناهی داشته بنده خدا؟ :w127: :ws28: من کر و لال خوندم 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ من هر وقت خیلی ناراحت میشم سکوت میکنم هیچ کسی هم غیر از شقی نمیتونه منو به حرف بیاره 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ من هر وقت خیلی ناراحت میشم سکوت میکنمهیچ کسی هم غیر از شقی نمیتونه منو به حرف بیاره :ws44::aghosh::aghosh: 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ من هر موقع که سکوت کردم معنیش اینه : « سراغ تو نمی آیم، چون دنیا با وجود آدم هایی چون تو جالب تر است » 2 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ سکوت نشانه رضایت است یانارضایتی؟؟ . نشانه دانایی است یا نادانی؟؟ 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ الان من از دست یکی سکوت کردم باشد که بفهمد 4 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ بعضی سکوت ها نشانه حسادت بعضی نشانه درایت و بعضی نشانه سخاوت است. 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ بعضی سکوت ها نشانه حسادتبعضی نشانه درایت و بعضی نشانه سخاوت است. ولی فکر نمی کنم کسی که حسود باشه بتونه سکوت کنه معمولا حسودا تا می تونن تیکه می ندازن که طرف رو بچزونن! 5 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ ولی فکر نمی کنم کسی که حسود باشه بتونه سکوت کنه معمولا حسودا تا می تونن تیکه می ندازن که طرف رو بچزونن! درسته. اما بعد از تیکه انداختن که میبینن طرف توجهی نمیکنه مجبور میشن سکوت کنن. 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ سکوت یعنی یه حرف که تو دلمه یعنی یه اسم که رو لبامه یعنی یه شرم که تو چشامه یعنی یه آرزو که توی سینمه سکوت یعنی دوست دارم 5 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ درسته. اما بعد از تیکه انداختن که میبینن طرف توجهی نمیکنه مجبور میشن سکوت کنن. حتما بعدش یه جایی این سکوتو می شکنن و باز خود واقعی شون رو نشون می دن وگرنه ذات سکوت متانته! 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ حتما بعدش یه جایی این سکوتو می شکنن و باز خود واقعی شون رو نشون می دنوگرنه ذات سکوت متانته! به شدت تایید میشه 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ حتما بعدش یه جایی این سکوتو می شکنن و باز خود واقعی شون رو نشون می دنوگرنه ذات سکوت متانته! سکوت هم مثبتش هست هم منفی اش. اشخاص نادان هم سکوت میکنند . آیا از متانتشونه؟ نه. اونی که متانته سکوت عارفان هستش. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده